3G телефон до 350 лв.
3G телефон до 350 лв.
Спрял съм се на сони ериксон к 610 i, ама ако някой може да предложи по-добър вариант да пише, че не съм много запознат със всичко на пазара. Мерси много!
Re: 3G телефон до 350 лв.
SE V630 i oba4e neznam sega kva suma e :)
az imam v630i i moga da kaja 4e sam izklu4itelno dovolen...prepora4vam ti go-nqma da sbarka6...sega s mtel e 329 no bez plan dolo-gore 350 gi hva6ta...
super tel4e :P
super tel4e :P
А колко милиамперчаса е батерията, 4е никъде не пише?
900mAh, dobre e ne se opalkvam az li4no...
ako ne6to te int za menuto ili kakvoto tam ne znae6 pitai...nasre6ta sam :)))
ako ne6to te int za menuto ili kakvoto tam ne znae6 pitai...nasre6ta sam :)))
Има ли операционна система? Мерси предварително
zna4i nqma operacionna sitema...
prepolagam znaete 4e e s vodafonsko menu (koeto e super, za6toto obiknovenite SE menuta sa sku4ni[ili ve4e mnogo sam sviknal s tqh] )
telefonat moje da se personalizira po vsevazmojni na4ini....temi kartinki i etc.
ne sam o4akval da moga da pravq s nego tova koeto mi se haresva kato se ima predvid 4e ne e smartphone-az se o4udih kolko mnogo prolojeniq mogat da se slagat...da ne govorim 4e zvuka i kamerata sa na mnogo visoko nivo...neveroqtni :P
prepolagam znaete 4e e s vodafonsko menu (koeto e super, za6toto obiknovenite SE menuta sa sku4ni[ili ve4e mnogo sam sviknal s tqh] )
telefonat moje da se personalizira po vsevazmojni na4ini....temi kartinki i etc.
ne sam o4akval da moga da pravq s nego tova koeto mi se haresva kato se ima predvid 4e ne e smartphone-az se o4udih kolko mnogo prolojeniq mogat da se slagat...da ne govorim 4e zvuka i kamerata sa na mnogo visoko nivo...neveroqtni :P
A imash li prestava dali mogat da se ka4vat nqkakvi re4nici primerno na telefon4eto, zashtoto i tova me interesuva sashto. mersi za infoto
можеш и то без ограничение на големина,например този анг.-бълг. речник,който хич не е лош можеш да си качиш:http://senter.data.bg/%cf%f0%e8%eb%ee%e6%e5%ed%e8%ff/eMOdictX_Deluxe.jar
Pixel 8
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Samsung Z400. Излезли са по едно и също време като модели с К610i.