как да пусна оплакване до вивател

viktor_bozhikov
Регистриран: 03 сеп 2004, 17:29

как да пусна оплакване до вивател

Мнение от viktor_bozhikov » 05 яну 2008, 23:41

Клиент съм на "вивател" и използвам предплатената услуга с четири включени карти.Номерът ми беше 359877966638 .Влязох в интернет за да изпратя едно съобщение.Нормално би трябвало да ме таксуват 10-20 стотинки.(цената е 6 лв на мегабайт)Бях неприятно изненадан от това че от сметката ми липсват около 1.50.Обадих се на вивател операторите да проверя защо според мен са ме таксували прекалено скъпо.Един приятел ми е нагласил телефона да записва всички разговори които водя и за мен това е много удобно.В работата ми е чумно за това телефона ми е нагласен да се чува силно на говорите.Започнах да се оплаквам на момичето а то ми каза да спра да записвам разговорра и да изключа говорителят защото според нея нямам право да правя това.(купил съм си пакетът с предплатените карти от някакъв магазин и в книжката към картата не е споменато такова нещо) но започнах да търся от къде се спира защото не знам.ав това време телефонът ми прекъсна и след малко изчезна сигналът на вивател.В картата ми имаше около 2.50 останали.Обадих се от друг телефон а те ми казаха че са ми спрели телефона заради (не си спомням как точно го формулираха)Аз ги попитах къде им е главният офис за да отида там да изясня нещата а те ми казаха че нямат офис,нямат практика да казват къде им е офисът на клиентите и ако искам да пиша писменна жалба на хартия и да я изпращам на някакъв адрес.

Надявам се че ще разгледате жалбата ми по съвест. Адресът ми е Локорско Софийска област Улица Тодор Величков 4 С уважение Виктор Божиков

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Re: как да пусна оплакване до вивател

Мнение от Loоper » 06 яну 2008, 23:47

spored mene ili si izmislq6 ilisi zapla6val operatora a do kolkoto znam naistina nqma6 pravo da zapisva6 razgovor bez izri4noto suglasie na operatorkata v slu4aq.. kakto ite nqmat pravo ako nie nesme suglasni da ni zapisvat i imenno za tova kogato zvuni6 na m-tel primerno ima opciq ako jelae6 da nete zapisvat da natisne6 # neznam kva e praktikata na vivatel ni puk mise struva prekaleno da spirat taka karti na koito gi izdrazni...

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 06 яну 2008, 23:55

Във Вивател всички разговори към оператора се записват
така че....
а за таксата от 1,5 за това че си влязал в интернет е излишно за толкова пренебрежимо малка сума да вдигаш толкова много шум!
Най добре е помисли си колко време си бил в Интернет.
И последното което ще ти кажа е че Вивател е оператора който дава НАЙ МНОГО НА АБОНАТИТЕ СИ.
Добре е че ги има тях за да разберем какво е конкуренция и да говорим по мобилния си телефон наистина много евтено и както се казва в самата им реклама най после вече благодарение на Вивател
ВСИЧКИ ГОВОРЯТ :)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

btkmobail
Регистриран: 22 фев 2007, 13:42

Мнение от btkmobail » 07 яну 2008, 00:25

Защо си мисля,че картата не е спряна само заради това обаждане?!!!!Също така ще проверя колко трафик си направил!!!!
Ако исках може предварително да се обзаложим,че нещата не са такива каквито ги представяш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изобщо засякъл ли си колко килобайта трафик си направил та казваш,че има измама????
Ти си от онези типове "абе аз не говоря пък имам сметка"!!!!!!!!!!!

Адреса за жалба е : София 1407 бул.Н.Вапцаров 10 до Вивател облсужване на клиенти!

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 07 яну 2008, 10:46

Разговорите се записват така или иначе. Следователно мацката е дала съгласие да я аписват. Дали аз си записвам разговорите, си е лично моя работа. След като същият запис присъства при тях, и след като и аз, и мацката сме съгласни да ни записват, не виждам какво пречи и аз да имам копие от записа...

А по какво е познала, че я записваш? Или си с пробна версия и се чува пиукане, или някаква друга подобна глупост. По друг начин тя няма как да разбере, че я записваш...

Наистина и аз предполагам, че си си ги врътнал тези 1,50 както си му е редът, а просто си мислиш, че са по-малко.

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 07 яну 2008, 12:01

i koga 6te prestanete vee s tiq nadpisvaniq i neznam kvo si.. tva sa elektronni sistemi tam 4ovek ne pipa...i 6ansa za gre6ka e nqkav minimalen i ako ima takava to tq e frapantna i vednaga si li4i i 99% q korigirat ot operatora pri podavane na oplakvane... kato mue skypo na nqkoi vse si misli 4e go kradat :D

Vivatеl
Регистриран: 27 сеп 2006, 22:07

Мнение от Vivatеl » 07 яну 2008, 14:42

Pravilno btkmobail Kolko mnogo pomiq se izlq wyrhu vivatel, kolko gluposti se napisaha w tozi forum po adres na vivatel, kolko spekulacii i insinuacii .... to ne bqha tarifi, nadpisvaniq - vseki ubejdava v neshto, koeto toi samiqt dori ne e siguren Vijte samo kakvo se napisa za "Bonusi bez kraj" To ne bqha lyzhi, ne beshe pomiq E, sega kogato bonusite sa naistina bez kraj i sme veche 2008 nqkoi nqma li da se izvini che e bil zabluden , pyk bilo i s " malki bukvi" VIVATEL e Nr.1 kolkoto i da laete i syskate btkmobail bravo momche

Izvinqvam se za shliokavitzata

AutoCAD-freak
Регистриран: 21 май 2006, 00:07

Мнение от AutoCAD-freak » 07 яну 2008, 22:14

Btkmobail, здравейте.
Имам един проблем свързан с покритието на Вивател.
Става въпрос за град Пловдив, район Южен.
От месец и повече обхвата постоянно се срива и се възобновява, грешки дават 3 телефона на различни производители, както и използващи различни пакети на Вивател. Личният ми телефон го слушам всяка вечер как губи и после търси обхват(по смушенията от колоните), праща ми се смс-че в което ми съобщават за пропуснато повикване, а телефонът е включен. Как бихте помогнали да разрешим този неприятен случай?
Свързването с оператор за информация дали ще си заслужава?
Call центъра впрочем рулира, няколко пъти съм разговарял с момичетата и са много учтиви ;)
Благодаря за помощта

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 08 яну 2008, 11:02

ами при положение че разговора с оператор ти е безплатен и че Вивател са единствените, които могат да ти помогнат, не виждам въобще за какво си пуснал тази тема....

а иначе, когато имахме подобен проблем с Мтел в стария офис, те пратиха екип, който на място засече качеството на сигнала и направиха някакви замервания. и слеед това проблемът се оправи...

btkmobail
Регистриран: 22 фев 2007, 13:42

Мнение от btkmobail » 08 яну 2008, 12:11

Ще проверя за да видя за какво става на въпрос!От колко време точно имаш проблема?

Отговори