9,6 млн. Коледни съобщения в мрежата на М-Тел

Станнислав
Регистриран: 15 фев 2006, 16:27

Re: 2,1 млн. SMS-а от

Мнение от Станнислав » 27 дек 2007, 21:06

Казваш, че заради, един два мача, не би плащал двойни цени. Двойни цени сравнени според каква базова цена? И другото - кой друг предлага такава услуга, че правиш сравнение на цените? И трето - какви са цените? Аз доскоро бях абонат на Vodafone Live! пакет, сега минах на ТВ пакет и за мачовете не ми се таксува нищо допълнително. Сигурно ако пробвам да гледам, без какъвто и да е абонамент, пак няма да ми се таксува нищо ;)

larky
Регистриран: 29 яну 2005, 15:44

Re: 9,6 млн. Коледни съобщения в мрежата на М-Тел

Мнение от larky » 27 дек 2007, 21:34

мтел не са цвете за мирисане но чак пък толкова критика... , че кой оператор не прави тв. рекалами?

-D&G-
Регистриран: 04 дек 2007, 23:57

Re: 9,6 млн. Коледни съобщения в мрежата на М-Тел

Мнение от -D&G- » 27 дек 2007, 22:11

larky, всички оператори правят ТВ реклами, но тези вече са досадни и нагли с тия 5 млн абонати, а сега пък милиони смс-и, просто дразнят много, на фона на това каква е истинската им същност

-D&G-
Регистриран: 04 дек 2007, 23:57

Мнение от -D&G- » 27 дек 2007, 22:20

Добре, стига сме спорили, мен не може да ме впечатли телевизия на толко малки екранчета, аз ги ползвам за да говоря, детето ми си играе с разни екстри.А по въпроса за цените- цените на мтел са голями, говори по мобилния както аз говоря и на края на месеца ще засечем сметките,твоята на мтел и моята на вивател... сам ще се убедиш,а разликата няма да е никак малка

luba6ito
Регистриран: 16 авг 2007, 10:40

Мнение от luba6ito » 27 дек 2007, 22:22

ми като не ги харесвате , оставете нас-"глупаците" да си пилеем джобовете по тях!
само това 6те кажа....
а ...и за6то сте тръгнали да ги оплювате...явно сте много загрижени за нас непросветените...трогнат съм!
но...не благодаря!
всеки сам избира кое е най-добро за него!! кога 6те го проумеете вси4ки това?!
п.с. от декември 2006 до този момент съм пратил само един смс!
и 1.000.000х2 (най-малко)=2.000.000
е тогава за6то оплювате мтел като и вива абонатите средно пи6ат по два смс-а
а и от къде знаете дали в вклю4ен сайта йм ?!? аз лично никъде не видях такава официална информация?

Faith
Регистриран: 18 сеп 2007, 01:46

Мнение от Faith » 28 дек 2007, 00:37

9,6 милиона смс-и-пълен смях. Аз съм абонат на М-тел от 1,5 години (преди това пак бях 1 година абонат-там студентските промоции, 2000 година беше май, тогава това беше единствената възможност да си вземеш по евтино телефон) след това минах на предплатена глобулска карта с която изкарах доста години и накарая минах на предплатена Вивател. Сега вече съм на договорна Ментелска карта и една предплатена Бонуси безкрай на Вивател. Принудих се да си взема ментелска карта защото семейството ми, гаджето и най добрите ми приятели са към Ментел и всички ако ги питаш биха сменили оператора но ако могат да си запазят номера. Та... исках да кажа че аз лично изпратих сигурно към 10-на смс-а в мрежата на Ментел но...... всичките през интернет портала им и нито един през мобилния си телефон. Така че ако смятат и мойте 10 смс-а към тези 9,6 милиона става.

Rossoneri
Регистриран: 22 яну 2007, 14:32

Мнение от Rossoneri » 28 дек 2007, 00:51

Ако този некоректен оператор Мтел допусне преносимост на номера през март месец, положението вече няма да е такова, че по принуда ще си взимаш карта към тях. Аз лично се съмнявам те да допуснат преносимост, не са глупави и знаят какво ще стане с абонатите, но поне да се надяваме,че най-накрая монополистите ще се предадат,пък после нека ни лъжат колко абонати и смс имали

Отговори