Какво мислите за тази верига? Доволни ли сте от обслужване/начин на работа? Мислите ли че е добре да премина на работа към тях - каква е обстановката като цяло и какво мислите за тях в сравнение с другите вериги в бранша? Ако има хора които работят за тях нека споделят впечатленията си, положителни и отрицателни, благодаря предварително!
;))
Мнения за Хенди ???
Re: Мнения за Хенди ???
не не съм доволен... продавачите от учтивост чак досадни стават.... а и цените им са надути квото и да си говорим- по-добре фонбокс или германос ако питаш мен :)
НЕ!
Според мен в магазините на Handy са най-достъпни цените отколкото на Globul или Mtel...
Ще ти дам и пример!
Nokia N73ME в Handy е на цена 638лв..(без карта). А в Mtel цената само на апарата е 849лв..!!!!!
А в германос цената на апарата е 741лв.!!!
Така, че за мен Handy си супер...!
Според мен в магазините на Handy са най-достъпни цените отколкото на Globul или Mtel...
Ще ти дам и пример!
Nokia N73ME в Handy е на цена 638лв..(без карта). А в Mtel цената само на апарата е 849лв..!!!!!
А в германос цената на апарата е 741лв.!!!
Така, че за мен Handy си супер...!
по отношение на работа и обстановка е добре , общо взето е едно и сашто кадето и да отидеш , няма кой знае каква разлика
но друг е въпроса че от тях не бих си взел телефон
но друг е въпроса че от тях не бих си взел телефон
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Mobi e подверига на Хенди,т.е. едно и също са.
Всяки от големите играчи са си направили по една дъщерна верига-за 2бе това е Фонбокс,а за Германос-верига магазини Бееп.
Реално от големите играчи на пазара,най-големи възможности за лавиране имат 2бе и Германос.
2бе са най-големите играчи от българските, докато Германос има подкрепата на компанията майка,така че като цяло другите вериги не ги очаква розово бъдеще...лично мнение
Всяки от големите играчи са си направили по една дъщерна верига-за 2бе това е Фонбокс,а за Германос-верига магазини Бееп.
Реално от големите играчи на пазара,най-големи възможности за лавиране имат 2бе и Германос.
2бе са най-големите играчи от българските, докато Германос има подкрепата на компанията майка,така че като цяло другите вериги не ги очаква розово бъдеще...лично мнение
Ами учтиви са хората,добре се държат с клиента и го предразполагат да си купи.Да обаче цените им са адски надути.Моя телефон в Хенди и магазина от който го взех имаше точно 80 лв. разлика като и на двете места щяха да ми го доставят за 30 минути.Един вид от един и същ склад..........
Така че ако купувате по-добре да е от другаде
Така че ако купувате по-добре да е от другаде
Продавачите са крайно некомпетентни, но пък са учтиви чак до досадност. От друга страна са агресивни в предлагането на неща, които например не търсиш в момента, а в същото време цените в тази верига са надути и нереални. Общо казано впечатлението ми е лошо!!!
Не бих си купил оттам нищо!!!
Не бих си купил оттам нищо!!!
Цените са им добре, обслужването малко трябва да се доошлайфа, чета много мнения за надути цени и тем подобни, според мен това е нереално като се има в напредвид че в германос цените са си направо адски високи.