Ползвате ли MMS?
Re: Ползвате ли MMS?
Най-тъпото е ограничението от 100к на ММС - един email изпратен през ГПРС за цената на един ММС може да е многократно повече.А трябва дори да е по-евтино .. просто алчността на операторите опорочи и тази услуга ..
че те в момента струват 19 ст. при вивател. но и аз не ползвам
И аз не ползвам ММС. Също и СМС не ползвам направо се обаждам СМС ползам за някоя прИмоция или за нещо такова .
Да , но тази цена ще се задържи за кратък срок и след това ще скочи на старата си позиция .
Между другото от къде да знам , че всеки на който тръгна да пращам MMS-и е активирал услугата си и да може да ги получава като ги пратя ? - и това също е един от факторите заради , които не пращам MMS-и .
Само , ако някой с много стар телефон и не може да получи полифонична мелодийка или някоя картинка ... ги събирам в до 100 KB MMS и едва тогава пращам при условие , че му е активиран MMS да го получава.
Между другото от къде да знам , че всеки на който тръгна да пращам MMS-и е активирал услугата си и да може да ги получава като ги пратя ? - и това също е един от факторите заради , които не пращам MMS-и .
Само , ако някой с много стар телефон и не може да получи полифонична мелодийка или някоя картинка ... ги събирам в до 100 KB MMS и едва тогава пращам при условие , че му е активиран MMS да го получава.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм