ГРЕШНО ОТЧИТАНЕ ПРИ ВИВАТЕЛ !

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Re: ГРЕШНО ОТЧИТАНЕ ПРИ ВИВАТЕЛ !

Мнение от Andre N.B. » 04 юли 2007, 20:33

Abe chovek mnogo dobre znaete koi sum. Ne sum ot mtel, globul i t.n. ... are stiga.

Skobelev
Регистриран: 04 юни 2007, 10:13

Мнение от Skobelev » 04 юли 2007, 22:14

Abeee,Titan-e,4uk takav,zatova 6te ni 6ibat v BG ,za6toto vinagi ima niakoi koito vika:iskam o6te! V slu4aia ti!

btkmobail
Регистриран: 22 фев 2007, 13:42

Мнение от btkmobail » 04 юли 2007, 23:30

Какво значи всички знаем кой си?
Аз не знам КОЙ си и що си???
Искаш ли да се обзаложим на нещо,че след като си получиш детайлната справка и пресметнеш всичко ще излезе точно????
Пък и не ми отговори на преднияте въпроси!!!!!!!!!!

А по темата с прекратяването на договора ............... всеки оператор сам решава какви да са процедурите му за прекратяване на договор!!!!!!!!
Поне за разлика от мтел вивател не удължава договора с по 2г само,защото си сменяш плана или пък автоматичното удължаване на договора ако не се откажеш на точната дата или пък ако се зануляваш на 1 число,а договора се прекарати на 5 число ти взимат цяла такса ..................!!!!

Andre N.B.

Мнение от Andre N.B. » 05 юли 2007, 00:00

Ami pi4 kakvo da ti kaja. Izviniha mi se, kazaha che pri tqh e greshkata (greshno mi podavai informaciq za ostavashti minuti), no ne mogat da mi pomognat. Predlojiha mi da napisha jalba i eventualno "Vivatel mojeli da me kampensirat po nqkakuv nachin". Men tova ne me ustroiva, zashtoto ne znam veche koga shte me odrusat pri nqkoq sledvashta smetka. I me drazni che trqbva da pisha jalbi za da prekratq abonamenta si.

p.s.
Produljavat da mi podavat greshno informaciq za ostavashti minuti...

Stan*
Регистриран: 05 май 2005, 13:23

Мнение от Stan* » 05 юли 2007, 00:07

Andre N.B., вдигна толкоз много пушилка, че чак се замъгли форума.

Хайде когато ти дойде фактурата, сканирай я и я качи някъде, че всички да видим има ли проблем в края на краищата или няма.

Доколкото разбрах си говорил само с вивател, тъй че в сметката ще се види дали има разговори с други оператори. И дали проблемът е в IVR-a или в самото очитане, защото има голяяяяма разлика.

То си е важно да го знаят всички настоящи и бъдещи потребители.

И междудругото, когато бях на Глобул имаше случаи на по 5-6 дни, в които техният IVR ми отчиташе едно и също потребление (за първи път го забелязах зимата 2002/2003).

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Re: O, станахте двама

Мнение от Vinety » 05 юли 2007, 01:44

Да готов съм .мой приятел като си взе бонуси безкрай си прекрати договора в 2be бяхме заедно там.Без никакви пречки .Това всичко е измислено

Andre N.B.

Re: O, станахте двама

Мнение от Andre N.B. » 05 юли 2007, 08:30

Ami ok, dnes otivam v 2be da go prekratq.

Aslan
Регистриран: 20 сеп 2006, 14:04

Мнение от Aslan » 05 юли 2007, 10:59

Лъжеш баце, ама яко лъжеш - във всеки БТК център си има офис на "Вивател", в който може да сключваш договори и да подаваш молба за прекратяването им съответно. Същото може да направиш и във всеки магазин от веригите-партньори на "Вивател" - "Джеф", "2Ве", "Фонбокс", "М-свят" и др., а също така и в самостоятелните офиси на "Вивател".
Аман от платени ментелски клакьори!

nixe
Регистриран: 22 апр 2005, 10:47

Мнение от nixe » 05 юли 2007, 12:34

Вивател използват офисите на партньорите си - бТК, М свят, 2би, Джеф, Глобал Нет Сълюшънс. Така дефакто излиза че Вива няма собствени офиси, а просто предлага услугите си при своите партньори.

И до колкото ми е ясно, има разлика м/у молба и жалба и по-правилно е да се каже да се подаде молба за прекратяване на д-ра, а не жалба, жалбата е примерно за разногласие на минутите (както примерно е в твоя случай).

И договор може да се прекрати с молба във всеки офис от партн.мрежа или като се изпрати по пощарта (мисля че може и по факс).

Ако не се лъжа относно зависването на IVR-а имаше такова нещо мин.месец, към края (ако не се лъжа от 26-ти в 18 часа беше информацията до сутринта на 28и или 29и)

btc-mobile/vivatel/
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Мнение от btc-mobile/vivatel/ » 05 юли 2007, 21:31

Стана много интересно! Според теб, как се прекратява договора с вивател?

Отговори