МТЕЛ - коректен и съвременен мобилен оператор ?
Re: МТЕЛ - коректен и съвременен мобилен оператор ?
Поредната измама от Мтел, нищо ново под слънцето, но да не забравяме, че много абонати на Глобул (разбирай поне половин милион), не могат да си проверяват изразходваните минути от абонаметния пакет и така ги надвишават, ако успеят да излъжат поне 100к човека с по 2 лева ще приберат 200к лева - извод --- всички лъжат.
Аве м-тел са балаци няма ко да си говорим.
Ама и ние сме телета да ги храним.
http://java.free.bg
Ама и ние сме телета да ги храним.
http://java.free.bg
Тези вече са смешни, не виждате ли, че ВИЕ няма да ни промените мнението, ако искате и 1024 теми напишете. Нали съм доволна от М-Тел? Точка!!! Няма да сте вие тези, които ще ми дават акъл!!! Имам си глава на раменете!!!
И още нещо, всеки има право на собствено мнение, всеки сам си избира оператора, така, че да му е максимално изгодно. Престанете да спорите и да пълните форума с глупости!!!
Лек ден! :)
И още нещо, всеки има право на собствено мнение, всеки сам си избира оператора, така, че да му е максимално изгодно. Престанете да спорите и да пълните форума с глупости!!!
Лек ден! :)
kak togava 6tom ne lajat se slu4va moia poznata da polu4i obajdane ot moia nomer v 4 4asa sutrinta pri uslovie 4e az po tova vreme spia, a v telefona mi nikade ne e upomenato da sam ia izbirala.
И тя вдигнала ли ти е???
да бе, имаш си глава, то е ясно... само че май в тая твоя глава няма нищо и единственото й предназначение е да ти служи за ориентир къде да си държиш ръката, когато говориш по мобилния телефон, разбира се от МТЕЛ :)))
Най-жалкото от всичко е това, че дори не искаш да се замислиш и да си промениш мнението, щото си инат.
Твоя работа! :)
Най-жалкото от всичко е това, че дори не искаш да се замислиш и да си промениш мнението, щото си инат.
Твоя работа! :)
Искренно се съмнявам интернета в роуминг да е тарифиран на тази цена от 4,80лв!!!
Операторката явно е била от "умните" :)
По-вероятно да заплащаш трафик в роуминг + 4,80лв!
За ф-рата само,че е глупаво!Нали уж беше безплатна при тях,защо искат пари тогава???Пък и накрая да не могат да ти я изпринтират .............!
Както и да е!
Вие всички сте луди Пламчо е прав,МТЕЛ мноооого супер :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Нали Пламчо :) утре колегите ще те черпят кафе,че си ги защитил ;)
Операторката явно е била от "умните" :)
По-вероятно да заплащаш трафик в роуминг + 4,80лв!
За ф-рата само,че е глупаво!Нали уж беше безплатна при тях,защо искат пари тогава???Пък и накрая да не могат да ти я изпринтират .............!
Както и да е!
Вие всички сте луди Пламчо е прав,МТЕЛ мноооого супер :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Нали Пламчо :) утре колегите ще те черпят кафе,че си ги защитил ;)
Вече не се чувате какво приказвате, превъртяхте вече! Май не си наред!
Преди година и на мен ми се случи.Баща ми ми звънна докато спеше?И как става това?