novata izguzica chalga i vivatel na edno davaite mnenia
-
- Регистриран: 23 май 2007, 21:24
novata izguzica chalga i vivatel na edno davaite mnenia
tuk shte se davat mnenia za vivatel i painer
Re: novata izguzica chalga i vivatel na edno davaite mnenia
po dolu se diskusirashe syshtoto
2 mnenia niama che broia na chlgarite v Bylgaria raste neimoverno i che vivatel shte se vyzpolzvat ot tova
2 mnenia niama che broia na chlgarite v Bylgaria raste neimoverno i che vivatel shte se vyzpolzvat ot tova
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Ami to che vivatel sa nepriqtni e qsno. sega s chalgite napravo sa mi gadni.
e taka de i te da nalapat malko pokrai 4aldjicata
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Аз съм решил да отказвам разговори, ако ми звънят от номер 087 90ХХ ХХX. И реших да се обадя на оператор да кажа какво мисля за тази глупост. Предполагам, че няма да се трогнат от моето мнение, но все пак искам да знаят какво мислят клиентите им. Сега започва едно чакане за връзка с оператор....
detska vi rabota...
Ти кога ще качиш фактурата да видиме колко са те ощетили,че в твойта тема се покри!???
В този сайт имам чувството че останаха да пишат само деца на по 11-12 години или можеби акъла им е на толкова незнам .Всичко много хубаво ама аз немога да разбера какви са офертите към тай програма от всичките ви изказвания вие приказвате само за чалгата не че я слушам ама съм толерантен и към хората които я слушат .Коментирайте програмите, телевизиите които ще пуснат а не кой какво слуша .Това е избор на всеки А пък ти technology ако ти се обадят за пари дали ще откажеш разговора като пишеш такива бесмислици
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Между другото изкарвам достатъчно пари, и не чакам някой да ми се обади за да му вдигна. Айде пък да не сме такива коне с капаци, че да обсъждаме само програми и цени. Всичко има значение, именно детайлите, дребните неща правят една картина хубава. Съсредоточаването само върху цените би било твърде ограничено. За толерантността изобщо няма смисъл да говоря. Определено всеки има право да бъде прост колкото си иска, това е свещенно право. Но също така имаме и право да си избираме с кого да общуваме!
Мда и аз това питам!!!!
Ама отговор няма!
А по темата не мога да разбера какво точно ви пречи чалгата!Всеки сам избира каква музика да слуша!Да не говорим,че никой уж не слуша чалга пък стила най-слушанията в България!Е как става така незнам!
Ама отговор няма!
А по темата не мога да разбера какво точно ви пречи чалгата!Всеки сам избира каква музика да слуша!Да не говорим,че никой уж не слуша чалга пък стила най-слушанията в България!Е как става така незнам!