Това е новата услуга на глобул:Получавате гласово съобщение директно в телефона под формата на MMS напълно безплатно!
Вече няма да има гласова поща и "кой ме търси":)
Globul talk2Me
Re: Globul talk2Me
това си е нормална гласова поща
просто не ти се налага да ползваш менюто на телефона за да си чуеш съобщението а го получаваш като гласов фаил!
и който те търси СИ ПЛАЩА за това че ти е оставил съобщение!
НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО и ощетения ще е този който те търси .
Гласова поща предлагат и Мтел и Vivatel
но при тех се прослушват оставените съобщения от менюто на телефона!
Globul се опитва да заблуди хората че дава нещо ново и безплатно а в същност ни предлага нещо старо и познато:)
предпочитам да получавам смс че някой ме е търсил отколкото да НАБУТВАМ КОЙТО МЕ ТЪРСИ С ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ГЛАСОВИ ПОЩИ!
просто не ти се налага да ползваш менюто на телефона за да си чуеш съобщението а го получаваш като гласов фаил!
и който те търси СИ ПЛАЩА за това че ти е оставил съобщение!
НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО и ощетения ще е този който те търси .
Гласова поща предлагат и Мтел и Vivatel
но при тех се прослушват оставените съобщения от менюто на телефона!
Globul се опитва да заблуди хората че дава нещо ново и безплатно а в същност ни предлага нещо старо и познато:)
предпочитам да получавам смс че някой ме е търсил отколкото да НАБУТВАМ КОЙТО МЕ ТЪРСИ С ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ГЛАСОВИ ПОЩИ!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
http://globul.bg/bg/service.html?id=462
Честно казано струва ми се безсмислено, а и търсещият отново заплаща, като при гласовата поща, и ограничението е до 30 сек.
Честно казано струва ми се безсмислено, а и търсещият отново заплаща, като при гласовата поща, и ограничението е до 30 сек.
Тези, които ви оставят съобщения, заплащат времетраенето на разговора, след сигнала за запис според тарифата за разговори към GLOBUL, която е валидна с тяхната програма. Абонатите с включени безплатни минути за разговори към мрежата на GLOBUL черпят от наличните минути и не се таксуват допълнително.
В случай че не оставят съобщение за вас и прекъснат връзката преди сигнала, това няма да им струва нищо, а вие ще получите стандартно SMS известяване за пропуснато повикване.
-----------------------------------------------------------
е поне ако навреме се усетят тези който ни търсят като прекъснат връзката НЯМА ДА ПЛАТЯТ НИЩО!
това е добро решение но въпреки това не бих се абонирал за тази услуга освен ако работата не ми го налага като необходимост!
В случай че не оставят съобщение за вас и прекъснат връзката преди сигнала, това няма да им струва нищо, а вие ще получите стандартно SMS известяване за пропуснато повикване.
-----------------------------------------------------------
е поне ако навреме се усетят тези който ни търсят като прекъснат връзката НЯМА ДА ПЛАТЯТ НИЩО!
това е добро решение но въпреки това не бих се абонирал за тази услуга освен ако работата не ми го налага като необходимост!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
-
- Регистриран: 20 юни 2007, 19:22
Това е нова услуга от глобул,за телефони,които поддържат MMS.Като те търсят,а си извън обхват се включва услугата,като след това ти идва mms и си преслушваш съобщението.Преслушването е напълно безплатно,а този който ти го оставя се таксува от съответния му план,ако си в група на безплатни мин. и на него ще му е безплатно.Съответно този,който ти е оставил съобщението получава смс,че е доставено при теб,това стига ли?
е, ако работата ти го налага 6те си пусне6 гласова поща, там мисля че имаш 15 съобщения по 2 мин., което при минимално таксуване от 60 сек. определено е много по-добър вариант от толк2ми. Единствения проблем с гласовата е, че са само 15 съобщения, но да се надявам че за 60 мин едва ли 16 човека ще искат да ми оставят гласова поща. А това че прослушването се заплаща едва ли е проблем при положение че ти се налага заради работата ;)