Nokia 6120 или Nokia E51, кой от двата е по-добрия избор
Nokia 6120 или Nokia E51, кой от двата е по-добрия избор
Кой телефон е по-добър Nokia 6120 или Nokia E51. Чудя се кой от двата смартфона да си взема, Вие какво ще ме посъветвате
Re: Nokia 6120 или Nokia E51
100 % za Nokia E51,edinstvenata razlika mai e v tova,4e E51 ima wi-fi i spored me tova e edin golqm +
Re: Nokia 6120 или Nokia E51
Шорткътите и клавиатурата на Е51 също натежават в нейна полза, защото са по-удобни.
"Е" серията ми харесва изключително много - бих я предпочел и пред "N" серията.
Който и да избереш, гледай да не е i-mode ако го взимаш от Глобул.
"Е" серията ми харесва изключително много - бих я предпочел и пред "N" серията.
Който и да избереш, гледай да не е i-mode ако го взимаш от Глобул.
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Re: Nokia 6120 или Nokia E51, кой от двата е по-добрия избор
Мисля че няма спор относно това че Е51 доста превъзхожда 6120, не само с по-добрите си бизнес възможности и WI-FI, но и с по-добрета си батерия(нещо доста важно за високо продъктивен смартфон). Освен това към наглед еднаквия хардуеър Е51 има доста повече свободна РАМ памет за приложения (около 50МБ срещу 20МБ за 6120), това също е доста съществено за такъв клас телефон и особено за по-големи приложения и интернет. До колкото знам Е51 вади и доста приличен звук(въпреки че това не му е основното предназначение). Малък недастатък е камерата особено в сравнение с последните модели, но като се има предвид че тя е същата като на 6120,пак не е недостатък.
Ако не бързаш бих те посъветвал да изчакаш новата класика от Нокиа - 6220, която превъзхожда и двата и се очаква да е на прилична цена. :)
Ако не бързаш бих те посъветвал да изчакаш новата класика от Нокиа - 6220, която превъзхожда и двата и се очаква да е на прилична цена. :)
Е51 доста по добър като функций и като дизайн
-
- Регистриран: 14 дек 2005, 19:51
Разбира се че Е51,по добра батерия и най-вече Wi-Fi
И от мен един глас за Е51, но защо да не е i-mode?
6220 няма wLAN!
6220 няма wLAN!