ГРЕШНО ОТЧИТАНЕ ПРИ ВИВАТЕЛ !
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: ГРЕШНО ОТЧИТАНЕ ПРИ ВИВАТЕЛ !
Abe chovek mnogo dobre znaete koi sum. Ne sum ot mtel, globul i t.n. ... are stiga.
Abeee,Titan-e,4uk takav,zatova 6te ni 6ibat v BG ,za6toto vinagi ima niakoi koito vika:iskam o6te! V slu4aia ti!
Какво значи всички знаем кой си?
Аз не знам КОЙ си и що си???
Искаш ли да се обзаложим на нещо,че след като си получиш детайлната справка и пресметнеш всичко ще излезе точно????
Пък и не ми отговори на преднияте въпроси!!!!!!!!!!
А по темата с прекратяването на договора ............... всеки оператор сам решава какви да са процедурите му за прекратяване на договор!!!!!!!!
Поне за разлика от мтел вивател не удължава договора с по 2г само,защото си сменяш плана или пък автоматичното удължаване на договора ако не се откажеш на точната дата или пък ако се зануляваш на 1 число,а договора се прекарати на 5 число ти взимат цяла такса ..................!!!!
Аз не знам КОЙ си и що си???
Искаш ли да се обзаложим на нещо,че след като си получиш детайлната справка и пресметнеш всичко ще излезе точно????
Пък и не ми отговори на преднияте въпроси!!!!!!!!!!
А по темата с прекратяването на договора ............... всеки оператор сам решава какви да са процедурите му за прекратяване на договор!!!!!!!!
Поне за разлика от мтел вивател не удължава договора с по 2г само,защото си сменяш плана или пък автоматичното удължаване на договора ако не се откажеш на точната дата или пък ако се зануляваш на 1 число,а договора се прекарати на 5 число ти взимат цяла такса ..................!!!!
-
Ami pi4 kakvo da ti kaja. Izviniha mi se, kazaha che pri tqh e greshkata (greshno mi podavai informaciq za ostavashti minuti), no ne mogat da mi pomognat. Predlojiha mi da napisha jalba i eventualno "Vivatel mojeli da me kampensirat po nqkakuv nachin". Men tova ne me ustroiva, zashtoto ne znam veche koga shte me odrusat pri nqkoq sledvashta smetka. I me drazni che trqbva da pisha jalbi za da prekratq abonamenta si.
p.s.
Produljavat da mi podavat greshno informaciq za ostavashti minuti...
p.s.
Produljavat da mi podavat greshno informaciq za ostavashti minuti...
Andre N.B., вдигна толкоз много пушилка, че чак се замъгли форума.
Хайде когато ти дойде фактурата, сканирай я и я качи някъде, че всички да видим има ли проблем в края на краищата или няма.
Доколкото разбрах си говорил само с вивател, тъй че в сметката ще се види дали има разговори с други оператори. И дали проблемът е в IVR-a или в самото очитане, защото има голяяяяма разлика.
То си е важно да го знаят всички настоящи и бъдещи потребители.
И междудругото, когато бях на Глобул имаше случаи на по 5-6 дни, в които техният IVR ми отчиташе едно и също потребление (за първи път го забелязах зимата 2002/2003).
Хайде когато ти дойде фактурата, сканирай я и я качи някъде, че всички да видим има ли проблем в края на краищата или няма.
Доколкото разбрах си говорил само с вивател, тъй че в сметката ще се види дали има разговори с други оператори. И дали проблемът е в IVR-a или в самото очитане, защото има голяяяяма разлика.
То си е важно да го знаят всички настоящи и бъдещи потребители.
И междудругото, когато бях на Глобул имаше случаи на по 5-6 дни, в които техният IVR ми отчиташе едно и също потребление (за първи път го забелязах зимата 2002/2003).
Re: O, станахте двама
Да готов съм .мой приятел като си взе бонуси безкрай си прекрати договора в 2be бяхме заедно там.Без никакви пречки .Това всичко е измислено
-
Re: O, станахте двама
Ami ok, dnes otivam v 2be da go prekratq.
Лъжеш баце, ама яко лъжеш - във всеки БТК център си има офис на "Вивател", в който може да сключваш договори и да подаваш молба за прекратяването им съответно. Същото може да направиш и във всеки магазин от веригите-партньори на "Вивател" - "Джеф", "2Ве", "Фонбокс", "М-свят" и др., а също така и в самостоятелните офиси на "Вивател".
Аман от платени ментелски клакьори!
Аман от платени ментелски клакьори!
Вивател използват офисите на партньорите си - бТК, М свят, 2би, Джеф, Глобал Нет Сълюшънс. Така дефакто излиза че Вива няма собствени офиси, а просто предлага услугите си при своите партньори.
И до колкото ми е ясно, има разлика м/у молба и жалба и по-правилно е да се каже да се подаде молба за прекратяване на д-ра, а не жалба, жалбата е примерно за разногласие на минутите (както примерно е в твоя случай).
И договор може да се прекрати с молба във всеки офис от партн.мрежа или като се изпрати по пощарта (мисля че може и по факс).
Ако не се лъжа относно зависването на IVR-а имаше такова нещо мин.месец, към края (ако не се лъжа от 26-ти в 18 часа беше информацията до сутринта на 28и или 29и)
И до колкото ми е ясно, има разлика м/у молба и жалба и по-правилно е да се каже да се подаде молба за прекратяване на д-ра, а не жалба, жалбата е примерно за разногласие на минутите (както примерно е в твоя случай).
И договор може да се прекрати с молба във всеки офис от партн.мрежа или като се изпрати по пощарта (мисля че може и по факс).
Ако не се лъжа относно зависването на IVR-а имаше такова нещо мин.месец, към края (ако не се лъжа от 26-ти в 18 часа беше информацията до сутринта на 28и или 29и)
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Стана много интересно! Според теб, как се прекратява договора с вивател?