как да пусна оплакване до вивател

AutoCAD-freak
Регистриран: 21 май 2006, 00:07

Re: как да пусна оплакване до вивател

Мнение от AutoCAD-freak » 08 яну 2008, 12:34

Кобрети - не аз съм пуснал темата.
Разговор с call центъра е провела сестра ми, но не съм я питал какво е разбрала.

btk mobail - не знам точен период, но при мен вече над седмица ми прави постоянно проблеми, дори в момента получих СМС, че съм пропуснал разговор, а телефона ми е на 50см от лицето :(.
На другите апарати го прави от повече време, дори едното Сони мислехме да го носим на сервиз, докато не забелязахме проблем и при другите 2 телефона. Неприятно е точно в жилището си да нямаш връзка, като до преди този момент от близо 2 години нито една забележка към покритието :(.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 08 яну 2008, 14:29

обади се на 123 и настоявай да дойдеат да измерят сигнала на място и да пробвате обаждане до твоя ГСМ. кажи, че си се абонирал при тях след като са ти обещали 100% покритие в София и ще се обърнеш към агенцията за защита на потребителите, ако не оправят проблема...

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 08 яну 2008, 18:09

Не мога да разбера каква е тази активна реклама,която правиш на вивател във всяка една тема. На теб като ти харесва и ти е евтино,защо мислиш,че на всички ще им харесва и ще им е евтино. Мога да ти кажа,че с мойте разговори ( около 600-700 минути изходящи разговори на месец към мтел и глобул) най-най-най скъпо ми излиза да съм на вивател.Просто както и да го смятам - и малко и много да говориш , то ако разговорите не са ти само към вивател е скъпо ! Да не говорим за изключително лошото качество на услугата. Действително по едно време , една част от контактите ми минаха на вивател , е мога да ти кажа,че тези хора всички се отказаха до един след 1-2 месеца ползване , само дето си сменяха номерата .... 3G и 2G мрежата им е в ужасно състояние , на много места в София е невъзможно да се говори, какво остава за другите градове - е питам аз , за какво толкова ги рекламираш ? Вярно ,че имат нужда от нормална реклама,защото рекламите им по ТВ са АНТИреклами , по-противни и от онези за праховете за пране

btkmobail
Регистриран: 22 фев 2007, 13:42

Мнение от btkmobail » 08 яну 2008, 23:21

Така относно първоначалната тема на разговор!!!
Картата е ограничена след злонамерени обаждания!!!Предупреден сте били веднъж,но явно не е било достатъчно и картата е ограничена!!!
Относно трафика на 17 декември : 172.473 KB има изтегление 1.01лв има и още две малки влизания който са за малко стотинки!!!

Това,че 123 е безпл. номер не значи,че е място да се избиват комплекси!!!!
Мисля,че това е достатъчно!!!!!

viktor_bozhikov
Регистриран: 03 сеп 2004, 17:29

Мнение от viktor_bozhikov » 10 яну 2008, 01:16

Явно според вас всеки клиент който не е доволен от вас прави"злонамерено обаждане" Аз вече пуснах оплакване до кпс

viktor_bozhikov
Регистриран: 03 сеп 2004, 17:29

Мнение от viktor_bozhikov » 10 яну 2008, 01:25

Дори и да не съм прав и найстина да съм си похарчил парите пак не е редно да ми спират картата само за това че момичето се е ядосало.Второ ,не мислите ли че е редно Вивател да имат е маил за оплаквания или поне централен офис И трето от къде на къде си позволяват само те да нямат сайт за пускане на смс За пример погледнтщете сайта на малък Американски операто в който дори няма нужда да си регистриран за да пускаш съобщения.

http://www.mycricket.com/sendtextmessage/

Имайте в пред вид ,че ако си траем ще ни ..... както си искат

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Мнение от Vinety » 10 яну 2008, 13:26

Не е никаква реклама .Просто те предлагат най атрактивното и разбира се че хората ще пишат за това .едно не ми стана ясно къде видя това лошо качество .Това е пълна глупост и най макото твардение на човек кйто никога не е ползвал вивател .Вчера бях в софия по работа в центъра на мтел се губеше 3Г мрежата на вивтел работеше нормално .Да не говорим че има места където вивта има а другите оператори нямат обхват .Прочети малко нв по задни теми и ще видиш .От хората които познавам и са минали на вивтел никой ама никой не иска да се маха .Даже са много доволни и не съм чул ннякой да се махнал

Отговори