ГРЕШНО ОТЧИТАНЕ ПРИ ВИВАТЕЛ !
Re: ГРЕШНО ОТЧИТАНЕ ПРИ ВИВАТЕЛ !
И отново да попшитам автова на темата чъпросите от преди няколко дена на които той така и не ми отговор!Защо е продължил да говори след като е видял,че има минути,а разговорите му се тарифират????????????
Когато получиш детайлната справка както ти казах ако пресметнеш и не излезнат точният брой ще ти заплатя разликата,ако ли не ще си извиниш публично за кухото си обвинение!!!!
И не смяташ ли,че правилното заглавие на темата е грешна информация или забавяне при чуване на безплатни минути при вивател,а не грешно тарифиране!!!!!Правиш ли изобщо разлика м/у двете понятия или си поредният драскач без работа!
Когато получиш детайлната справка както ти казах ако пресметнеш и не излезнат точният брой ще ти заплатя разликата,ако ли не ще си извиниш публично за кухото си обвинение!!!!
И не смяташ ли,че правилното заглавие на темата е грешна информация или забавяне при чуване на безплатни минути при вивател,а не грешно тарифиране!!!!!Правиш ли изобщо разлика м/у двете понятия или си поредният драскач без работа!
Да но на другите не се пише МОЛБА! Как може да се молиш, че да ти спрат договора, още не си ми отговорил? Те да не са богове?
Ами щом смяташ практиката на Мтел за удължаване на договора след изтичането му автоматично или при смяна на план ОК!!!
Политиката на Вивател е да се изпрати молба!!!
Какъв точно е проблем един месец преди да ти изтече договора да изпратиш едно писъмце за прекратяване???Една марка я 30ст!!!!
А на въпроса ти конктретно аз когато примерно исках да си прекаратя договора с Евроком преди години ми искаха да попълня молба за прекратяване ...... както и да е!Мисля,че спора е безумен!Това са условията все пак!Когато човек подписва договор е длъжен да се запознае с условията!!!!
Нали така???
И аз чака отговор на въпросите които зададох на автора на темата от 3 дена ама ..... НЕМА!!!!!!!!
Политиката на Вивател е да се изпрати молба!!!
Какъв точно е проблем един месец преди да ти изтече договора да изпратиш едно писъмце за прекратяване???Една марка я 30ст!!!!
А на въпроса ти конктретно аз когато примерно исках да си прекаратя договора с Евроком преди години ми искаха да попълня молба за прекратяване ...... както и да е!Мисля,че спора е безумен!Това са условията все пак!Когато човек подписва договор е длъжен да се запознае с условията!!!!
Нали така???
И аз чака отговор на въпросите които зададох на автора на темата от 3 дена ама ..... НЕМА!!!!!!!!
Как точно се удължава? Договора става безсросен след като изтече срока му, а ако си смениш договора и остават повече от 12 месеца от срока на първоначално подписания, то той не се удължава отново, но ако искаш да го спреш не пишеш молба. Евроком кабел нямат национално покритие, но Вивател имат и не е редно да се молиш за да направят това или онова, те са длъжни да го направят.
Re: O, станахте двама
taka e, v 2be ne moje da se prekrati dogovor, prosto sistemata na Vivatel koqto imame tam e samo za prodajbi/novi aktivacii/ i pla6tanq na smetki.Na vuprosa za prekratqvane na dogovor otgovarqme to4no taka-molba v svoboden tekst do Nikola Vapcarov 10 za Vivatel.
По същата логика по която мтел решава да ти удължи договора при смяна на тарифен план и вивател преценява,че договора се прекратява чрез молба!!!
Така и не разбрах какъв е проблема да си изпратиш една молба един месец преди изтичане на договора???????
Да ти дам ли още един пример за некоректност от страна на мтел!!!Ако се зануляваш на 1-во число,а прекратиш договора си на 5 число ти набиват още един цял абонамент!При вивател се изчислява частичен само за тези дни!Да продължавам ли да давам примери????
И продължавам да чакам отговорите на въпросите ми от автора на темата!!!!
Така и не разбрах какъв е проблема да си изпратиш една молба един месец преди изтичане на договора???????
Да ти дам ли още един пример за некоректност от страна на мтел!!!Ако се зануляваш на 1-во число,а прекратиш договора си на 5 число ти набиват още един цял абонамент!При вивател се изчислява частичен само за тези дни!Да продължавам ли да давам примери????
И продължавам да чакам отговорите на въпросите ми от автора на темата!!!!
Прав си Баце,вивател трабва да направят при промяна на плана от по-висок към по нисък срока да се удължава с една година,и да спре да изпраща загубени/откраднати карти безплатно ( с какво е виновен оператора че някой неможе да си пази собствеността),вместо изпращане на картите безплатно би трябвало да се заплащат,да не говориме за безплатната смяна на номер.Само не разбрах защо автора на темата ще качи ли фактурата зада може всички да преценим "кой прав , кой крив"...???
Специално не смятам да защитавам Мтел, безмисленно е, те са много зле и ти си прав, обаче не виждам причина да се МОЛЯ на тях и на който и да е, хората се МОЛЯТ само на боговете...е явно и на Vivatel.
Привет btkmobail
един въпрос към теб ако позволиш приятел.
Както знаеш аз съм можеби най големия фен на Вивател защото най много използвам вашата мрежа за дългите си разговори:))
Допреди 1 година можеби само примата и то през ноща съм ползвал за да говоря свободно и то само вечер!
С Вивател това се повтори и то през целия ден което искрено ме радва и всеки лев който го давам за вивател го давам с голямо удволетворение за услугата която получавам!
Добре е че дойдохте и че ви има за да разберем как се говори на корем.
С бонуси безкрай се говори наистина много и то за жълти стотинки.
Въпроса ми е следния защо както се подписва договор в офисите на Бтка и другаде неможе там да се прекрати и договора,както е в Мтел да речем или Глобул офисите им а трябва да се пише писмо до адрес няма значение къде?
И лека работа на всички от Вивател
добре сте дошли на море в Бургас:))
един въпрос към теб ако позволиш приятел.
Както знаеш аз съм можеби най големия фен на Вивател защото най много използвам вашата мрежа за дългите си разговори:))
Допреди 1 година можеби само примата и то през ноща съм ползвал за да говоря свободно и то само вечер!
С Вивател това се повтори и то през целия ден което искрено ме радва и всеки лев който го давам за вивател го давам с голямо удволетворение за услугата която получавам!
Добре е че дойдохте и че ви има за да разберем как се говори на корем.
С бонуси безкрай се говори наистина много и то за жълти стотинки.
Въпроса ми е следния защо както се подписва договор в офисите на Бтка и другаде неможе там да се прекрати и договора,както е в Мтел да речем или Глобул офисите им а трябва да се пише писмо до адрес няма значение къде?
И лека работа на всички от Вивател
добре сте дошли на море в Бургас:))
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
По повод написването на молба скоро слушах интервю с Ники Василев на когото му беше зададен въпрос защо гражданите все пишат молби и то особенно за неща които са тяхно право и той отговори че наистина не е правилно а трябва да се пише ЗАЯВЛЕНИЕ.
Така че пишеш-Заявление до Вивател от еди си кой, заявявам желанието си от еди си коя дата и т нат.
Така че пишеш-Заявление до Вивател от еди си кой, заявявам желанието си от еди си коя дата и т нат.