Бихте ли купили Самсунг ?
Бихте ли купили Самсунг ?
Определено не крия, че за мен принципно Самсунг (а и LG) не правят телефони. Имат някои модели с добър дизайн и това е всичко - а недостатъците ми се струват твърде много, веднага се сещам за непълнофункционалните инфрапортове примерно. Всъщност бих си взел единствено някой модел от начален клас, който няма общо взето нищо ( може би само радио, защото харесвам да слушам) като 2-ри телефон - въпреки че е малко вероятно след като флиповете на моторола са много по-добри (стабилни). След фалита на Сименс, на които бях голям почитател (а и все още съм), определено бих се насочил към SE или Моторола.
Интересно ми е какво е мнението на повечето хора в най-големия мобилен портал в Бг - бихте ли купили Самсунг, защо, ако не - защо не, какви предимства и недостатъци виждате в марката като цяло или в отделни модели. Ако сравнявате модели на Самсунг с тези на други производители ще е хубаво да са в един и същи клас позиционирани на пазара.
Дано да се получи добра тема!
;))
Интересно ми е какво е мнението на повечето хора в най-големия мобилен портал в Бг - бихте ли купили Самсунг, защо, ако не - защо не, какви предимства и недостатъци виждате в марката като цяло или в отделни модели. Ако сравнявате модели на Самсунг с тези на други производители ще е хубаво да са в един и същи клас позиционирани на пазара.
Дано да се получи добра тема!
;))
-
- Регистриран: 09 сеп 2005, 09:36
Re: Бихте ли купили Самсунг ?
аз преди 2 дни си взех D900i за момента мога да кажа, че съм доволен от телефона и според мен е един от сполучливите им модели;)
Аз бих си взел Самсунг,защото ми харесват на дизайн и имат добра софтуерна платформа,както смятат и повечето тестери на телефони.Другото,което ми харесва в тях е,че почти винаги вкарват в някои от моделите си дребни на пръв поглед,но иновативни неща,например Picsel Viewer,SIM Track,uGo,uMenu,SOS Messages,Vibetonz(което не е тяхна разрaботка,но те първи го вкараха в Европа с Е770) и т.н.,което за несмартфони са доста добри приложения.А за проблемите с IrDA-повечето им телефони вече са само с ВТ,те наложиха масово и A2DP.Вече има и доста телефони,които вибрират и звънят едновременно,в което не виждам никакъв смисъл,но много хора се оплакваха,че няма такова нещо в телефоните им Самсунг.Е,вече има.И за да обобщя,веднага след смартфоните на Nokia нареждам телефоните и смартфоните на Samsung,а след това са всички останали телефони,които се предлагат в България.
Ама защо темата е тук?! Брей, хора, хубави теми измисляте, форумът се развива, но защо, защо пускате всички теми в операторите?!:(((
Иначе бих си купил само ако е от "i" или "F" серията, защото телефон без операционна система вече никога няма да си купя. Имат много хубави модели, i320, F700.
Но защо повечето хубави модели нямат Wi-Fi не знам.
Иначе бих си купил само ако е от "i" или "F" серията, защото телефон без операционна система вече никога няма да си купя. Имат много хубави модели, i320, F700.
Но защо повечето хубави модели нямат Wi-Fi не знам.
Да, вече си взех Самсунг-а Е790 - най-много ми харесват като дизайн, а и преди съм имала Самсунг без никакви проблеми с него.
Бих си купил без никакви скруполи. Само където при нас не идват доста от новите им модели.
аз не бих си купил самсунг поради 2 причини(лично мое мнение)
1.мн.бозаво меню
2.все еднотипен ио грозен дизайн
1.мн.бозаво меню
2.все еднотипен ио грозен дизайн
Да и на мен менюто ми се струва "бозаво", добре го характеризира.
-
- Регистриран: 12 юли 2007, 11:00
Mariah откъде си купи тел? аз преди малко постнах един отговор тук http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?mobile_id=1293
А след като го прочетеш, дори и да работи, ако се го взела от някой от изброените магазини там, знай, че е разкодирван.
А след като го прочетеш, дори и да работи, ако се го взела от някой от изброените магазини там, знай, че е разкодирван.
Не, не бих си взела Самсунг отново. Когато в БГ излезе Samsung SGH-E530 - този прекрасен розово-лилав модел със също толкова прекрасно лилаво велурено калъфче аз побързах да си го купя. Апаратът беше пълно разочарование за мен. Омръзна ми и ми отъпя след около седмица. Бях много неприятно изненадана от факта, че не поддържа теми, както и от това, че за времето, което го ползвах (7-8 месеца) не успях по никакъв начин да му кача никакво приложение или игра. Менюто също не ми хареса, а и липсата на радио може да се добави към минусите.
Сега, гледайки в магазините виждам предимно еднотипните черни слайдери, излезли от D500 насам, които по-тънки или по-дебели, по-тесни или по-широки си остават доста еднакви на дизайн. Добро впечатление ми прави Samsung F700, но липсата на WI-FI и радио (дори) не би го наредило сред апаратите към които бих проявила интерес.
Сега, гледайки в магазините виждам предимно еднотипните черни слайдери, излезли от D500 насам, които по-тънки или по-дебели, по-тесни или по-широки си остават доста еднакви на дизайн. Добро впечатление ми прави Samsung F700, но липсата на WI-FI и радио (дори) не би го наредило сред апаратите към които бих проявила интерес.