С покритието на кой оператор имате проблеми?
Re: С покритието на кой оператор имате проблеми?
Nqkoi moje li da mi kaje dali na hija "bqlo kamene",koqto se namira do selo Starosel ima pokritie na nqkoi ot mobilnite operatori???interesuva me po specialno za Globul...
На хижа "Бяло камене" мисля че Глобул има покритие нестабилно но може да се провеждат разговори
Blagodariq za otgovora :)))
оф....
Виж са бе човек... щом отричаш безспорен факт занчи най вероятно работиш в маганиз за моб. услуги дето се предлага Vivatel...ама когато фактите говорят и боговете мълчат ТАКА ЧЕ ФАНИ МЛЪКНИ И ТИ!
Не знаел той аз къде пътувам....ами обикалят страната почти всяка седмица,тъй като работя като национален мениджър в..... не те засяга! Щом съм казал така значи най вероятно мога да го защитя с аргументи,и ако за тебе Югозападна България е незначителна иди да живееш в Турция!
Не знаел той аз къде пътувам....ами обикалят страната почти всяка седмица,тъй като работя като национален мениджър в..... не те засяга! Щом съм казал така значи най вероятно мога да го защитя с аргументи,и ако за тебе Югозападна България е незначителна иди да живееш в Турция!
GLOBUL.GLOBUL.GLOBUL.....
-
- Регистриран: 21 май 2006, 00:07
Преди 2месеца с група приятели поради стечение на обстоятелствата, ни се наложи да нощуваме в планината. Това се разви малко по средата на пътя Бяла Черква-Нареченски бани.
В самото дере единствен аз от четиримата имах обхват, като имаше един абонат на М-тел, един на Глобул и двама на Вивател.
Явно комбинацията Вивател+Сони Ериксон беше сполучлива на това място, благодарение на нея съобщихме на Планинска спасителна служба, както и успокойхме близките си. Не знам дали на Вивател покритието е най-добро, но във много важен момент беше до мен ;-)
В самото дере единствен аз от четиримата имах обхват, като имаше един абонат на М-тел, един на Глобул и двама на Вивател.
Явно комбинацията Вивател+Сони Ериксон беше сполучлива на това място, благодарение на нея съобщихме на Планинска спасителна служба, както и успокойхме близките си. Не знам дали на Вивател покритието е най-добро, но във много важен момент беше до мен ;-)
Тук където съм аз(нос Емине,между Бургас и Обзор) нито един от трите оператора няма покритие. А иначе казват че и на край света имат ;)
Абонат съм единствено на Вивател, но от понякога нося със себе си един служебен телефон на мтел. Значи миналата седмица пазарувах в Кауфланд Дружба в София и забелязах, че мтелския телефон няма пълен обхват и като набера някого качеството е ужасно и почти не става за разговори иначе от личния ми (вивателски) разговорите са перфектни и обхвата е пълен.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
globul,super dovolna sam ot vivatel