Комфортни абонаментни планове от М-Тел
Комфортни абонаментни планове от М-Тел
От 1 февруари 2008 г. клиентите на Мобилтел могат да се възползват от новите абонаментни планове на компанията M-Tel COMFORT, познати до момента като M-Tel RELAX+. С тях абонатите получават до 500 безплатни минути за разговори с 12 номера по избор в мрежата на М-Тел.
За клиентите, които имат желание да са в постоянна връзка с 12 близки приятели, мобилният оператор предлага M-Tel COMFORT 500. Срещу месечна такса от 15,90 лв., те получават 500 безплатни минути към 12 избрани номера от групата „Семейство и приятели
200 безплатни минути към пет номера от „Семейство и приятели” ще получат онези клиенти, избрали M-Tel COMFORT 200. Те ще заплащат на месец такса от 9,90 лв и ще говорят само за 0,15 стотинки на минута към всички в М-Тел в ненатоварената часова зона.
3 ще бъдат номерата, с които абонатите на M-Tel COMFORT 100 ще могат да разговарят 100 минути безплатно срещу месечна такса от 4,90 лв.
Освен безплатните минути, М-Тел ще предлага на всички нови клиенти на M-Tel COMFORT и безплатни SMS-и на месец в мрежата на оператора за първите три месеца от договора в зависимост от избрания абонаментен план. 250 ще бъдат безплатните кратки съобщения за онези, предпочели да закупят M-Tel COMFORT 500. Новите абонати на M-Tel COMFORT 200 пък ще се възползват от 100 безплатни SMS-а. От своя страна, клиентите, избрали M-Tel COMFORT 100, ще могат да изпращат в мрежата на М-Тел 50 безплатни кратки съобщения. SIM-картата за новите абонати също ще бъде безплатна.
За клиентите, които имат желание да са в постоянна връзка с 12 близки приятели, мобилният оператор предлага M-Tel COMFORT 500. Срещу месечна такса от 15,90 лв., те получават 500 безплатни минути към 12 избрани номера от групата „Семейство и приятели
200 безплатни минути към пет номера от „Семейство и приятели” ще получат онези клиенти, избрали M-Tel COMFORT 200. Те ще заплащат на месец такса от 9,90 лв и ще говорят само за 0,15 стотинки на минута към всички в М-Тел в ненатоварената часова зона.
3 ще бъдат номерата, с които абонатите на M-Tel COMFORT 100 ще могат да разговарят 100 минути безплатно срещу месечна такса от 4,90 лв.
Освен безплатните минути, М-Тел ще предлага на всички нови клиенти на M-Tel COMFORT и безплатни SMS-и на месец в мрежата на оператора за първите три месеца от договора в зависимост от избрания абонаментен план. 250 ще бъдат безплатните кратки съобщения за онези, предпочели да закупят M-Tel COMFORT 500. Новите абонати на M-Tel COMFORT 200 пък ще се възползват от 100 безплатни SMS-а. От своя страна, клиентите, избрали M-Tel COMFORT 100, ще могат да изпращат в мрежата на М-Тел 50 безплатни кратки съобщения. SIM-картата за новите абонати също ще бъде безплатна.
Re: Комфортни абонаментни планове от М-Тел
Вълкът кожата си мени, нрава .... ;)
Браво на М-Тел
Хахахаха.
Вече се навих да сам техен потребител и ще "агитирам" всичко живо около мен.
Само че е необходимо оператора да ми плаща месечна "такса" 20 кинта (и разговори Freee) за да имат честа и удоволствието да имам търговски отношения с тях :-))))
Ако желаят ....., нека го приемат в категория РЕКЛАМА :-)
Вече се навих да сам техен потребител и ще "агитирам" всичко живо около мен.
Само че е необходимо оператора да ми плаща месечна "такса" 20 кинта (и разговори Freee) за да имат честа и удоволствието да имам търговски отношения с тях :-))))
Ако желаят ....., нека го приемат в категория РЕКЛАМА :-)
Re: Браво на М-Тел
ейй тия не спряха, вече получават и награди за реклама :-) Аз предлагам след като не може да са оператор, нека се насочат към бизнес с кодирани телефони, то така и така както и да се предлагат и да си сменят името на по "комфортно" все същите циганета на дребно са си... а и са изтъкнали в поредната си проста реклама, че СИМ картата била безплатна - ами тя пък къде се закупува?? - нали баламите,които се излъжат във вас ще ви плащат 1 или 2 години-пак ли не ви стигат парите,че и СИМ карта искате да продадете. Та решили хората, един месец по рано да станат комфортни - март месец ви зове господа Ментели, ей тогава ще станете страшно комфортни, много ми е гот, че тогава ще станете не 5, а 9 милиона.. хахахахаха
Деси,цветенце 1000 % заставам зат твоето мнение...
.................................
Извинявам се пред съфорумците си за грубото изказване.
.................................
Извинявам се пред съфорумците си за грубото изказване.
хааххахаха супер зле, въпреки че съм техен абонат, за кво им е да сменят името и некви безплатни есемеси, трагици
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Голям песимизъм...голяма омраза...! Аз съм абонат на М-Тел...и немога да се оплача...немога да се и похваля, всичко си му е нормално! Най-вече съм си доволен от обхвата! Докато Глобул....здраво ми късат нервите!
Новите планове никак не са лоши и аз лично ще преподпиша договора си с М-тел от релакс 500 към комфортчето 500! Та...както се казва, всеки си има мнение и предпочитание - и това е моето!
Благодаря!
Новите планове никак не са лоши и аз лично ще преподпиша договора си с М-тел от релакс 500 към комфортчето 500! Та...както се казва, всеки си има мнение и предпочитание - и това е моето!
Благодаря!
Хубаво е,че си имаш мнение, но не помисли ли че след март месец ще можеш да намериш с кого да си ги говориш 500-те комфортни минутки към някакви си 12 човека - ще ти кажа едно, всеобщата омраза към Ментел е пълна, затова ще е въпрос на принцип хората да се махнат от тях, защото по-голямата част искат просто да говорят, а не да използват тяхните 3G услуги .. съжалявам,че го казвам, ама нямам логично обяснение как може тази фирма да има още абонати, не разсъждавате ли, имате ли някакъв разумен разсъдък - Не може една фирма да се държи толко нагло с абонатите си години наред,да им набутва кодирани апарати,а вие да си преподписвате договори - имате ли малко лично достойство, не уважавате ли вашите принципи и интереси.. нямам думи
desito75s,
принципно те подкрепям в мнението ти, но имай предвид, че чиповете са безплатни единствено ако вървят с телефон, иначе се заплащат - това, че се раздават на поразия е поради други причини, които ако държиш мога да ти обясня но не тук..
;))
П.С. Съвсем скоро ще последва реакция и от Глобул - малко вътрешно инфо. За Вивател нямам инфо, за съжаление.
принципно те подкрепям в мнението ти, но имай предвид, че чиповете са безплатни единствено ако вървят с телефон, иначе се заплащат - това, че се раздават на поразия е поради други причини, които ако държиш мога да ти обясня но не тук..
;))
П.С. Съвсем скоро ще последва реакция и от Глобул - малко вътрешно инфо. За Вивател нямам инфо, за съжаление.
asenna5, ще последва реакция от Глобул на какво? ;)