SE P1i, HTC TyTNII ili Nokia N95 8GB
Re: SE P1i, HTC TyTNII ili Nokia N95 8GB
Засега ще се задоволя с N95, no ]e sledq i za 82 :)
N95 или N95 8gb?Не бих ти препоръчал N95,защото има доста проблеми с него.Малко RAM,ужасна батерия,лош слайдинг-механизъм.
Всичко това е поправено в N95 8gb.
Всичко това е поправено в N95 8gb.
8GB имах предвид :) Благодаря
Hold on!
Погледна ли Тошибата? Вчера я разгледах лично и много ми хареса. Тук можем да поспорим с Ицо, за мен работата със стилус и много по-удобна. Можеш да натискаш много по-малки икони, да ползваш екранна клавиатура, да влачиш файлове... А работата с пръст е за фешън телефоните, не ми харесва, че сензорните екрани навлизат и там. Освен това, когато работиш с пръсти скриваш част от дисплея и не гледаш всичко.
Погледна ли Тошибата? Вчера я разгледах лично и много ми хареса. Тук можем да поспорим с Ицо, за мен работата със стилус и много по-удобна. Можеш да натискаш много по-малки икони, да ползваш екранна клавиатура, да влачиш файлове... А работата с пръст е за фешън телефоните, не ми харесва, че сензорните екрани навлизат и там. Освен това, когато работиш с пръсти скриваш част от дисплея и не гледаш всичко.
Дарине,работата със стилус може би е по-добра за теб,но и аз имам опит с това.Все пак имам W950i,на който понякога се налага да използвам стилуса.Вместо това,използвам нокътя на кутрето,който върши добра работа.Стилуса трябва да го вадиш,да го ползваш,после пак да го прибираш,което е меко казано неудобно,особено когато си някъде навън и ходиш.Предпочитам да ровя в телефона си с една ръка,когато има тъчскрийн с големи бутони това става,а когато бутоните са малки не е възможно да ровя с една ръка.Дори и да не използвам стилус,пак трябва да използвам нокътя на другата ръка и в крайна сметка двете ми ръце са заети.
Щом работата със стилус е само за фешън телефоните,можеш ли да ми обясниш защо новия БИЗНЕС флагман на Сони Ериксон - P5i - използва именно такъв UI,който е пригоден за пръсти?
Щом работата със стилус е само за фешън телефоните,можеш ли да ми обясниш защо новия БИЗНЕС флагман на Сони Ериксон - P5i - използва именно такъв UI,който е пригоден за пръсти?
Интересно ми е според теб коя Nokia вади по добър, чист звук: Nokia N91 (4 или 8 gb) или Nokia N95 8gb?
За обикновената Nokia N95 предполагам сме на едно мнение - звукът на N91 e по-чист от този на N95.
За обикновената Nokia N95 предполагам сме на едно мнение - звукът на N91 e по-чист от този на N95.
Въпрос на вкус, приятелю, аз лично предпочитам стилус, защото при всички телефони без ябълката им се налага да го използваш рано или късно. А на iPhone не му трябва, защото няма почти никакви по-сложни за употреба функции.
N91(4/8gb) е на светлинни години пред N95 8gb,но само ако ползваш хубави слушалки.Ако си с някакви Philips или Sony или др. подобни,разликата в звука ще е малка.Въпреки това,N91 има по-мощен и нисък бас и това ще се чуе дори и на такива слушалки,освен това звукът е по-силен.
Новите модели N81 и N82 са някъде по средата между N95 8gb и N91(4/8gb) като качество на звука.
Но все пак N95 8gb/N81/N82 са KATO ЦЯЛО по-добрите телефони,защото имат повече функции и са по-стабилни.Aко се интересуваш САМО от музиката,N91+хубави слушалки е най-доброто,а и N91 вече е доста по-евтин от N81/N82/N95 8gb.
Новите модели N81 и N82 са някъде по средата между N95 8gb и N91(4/8gb) като качество на звука.
Но все пак N95 8gb/N81/N82 са KATO ЦЯЛО по-добрите телефони,защото имат повече функции и са по-стабилни.Aко се интересуваш САМО от музиката,N91+хубави слушалки е най-доброто,а и N91 вече е доста по-евтин от N81/N82/N95 8gb.
Да, и аз я гледах, но нямам все още удоволствието на живо... Притеснява ме, че е доста по-голяма от Nokia-та... Можете ли да дадете съвет от къде е най-добре да се купува сега?
Знаеш ли откъде в България мога да си купя нови, като твойте слушалки: Sennheiser PX 100?
Разгледах ги на сайта им, супер са за слушане от GSM-а, не са и скъпи, но не ги намирам никъде в София?
Разгледах ги на сайта им, супер са за слушане от GSM-а, не са и скъпи, но не ги намирам никъде в София?