6300 или W850i
6300 или W850i
Какво ще ме посъветвате.Имам W850i и ми дават 6300 на бартер. Какво да направя?Благодаря предварително.
Re: 6300 или W850i
Според мен ще е грешка да замениш W850i зa 6300.
Sonyto е в пъти по добро и като визия и като характеристики.
Sonyto е в пъти по добро и като визия и като характеристики.
Ще се набуташ напразно , не си струва !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Мани я тая Нокия и си джиткай със Сонито баце.
;))
;))
Без никакво колебание сменяй - Нокията е страхотна!
@Aslan с какво е по-добра нокиата ?
НЯМА:
*3G ( UMTS , който е много по-бърз от EDGE )
*инфрачервен порт ( нищо , че и двата имат bluetooth )
*RDS на радиото
*HTML(NetFront)
Не може да инсталира игри и приложения над 1 МВ , като карти на градове , речници и т.н.
Не поддържа mp4 видео .
НЯМА:
*3G ( UMTS , който е много по-бърз от EDGE )
*инфрачервен порт ( нищо , че и двата имат bluetooth )
*RDS на радиото
*HTML(NetFront)
Не може да инсталира игри и приложения над 1 МВ , като карти на градове , речници и т.н.
Не поддържа mp4 видео .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Не знам за какво си използваш телефона, освен за говорене. Имах Nokia 6230, сега съм с SE 850i i smqtam, `e SE ми върши повече работа - например синхронизацията на записите от телефонната книга с календара, по бърз е, можеш да сменяш езика при писане, можеш директно да изключваш звука, без да сменяш профила. Аз не бих приел замяната.
Нещо бъркаш, как да няма 3Г??? Липсва само допълнителна камера за видеоразговори, но може да се закупи външна такава като допълнителен аксесоар.
ИР ползва ли още някой?
Интересно СЕ като има РДС на радиото, каква е файдата? Аз ползвам радиото за да го слушам, а не да гледам информацията от РДС-то.
"НетФронт" гълта здраво трафик, има си "Опера мини" за интернет сърфиране - хем си отваряш всякакви сайтове, хем не правиш огромен трафик.
Колко приложения над 1 ГБ си виждал? Аз на моята 6234 и карти съм инсталирал, и речници, и книги - всичко необходимо.
ИР ползва ли още някой?
Интересно СЕ като има РДС на радиото, каква е файдата? Аз ползвам радиото за да го слушам, а не да гледам информацията от РДС-то.
"НетФронт" гълта здраво трафик, има си "Опера мини" за интернет сърфиране - хем си отваряш всякакви сайтове, хем не правиш огромен трафик.
Колко приложения над 1 ГБ си виждал? Аз на моята 6234 и карти съм инсталирал, и речници, и книги - всичко необходимо.
Че Нокия-та да не би да няма бърза смяна на езика и изкючване на звука - бутона "#"" служи точно затова.