Ще използвате ли преносимостта на номерата?
Re: Ще използвате ли преносимостта на номерата?
az nqma zashtoto sum na viva, mentelite da mu mislqt
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
KOPELETI,ще ми позволиш ли един невинен въпрос,че вече съвсем се оплете в лъжите си.
Как така приятелката ти има хем неограничени безплатни разговори в мрежата на Мтел,хем използва бонуси безкрай за да си говори с теб??? Нали имаш карта на Мтел,защо тогава си говорите по Вивателските карти?
Или сте някакви мазохисти,които предпочитат да си харчат ограничените минути във Вивател,при положение че разговорите им в Мтел са абсолютно безплатни?
Единия възможен отговор е,че имаш 2 гаджета(за което те поздравявам),а другия възможен е,че си откровен лъжец,в което вече имах възможността да изразя съмнение.
Цитати от избраните лъжи на KOPELETI:
"имам договор и с Вива, и през тях правя най-много разговори, но само защото и гаджето има Вива - Бонуси безкрай, основно за разговорите с мен"
"Приятелката ми има карта на Мтел с неограничени безплатни разговори в Мтел, бз месечна такса и с включени 30 лв безплатен кредит за разговор с другите оператори"
Как така приятелката ти има хем неограничени безплатни разговори в мрежата на Мтел,хем използва бонуси безкрай за да си говори с теб??? Нали имаш карта на Мтел,защо тогава си говорите по Вивателските карти?
Или сте някакви мазохисти,които предпочитат да си харчат ограничените минути във Вивател,при положение че разговорите им в Мтел са абсолютно безплатни?
Единия възможен отговор е,че имаш 2 гаджета(за което те поздравявам),а другия възможен е,че си откровен лъжец,в което вече имах възможността да изразя съмнение.
Цитати от избраните лъжи на KOPELETI:
"имам договор и с Вива, и през тях правя най-много разговори, но само защото и гаджето има Вива - Бонуси безкрай, основно за разговорите с мен"
"Приятелката ми има карта на Мтел с неограничени безплатни разговори в Мтел, бз месечна такса и с включени 30 лв безплатен кредит за разговор с другите оператори"
Релакс 100+ на М-Тел също е с 3 номера като Глобул Смарт.
И в Мтел вече са 100 мин към 3 -ма :)
Имм не 2, а 22 гаджета.
Освен това момичето, за което говоря, има тази Мтелска карта от месец и половина. Просто още не съм преценил дали ще си затварям Вивата, защото сега вече на практика почти не ми трябва...
Освен това момичето, за което говоря, има тази Мтелска карта от месец и половина. Просто още не съм преценил дали ще си затварям Вивата, защото сега вече на практика почти не ми трябва...
Dior666 - ti tolkova prost i negramoten i taka smeshno lujesh 4e si li4i kakuv smeshnen kompleksiran slabak si - pulen seliannin - neiskam i da si misla ot koe SELO si - N95 8GB - imash ia na kartinka sigurno i onanirash na snimkata , zapisval si razgovorite - kvi raqzgovori be palia4o - s koi govorish ti ma , sigurno zvunish na operator i tormozish horata sus selskite izrazi i kakuv gazar si - SMESHNIK PROST - ia se shibai i ne ni zanimaavai s glupostite si - zapisvai si tam razgovorite , polzvai si N95cata i TyTN2kata i se shibai v anala - seliak
-
Браво,добре го измисли...,но това не променя факта,че си смешен!
-
Дотам ли докарахте спора-на кой му е по скъп телефона или колата???
То и аз влязох в коловозите на някои хора,за което съжалявам,но ме дразнят откровените лъжи и заяждания.
Ако нямате какво да кажете конкретно,не си мерете пишките,т.е. сметките,защото комплексарщината прозира!
То и аз влязох в коловозите на някои хора,за което съжалявам,но ме дразнят откровените лъжи и заяждания.
Ако нямате какво да кажете конкретно,не си мерете пишките,т.е. сметките,защото комплексарщината прозира!
Радвам се, че те разсмивам. Смехът е здраве, значи допринасям да си здрав...
Преносимоста на номерата е нещо което вече е наложено в повече от европейските страни.
(това показва колко назад се движим в областа на комуникациите)
Преносимоста на номерата е услуга с която един оператор иска да покаже колко е лоялен към клиентите си, като им даде право на избор.
(това показва кой се чувства най-сигурен в момента между Vivatel Globul и Mtel)
Аз лично съм абонат на Mtel и на Vivatel.
Очаквам преносимостта на номерата и с удоволствие бих преместил Mtel-ят си номер към Vivatel.
(Предпочитам услугите на компанията тъй като напоследък е доста клиентски насочена)
Като цяло тази услуга е насочена предимно към корпоративните клиенти и то защото, там са хората за които номера е важен)
(това показва колко назад се движим в областа на комуникациите)
Преносимоста на номерата е услуга с която един оператор иска да покаже колко е лоялен към клиентите си, като им даде право на избор.
(това показва кой се чувства най-сигурен в момента между Vivatel Globul и Mtel)
Аз лично съм абонат на Mtel и на Vivatel.
Очаквам преносимостта на номерата и с удоволствие бих преместил Mtel-ят си номер към Vivatel.
(Предпочитам услугите на компанията тъй като напоследък е доста клиентски насочена)
Като цяло тази услуга е насочена предимно към корпоративните клиенти и то защото, там са хората за които номера е важен)