за и против да си абонат на Мтел
за и против да си абонат на Мтел
без обидни квалификации, моля!
Re: За да си на Мтел,колко тъп трябва да си??? :-)
Не защитавам "Ментел", но да ти кажа, че ставаш БАНАЛЕН!!!
Е аз съм номер две тогава за мене Пламчо не е тъп просто си обича оператора на който е!
Аз също сега съм доволен че съм на Мтел защото за 9,50 ми дават 70 минути към Мтел и БТК 30 секунди отчитане на първоначално свързване и 1500 безплатни минути към групата. 45 стотинки към всички останали оператори,и 35 към БТК след 70 безплатни минути.
Така че няма за какво да не съм доволен към Мтел.
Аз също сега съм доволен че съм на Мтел защото за 9,50 ми дават 70 минути към Мтел и БТК 30 секунди отчитане на първоначално свързване и 1500 безплатни минути към групата. 45 стотинки към всички останали оператори,и 35 към БТК след 70 безплатни минути.
Така че няма за какво да не съм доволен към Мтел.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Мисля,че това е много безсмислена тема!
Към Аполон25 - Значи за теб нищо лошо няма да кажа, но тази карта зная,че ти е корпоративна, а ти самия едва ли ползваш лична карта на Мтел, по скоро си на Вивател... а за въпросния Пламчо, когато някой спори срещу теб и ти каже,че 1 мин е по добре от 30 сек начално тарифиране, това за какво ти говори? - на мен ми говори за неграмотност или нарочно дразни ... и как може да се толерира някой,който подписва договори с деца,срещу акт за раждане - това е подсъдно
Да, така е ... но мтелските абонати пишат само глупости и изтъкват тъпи аргументи, защо и аз да не напиша каквото си искам... гледам от тях :-) с тая разлика,че моето може да е глупаво, но е вярно, при тях си е чиста фантазия
umirai v kofite be seltak stoi si na btk tam da vyrti6 6aibite ... pone si mn umen
predlaGAM DA BUDE BANNAT TOQ ELEMENT 4E SUZDAVA DRAZGI SAMO ot tipa m-te vs l vivatel vs globul... poneje si nema pi6ka da si q dyrpa...
predlaGAM DA BUDE BANNAT TOQ ELEMENT 4E SUZDAVA DRAZGI SAMO ot tipa m-te vs l vivatel vs globul... poneje si nema pi6ka da si q dyrpa...
ето го номер 2, ми добре, ние в София сме селтаци, а ти какъв си бе мухльо? Но иначе те признавам, по просташко изказване си номер 1,поздравявам те, то се видя колко ти е мозъчето :-)
има адски прости и ограничени хора , например като този който пуска тази безсмислена тема , сигурно по-цял ден няма с какво да се занимава и се чуди какви простотии да пише все пак да си запалва безмисленото време с нещо
Много тъп .Да те крадът и ти пак да си при тях .При моя случай аз веднага се махнах .Тук има достра защитници на мтел ама никой не коментира темите дето ги пускаме за надписани сметки