Бихте ли купили Самсунг ?
-
- Регистриран: 19 апр 2007, 11:41
Re: Бихте ли купили Самсунг ?
Не е ясно. Искам специално ТИ да ми разясниш.
А по темата-ДА! И сега съм със Самсуг. Майка ми също е със Самсунг и двата телефона са супер. Плейърът на моя си издава много хубав звук. Въобще нямам оплаквания. А камерата за 1.3 МП е добре. Наиситна е неприятно това, че не може да звъни и да вибрира по едно и също време, но се свиква. Капачетата и на двата телефона са си стабилни(някой преди това са беше изказал, че се местят-е не се местят!) Абе въобще много съм си доволна от телефона!
А по темата-ДА! И сега съм със Самсуг. Майка ми също е със Самсунг и двата телефона са супер. Плейърът на моя си издава много хубав звук. Въобще нямам оплаквания. А камерата за 1.3 МП е добре. Наиситна е неприятно това, че не може да звъни и да вибрира по едно и също време, но се свиква. Капачетата и на двата телефона са си стабилни(някой преди това са беше изказал, че се местят-е не се местят!) Абе въобще много съм си доволна от телефона!
Добре.Жена ми е с U600.Вече не ти ли е
ясно?
ясно?
Bih si kupil E590 ako naistina se poqvi za 299lv. s Globul Smart.Vse pak telefon s 3MPx kamera na tazi cena nqma kak da ne privli4a okoto.
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
Аз не бих.
Преди малко имах съприкосновение с E900... Ужассс...
Преди малко имах съприкосновение с E900... Ужассс...
-
- Регистриран: 09 апр 2006, 19:12
аз се двоумях дали самсунг д900 или нокиа н70 и зех нокиата и не съжалявам просто ми омръзна от отграничени телефони на които нищо не може6 да сложи6.За хора които не си играят мн с телефоните а гледат пове4е вън6ния вид самсунг и лг са подходя6ти
Измина повече от половин година откакто пуснах тази тема, а за тази половин година към Форума се присъединиха нови хора - интерсно ще е да чуем и тяхното мнение. Някои от "старите кучета" пък може да са си променили мнението (не и аз ;)) - затова я връщам отново на първо място - още повече, че е достатъчно интересна да предизвика интересна полемика.
m-r, esato - като един от ерудираните хора в този Форум държа да чуя твойто мнение по въпроса, надявам се да се включиш с по-дълъг пост в дискусията.
Поздрави от едно старо куче.
;))
m-r, esato - като един от ерудираните хора в този Форум държа да чуя твойто мнение по въпроса, надявам се да се включиш с по-дълъг пост в дискусията.
Поздрави от едно старо куче.
;))
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Ок, като нов ще се включа в дискусията. Този въпрос со го задавах март 2005, когато се чудех с какво да заменя достойно СЕ Т630. К750 беше представен, но излизаше в германия чак на 30.05. - след кратък размисъл, реших да дам шанс на Samsung D500. Първоначално ми допадна: страхотна изработка, солиден, брилянтен дисплей и много ергономичен. После (около 2 часа по-късно ;-))дойдоха нервите: няма теми, не може винаги да вибрира (примерно, когато е включен звука), няма профили, слаб плеър, проблемен bluetooth...
Историята завърши с това, че самсунгът замина при брат ми, а аз на 30.05, в 9 сутринта, с доволна усмивка отнесох един К750 за в къщи.
За мен, лично важи: въпреки безспорните подобрения (профили, вибрация...), бих си купил най-много самсунг със S60. Макар и това да не ми се вярва...
Историята завърши с това, че самсунгът замина при брат ми, а аз на 30.05, в 9 сутринта, с доволна усмивка отнесох един К750 за в къщи.
За мен, лично важи: въпреки безспорните подобрения (профили, вибрация...), бих си купил най-много самсунг със S60. Макар и това да не ми се вярва...
Жена ми ползва G600, а преди време имаше D900. Аз лично съм разглеждал доста модели и като цяло съм разочарован и НЕ уважавам Самсунг, но пък моята половинка не смята така ;)).
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Апропо, половинки...
Приятелката ми ползваше 2003-2005 Samsung V200, и той доста и допадаше. 2006 си избра D600 за заместник на междинния Motorola V3, и само след 3 месеца го смени със СЕ К800. Първоначално не беше кой-знае колко доволно заради дизайна и размера. Междувременно също е на мнение, че D600 и е бил последния Samsung...
Приятелката ми ползваше 2003-2005 Samsung V200, и той доста и допадаше. 2006 си избра D600 за заместник на междинния Motorola V3, и само след 3 месеца го смени със СЕ К800. Първоначално не беше кой-знае колко доволно заради дизайна и размера. Междувременно също е на мнение, че D600 и е бил последния Samsung...
Нека да си кажа и аз мнението. В мен бушуват доста противориворечиви чувства отностно Samsung телефоните.
Според мен повечето им телефони не струват, но не така стоят неща с i-серията,F-серията и естествено най-новият им смарт G810 (личният ми фаворит сред марката). Последният е едно доста добро функциоално устройство, достоен конкурент на N95. Аз лично бих си закупил някой модел от изброените.
Отностно това защо повечето жени предпочитат Samsung. Аз си го обяснявам така, защото повечето телефони на Samsung са малки, тънки, лъскави, предлагат доста модели тип мида и слайд, а това много се харесва сред жените. Просто жените ползват телефонa, като моден аксесоар заемаш удобно място в дамската чанта. Те не се интересуват какви функции има телефона им, за тях е достатъчно да изглежа добре и да може отвреме на време да говорят по него, друго не им трябва.
Според мен повечето им телефони не струват, но не така стоят неща с i-серията,F-серията и естествено най-новият им смарт G810 (личният ми фаворит сред марката). Последният е едно доста добро функциоално устройство, достоен конкурент на N95. Аз лично бих си закупил някой модел от изброените.
Отностно това защо повечето жени предпочитат Samsung. Аз си го обяснявам така, защото повечето телефони на Samsung са малки, тънки, лъскави, предлагат доста модели тип мида и слайд, а това много се харесва сред жените. Просто жените ползват телефонa, като моден аксесоар заемаш удобно място в дамската чанта. Те не се интересуват какви функции има телефона им, за тях е достатъчно да изглежа добре и да може отвреме на време да говорят по него, друго не им трябва.