iPhone в Plesio
iPhone в Plesio
Вчера си поиграх с iPhone в Plesio (на ул. Ангел Кънчев). ( http://xs218.xs.to/xs218/07314/iphone.jpg )
Естествено не работи като телефон, но всичките му останали функции действат. Ами честно казано многократно надмина очакванията ми (не знам колко струва като телефон ;) ) и съветвам всеки , който се интересува да намине и да го види/пипне. Единствената ми забележка е че това устройство е много трудно за персонализиране и ако аз и още 46502374 души го имаме много трудно ще ги различаваме... :p
Естествено не работи като телефон, но всичките му останали функции действат. Ами честно казано многократно надмина очакванията ми (не знам колко струва като телефон ;) ) и съветвам всеки , който се интересува да намине и да го види/пипне. Единствената ми забележка е че това устройство е много трудно за персонализиране и ако аз и още 46502374 души го имаме много трудно ще ги различаваме... :p
Re: iPhone в Plesio
Е, аз затова не бих си го купил. И НАСА затова не са го взели. Няма една нормална функция на смартфон даже и от 400 лв. За начало-офис пакет, който не е он-лайн.
Съгласен. Играх си с разкодиран Ай-фон преди 2-3 седмици - ами освен готин дизайн и ефектен интерфейс всичко друго ми се стори недобре изпипано а и като видях отзивите за невъзможността да се ползва за МР3 плеър, за липса на функция за добавяне на рингтон и т.н. и ми стана ясно че това не е телефон за напреднали. Виж за мутри и мутреси е супер
Ами то точно дизайна, изработката и лекотата в употребата са готини. За какво ми е "офис пакет, който да е онлайн" и за какъв дявол ми е въобще офис-пакет на телефона. Да не би да пиша дипломната си работа там. Според мен точно такъв трябва да е телефона - за разговори и за за забава. За другото си има компютри...
sclera - ква забава като няма МР3 плеър свястен - казвам го впредвид факта че не можеш да ползваш собствени слушалки а само такива проектирани за Ай-под. И ако случайно си щастлив собсвеник на Сенхайзерски тапи и им се кефиш с Ай-фоун няма да можеш да ги ползваш.
Каква забава като камерата не може да снима видео а само снимки и то без никакви настройки.
Каква забава като на иначе прекрасния дисплей за да си пуснеш филм ще трябва доста да си поиграеш на компа докато качиш филма на ПЦ-то поради липса на BT трансфер на данни и слот за мемори карта единствения начин за трансфер е през кабел с съответния софтуер.
Каква забава като камерата не може да снима видео а само снимки и то без никакви настройки.
Каква забава като на иначе прекрасния дисплей за да си пуснеш филм ще трябва доста да си поиграеш на компа докато качиш филма на ПЦ-то поради липса на BT трансфер на данни и слот за мемори карта единствения начин за трансфер е през кабел с съответния софтуер.
Говоря за офис-пакет, който не е онлайн и не се плаща. Аз си имам Wi-Fi мрежа в къщи, но ако искам да разгледам някой файл или да го обработя на път( което има по-голям смисъл, ако съм у нас ще седна на компютъра )?
Много важно е това лично за мен. Също и РDF четецът. Ябълковят телефон е за технически неграмотни хора, които не биха ползвали по-сложни функции. Аз например се занимавам с графичен и уеб дизайн, програмиране и т.н. и трябва да съм доста загубен, за да си купя iPhone.
Много важно е това лично за мен. Също и РDF четецът. Ябълковят телефон е за технически неграмотни хора, които не биха ползвали по-сложни функции. Аз например се занимавам с графичен и уеб дизайн, програмиране и т.н. и трябва да съм доста загубен, за да си купя iPhone.
Евала на Плесио,че правят това - ясно е,че е с комерсиална цел,но все пак евалата.
Че устройството не струва е ясно ;)
Че устройството не струва е ясно ;)
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Общо взето, Sklera е рекламно лице на Plesio
И аз се занимавам с графичен дизайн (само), от 15 години имам късмета да работя на Мacintosh, нямам се за технически неграмотен и именно затова бих избрал такъв телефон. Е да, пристрастен съм, но не искам да придобивам по едно ново висше образование, само за да се разходя из менютата на съвременните телефони. В края на краищата всеки има право на вкус (лош). А че съм рекламно лице - да, такъв съм, ама по-скоро на Apple. ;)
offtopic: Не мога да разбера каква им е далаверата на Plesio от тая акция, вчера си играх 20-25 минути с телефона, за които в магазина не влезе жива душа (не валеше по това време).
p.s. Актуалния ми телефон е ME45 на Siemens - на 5 години е и не планирам да го сменям. За мене телефона е за говорене.
offtopic: Не мога да разбера каква им е далаверата на Plesio от тая акция, вчера си играх 20-25 минути с телефона, за които в магазина не влезе жива душа (не валеше по това време).
p.s. Актуалния ми телефон е ME45 на Siemens - на 5 години е и не планирам да го сменям. За мене телефона е за говорене.
Определено се наслушах на простотии по адрес на този телефон. Никой не го причислява към бизнеса, така че да мрънкате за офиспакети и с това да се изчерпва всичко, е малко елементарно. Телефонът (като повечето други) е за масовите потребители ("технически неграмотни" са само част от тях, а и каква грамотност ти трябва, за да работиш с телефон в крайна сметка?!), които искат забавление грубо казано. Едва ли на някого му "трябва", в истинския смисъл на думата, камера, MP3-плейър и т.н., но компаниите развиват с предимство тези функции и това се случва не защото "мутри и мутреси" са мнозинството от клиентите, а защото нормалният потребител търси това (това не го прави овца). iPhone е точно каквото трябва (с малки поправими недостатъци), а фактът, че не можете да го оцените по достойнство, ви прави в добрия случай сухари.