Пълно осиране на Globul на връх нова година
Re: Пълно осиране на Globul на връх нова година
МТЕЛ са номер 1,стига да искат/ама неискат/,могат с лекота да смажат останалите два,нали и така си лапат,що да се правят на интересни,милиони глупаци има в българия...:)))
И при мен имаше проблем:( не съм очаквал такава издънка от Глобул, добре че имам и мтел-ски!
какъв е смисъла да поддържат мрежа която да издържи това натоварване, при положение че е веднъж в годината? Подобно беше и миналата година с наводненията, тогава един генерал от строителни войски каза: "канализацията е изчислена да поеме дъжд от 25 литра на квадратен метър (примерно). ние знаем че веднъж на 50 години вали 60 литра на квадратен метър. има ли смисъл заради този един път да се изгражда такава канализация? навсякъде по света е така"
същото: има ли смисъл заради 1 час от общо над 8700 в годината, да се прави мрежа която да поеме трафика за тоя един час? и изобщо какъв е зора да се обадиш точно в 00:01 а не може да ссе обадиш в 01:01? въпрос на гледни точки. btw, аз се обадих на мама в 00:23
същото: има ли смисъл заради 1 час от общо над 8700 в годината, да се прави мрежа която да поеме трафика за тоя един час? и изобщо какъв е зора да се обадиш точно в 00:01 а не може да ссе обадиш в 01:01? въпрос на гледни точки. btw, аз се обадих на мама в 00:23