Windows mobile ili symbian
Windows mobile ili symbian
Temata moje da se ozaglavi i htc p3600 ili nokia n95 :)
Nqkoi znae li dali tozi model na htc si stryva ako nqkoi e polzval takav moje li da kaje dali lipsata na klaviatyra e golqm nedostatak, otkam wi-fi dobre li se darji poneje nokiata imala problemi s wi-fi-to, dali moga da namerq 4erniq variant na p3600 s GPS firmware-a za okolo 500-600 lv? I p3600 po-kompakten li e ot ostanalite Windows bazirani ustroistva? Izob6to p3600 po-dobro li e ot n95, koato se ima predvid 4e kamerata ne me interesuva!!
Nqkoi znae li dali tozi model na htc si stryva ako nqkoi e polzval takav moje li da kaje dali lipsata na klaviatyra e golqm nedostatak, otkam wi-fi dobre li se darji poneje nokiata imala problemi s wi-fi-to, dali moga da namerq 4erniq variant na p3600 s GPS firmware-a za okolo 500-600 lv? I p3600 po-kompakten li e ot ostanalite Windows bazirani ustroistva? Izob6to p3600 po-dobro li e ot n95, koato se ima predvid 4e kamerata ne me interesuva!!
Re: Windows mobile ili symbian
Много ще разлаеш форума с тази тема. Много спорове се боеца едно време. Аз се колебаех за същото, взех Н95 и съм доволен. Няма проблеми с безжичната мрежа, не знам кой те е излъгал. И двата модела са супер, мултимедия-Н95, Офис-Р3600.
Tova za wi-fi go pro4etoh na mobile-review.com, a az iskam podobno ustroistvo glavno zaradi wi-fi 6tot obiknoveno taka polzvam net, zasega stigam do slednata dilema:
p3600 go davat mnogo nadejden otkam bateriq wi-fi i ima po-barz cpu (tvardi se 4e s core media player moje da se gledat filmi direktno svaleni ot neta), no nqma klaviatura a s touchscreen ne znam dali se raboti udobno. Bateriqta pak bila pati po-dobra ot tazi na nokiata, gps-a bill po-dobar stiga da se updatne s nov firmware. Ti kakvi vpe4atleniq ima6 ot bateriqta i GPSa? I znae6 li dali p3600 e kompakten kolkoto n95 na golemina ili e po-obemist??
p3600 go davat mnogo nadejden otkam bateriq wi-fi i ima po-barz cpu (tvardi se 4e s core media player moje da se gledat filmi direktno svaleni ot neta), no nqma klaviatura a s touchscreen ne znam dali se raboti udobno. Bateriqta pak bila pati po-dobra ot tazi na nokiata, gps-a bill po-dobar stiga da se updatne s nov firmware. Ti kakvi vpe4atleniq ima6 ot bateriqta i GPSa? I znae6 li dali p3600 e kompakten kolkoto n95 na golemina ili e po-obemist??
-
- Регистриран: 09 апр 2006, 19:12
ти си си отговорил на въпроса
щом нете интересува камерата а те интересува wi-fi взимай покета и нему мисли
щом нете интересува камерата а те интересува wi-fi взимай покета и нему мисли
Wi-fi работи супер, по-добре от на НТС. Пише го навсякъде, но трябва да изключиш спестяването на енергия от фините настройки. Много неудобно се работи с екранна клавиатура. По добре мулти-таб, отколкото пълна, но он-скрийн. Предпочитам пълна и физическа, като на НТС ТyТN. Много е добра. Може да се гледат филми директно и на Н95. По-компактна е. Изобщо, препоръчвам ти нея.
аз не съм почитател на symbian ОС,просто не ми допада.Ако имах възможността бих си взел телефон WIN mobile
Не зная колко си работил с екранна клавиатура. На мулти-таб сигурно много лесно се пишат имейл адреси (хиляда натискания). за мен тъчскрийна е най-добре.С qwerty става много голям слайдер НТС ТyТN, иначе е удобно.
За филмите: става въпрос за НЕКОНВЕРТИРАНИ 800/600. Не съм пробвал ама се съмнявам, че ще ги дава. DivXPlayer-а май нещо не се справя много добре. Не е като Beta-player нa WIN.
Това от мен: ВСЕКИ СИ РЕШАВА САМ
За филмите: става въпрос за НЕКОНВЕРТИРАНИ 800/600. Не съм пробвал ама се съмнявам, че ще ги дава. DivXPlayer-а май нещо не се справя много добре. Не е като Beta-player нa WIN.
Това от мен: ВСЕКИ СИ РЕШАВА САМ
Аз не съм глупав да ползвам мулти-таб в чистия му вид. Ползвам Т9, дори и по-бързо става от QWERTY, защото няма толкова копчета. Има BG речник и никакви проблеми не съм имал. А за филмите-не съм на мнението, че е много яко да се гледат филми на такъв малък дисплей. Пробвах с филм от час и половина в 1024х768 резолюция и сечеше само в началото, после си върви глсдко, така че нека всеки си решава сам.
Бих казал, че по "user friendly" е Симбиян, но повече неща могат де се вършат с Уиндоуса.
;))
;))