Здравейте,
имам проблем със SIM карта на Вивател.
Картата постоянно няма обхват, ползва се от 2години и явно се е изтъркала, а искам да си остана със същият номер. Говорих и с операторите от call центъра, но решение не ми дадоха. Първият вариант е, че тази карта ще се "затвори" и след някакъв период ще ми предоставят друга. При второто обаждане ми казаха да изчакам един ден(т.е. днес трябва да получа отговор..), за да ми кажат какво може да се направи.
Понеже имаше човек от Вивател във форума, реших да питам какви са стъпките за действие, или ако някой има опит, моля да го сподели.
Благодаря
Проблем със SIM карта(Вивател)
Re: Проблем със SIM карта(Вивател)
И мойта се беше изхабила... смениха ми я без никви пари... такава е процедурата принципно...
хвърлеш картата и отиваш д ати издадат нова...
Обади им се пак .Ще ти я пратят по куриер до вратата .да не се разкарваш.На мой приятел така направиха като си я изгуби
Точно така - работят с DHL, доставката е безплатна и се доставя до 2 дена след като си поръчал.
-
- Регистриран: 21 май 2006, 00:07
Благодаря момчета, новата карта би трябвало днес да пристигне.
Лек ден :)
Лек ден :)
Здравей, обади се и кажи че в няколко апарата си я поставял и изписва "Постави сим", след което ще ти подменят на сим картата, ще ти изпратят дубликат със същия номер.АКО ЗА ТЕБ ТОВА Е ПЪРВАТА ПОДМЯНА ТЯ ЩЕ Е БЕЗПЛАТНА,ВСЯКА СЛЕДВАЩА ПОДМЯНА НА ТОЗИ ЧИП ЩЕ ТИ СТРУВА 12ЛВ.
п.п.Забравете за подмяна на N- на бр. пъти да е безплатно.
п.п.Забравете за подмяна на N- на бр. пъти да е безплатно.
-
- Регистриран: 21 май 2006, 00:07
Ново двадесет..
След като си изчаках 10дена със проблемната карта, ми свърши търпението и се обадих отново на оператор, който ми каза, че такава поръчка не е правена (шок, двоен шок). Днес отново пускам молба за нова карта(молба по телефона е пресилено да се каже...) Дано се постигне резултат, вече не е нормално и коректно... :(
Само да не стане след 10дена да се обадя и да ми кажат: " Не сте се обадили за проблема.. "
Имах мнение за този оператор, но си го развалих..
След като си изчаках 10дена със проблемната карта, ми свърши търпението и се обадих отново на оператор, който ми каза, че такава поръчка не е правена (шок, двоен шок). Днес отново пускам молба за нова карта(молба по телефона е пресилено да се каже...) Дано се постигне резултат, вече не е нормално и коректно... :(
Само да не стане след 10дена да се обадя и да ми кажат: " Не сте се обадили за проблема.. "
Имах мнение за този оператор, но си го развалих..