Пълно осиране на Globul на връх нова година
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Re: Пълно осиране на Globul на връх нова година
A, mozhe bi nyama da sa taka, ako sa dostata4no inteligentni, kakvito vyarvam 4e sa, da saobrzayat kapatsiteta na mrezhata si s potreblenieto! Tova koeto za sega znaem sas sigurnost e, 4e Mentel i Zlobul ne sa!
Абсолютно съм съгласен но все пак Ментел се справиха що годе а те има повече абонати от Глобул !!!
-
- Регистриран: 09 сеп 2005, 09:36
аз говорих почти без проблем с Глобул и то на няколко пъти:)
opredeleno m-tel se spravqt mn po-dobre ot globul... te i bez da e praznik se e slu4valo nqkolko pyti da nqmat mreja s dni !!
Ч.Н.Г.! странно , но между 12.30 и 1.00 се свързах от първия път на Глобул.Бях на близо до Батенберг в София
минавайте на ВИВА ДА ГОВОРИМ ЕВТИНО
и с м-тел беше същото
Не знам във Варна с Мтел нямах никакви проблеми...звънях си 7-8 пъти и се свързвах от първия път....брат ми е на глобул и до около 1 часа беше "блокирал"! Вивателците от компанията също мисля че си звъняха без проблем ама може и да ви лъжа тука :)
Аз в центъра на София едва след 01:30 започнах да инициирам успешни повиквания. Дотогава имах пълен обхват, но без да мога да направя връзка:(
Ментелците са баси чекиджиите. Трябваше да предположа и да си взема вивателския телефон, но за догодина ще знам.
Ментелците са баси чекиджиите. Трябваше да предположа и да си взема вивателския телефон, но за догодина ще знам.
не е вярно щот положението с м-тел в Плевен беше трагично