Nokia N99 na pazara v burgas
Re: Nokia N99 na pazara v burgas
leee smqtai i tfa ne6to go davat na 750 leva
az za tfa i 150 nqma dam
az za tfa i 150 nqma dam
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Най вероятно сте видял някое от Китайските копия.
i az 6e otida da go vidq 6toto v4era na plaja mi go pokazaha ama daje nqmah vreme da pogledna displeq samo muzikata 4uh i tva be6e i vidqh nadpisa n99 nokiq i vikam basi ludnicata toz mi vika na mene mi go dadoha za 600 kinta no za teb moje da go vzemem za 700 ako si navit vikam 6e vidim dobre 4e q vidqh temata 4e ina4e moje6e i az ribka da stana :)))) 10x people
Kak 150lv. ,15 mi se vijdat mnogo.
az polzvah edin takav 1 den,i mi se strori mente i go varnah.ne pravi dobri snimki,vob6te ne e s 5 MP kamera.poddarja dve sim karti i tova e extrata mu,no ni6to drugo nqma,nito symbian nito windows mobile,ne si zaslujava parite,a i ne e sigurno kade e proizveden.nqkoi drug polzval li e takav telefon,kakvi sa vi otzivite?
http://www.kaldata.com/comments.php?catid=2&shownews=20847
tva e 6ibanata imitaciq na n95 koqto nqma gps i wifi dimek palen bokluk i to kitaiski 6a mina da si go kupa ot magazina za 1 lev
Ae mom4eta tova e kitaiski bokluk koito tam struva oklo 150 dolara na basta mi mu gi nosqt za 350 lv. i toi gi prodava v magazinite si za gsm-i po 500lv.touchscreena se precakva na 3-4-q mesec a operacionnata sistema koqto razbira se nqma nisto obsto sys simbian ili windows mobile sled okolo polovin godina ili malko pove4e...a kato cqlo telefona moje da se izpolzva normalno 2 meseca.....Toi bastata ze 2-3 modela i sea mu e kofti 4e ste nabuta horata xaxaxaxaxa
http://cgi.ebay.es/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110157989359&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=180145037591&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget
Снощи ми го предложиха за 700лв.
със развалено зарядно, то къде ли и ще намеря такова? Ха ха ха
Абсолютен боклук, но ме накефи дизайна.
Може и да го купя, ако го даде за 150-200лв.
Така и така е менте, поне да му бяха сложили стандартно зарядно.
Като го видях как се включи само с едни течашти водопади ха ха ха.
със развалено зарядно, то къде ли и ще намеря такова? Ха ха ха
Абсолютен боклук, но ме накефи дизайна.
Може и да го купя, ако го даде за 150-200лв.
Така и така е менте, поне да му бяха сложили стандартно зарядно.
Като го видях как се включи само с едни течашти водопади ха ха ха.