Неудобни слушалки
-
- Регистриран: 24 май 2007, 20:46
Неудобни слушалки
Здравейте имам СЕ W610i като цяло телефона много ми харесва,но проблема е в слушалките много ми е трудно да ги набутам в ушите си ,тия гуми са много неудобни.Някакви съвети ?
Re: Неудобни слушалки
Еми тоя телефон се продава с 3,5мм жак - купи си други, ако тия не са ти удобни, просто е.
Бтв., HPM-70 са си удобни, зависи какви накрайници ползваш - с най-малките гуми перфектно можеш да ги "натъпчеш" в ушите си. Друг вариянт е да си вземеш силиконови.
Бтв., HPM-70 са си удобни, зависи какви накрайници ползваш - с най-малките гуми перфектно можеш да ги "натъпчеш" в ушите си. Друг вариянт е да си вземеш силиконови.
-
- Регистриран: 24 май 2007, 20:46
Я дайте сайтче да дръпна теми,игри и програмки за W610i !
Link:
http://www.zedge.net/
ENJOY!
;))
http://www.zedge.net/
ENJOY!
;))
Човече какво не им харесваш на слушалките супер са.
Аз съм с W950i и той е със същите слушалки, между другото тези гумени накрайници уплътняват много добре ухото като не се чуват външни шумове и звука се чува супер, а освен това не те болят ушите от тях при продължителна употреба заради гумите. Аз имам и мрз-плейър със стандартни слушалки и трябва да ти кажа след 2 часа слушане на музика ме болят ушите или по-точно ушните канали където са стояли слушалките.
Сложи си по-малките накрайници така няма да ти са неудобни, аз ползвам средните, защото малките не ми уплътняват добре ушите.
Аз съм с W950i и той е със същите слушалки, между другото тези гумени накрайници уплътняват много добре ухото като не се чуват външни шумове и звука се чува супер, а освен това не те болят ушите от тях при продължителна употреба заради гумите. Аз имам и мрз-плейър със стандартни слушалки и трябва да ти кажа след 2 часа слушане на музика ме болят ушите или по-точно ушните канали където са стояли слушалките.
Сложи си по-малките накрайници така няма да ти са неудобни, аз ползвам средните, защото малките не ми уплътняват добре ушите.
ммм незнам ... ама на мойто СЕ К850 .... слушалките са отвратителни ...некфи супер големи ... баси ... като дървени са ... и не се задържат в ухото ....(поне в моето) HPM-62 ... тфа е модела ....
Мойте слушалки са НРМ-82 и имат три комплекта гумени накрайници с различна големина, които се подменят според ухото и желанието.
http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hpm-82?cc=bg&lc=bg#specifications
http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hpm-82?cc=bg&lc=bg#specifications
Зависи за какво ползваш слушалките. Ако е за хендсфри, докато караш колата са много неудобни-по-добре да вземеш блутут хендсфри. Ако ще слушаш музика-единствен разумен вариант е през 3.5 мм жак да боднеш истински, големи стерео слушалки. Наистина въпросните гуми са крайно неудобни за ухото, падат и звукът е слаб и безличен. По принцип музиката от какъвто и да било телефон е много съмнителна и компромисва като качество... отказал съм се да слушам от телефон, слушам само от РС.
С риск да те засегна dual909S
не е така по кристален звук със наситени високи и дълбок бас не съм чувал досега на слушалки. Вярно е че на РС се чува по силно. Там ползвам слушалки Panasonic RP-HT389E-S със затворен обем,които изцяло обгръщат ушната мида, но не мога да кажа, че се чува по-добре от НРМ-82 слушалките. До някъде съм съгласен, че музиката на телефоните е с компромисно качество, но не така стоят нещата с Walkman серия на SE.
P.s. Тука говори и за мобилност. Не става като тръгнеш на разходка или на път и си в колата или автобуса да помъкнеш РС-то. Аз имам лаптоп Fujitsu-Siemens li1718, но не го вадя от чантата само и само да си пусна музика.
не е така по кристален звук със наситени високи и дълбок бас не съм чувал досега на слушалки. Вярно е че на РС се чува по силно. Там ползвам слушалки Panasonic RP-HT389E-S със затворен обем,които изцяло обгръщат ушната мида, но не мога да кажа, че се чува по-добре от НРМ-82 слушалките. До някъде съм съгласен, че музиката на телефоните е с компромисно качество, но не така стоят нещата с Walkman серия на SE.
P.s. Тука говори и за мобилност. Не става като тръгнеш на разходка или на път и си в колата или автобуса да помъкнеш РС-то. Аз имам лаптоп Fujitsu-Siemens li1718, но не го вадя от чантата само и само да си пусна музика.