Неизразходвани минути

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Неизразходвани минути

Мнение от prasuncho » 04 мар 2008, 19:58

Неизразходвани минути при абонаментен план "СИМпатия" - Вивател

Вече ми писна да звъня на 123 - един оператор казва едно, друг - друго, а на сайта нищо не пише по проблема. Става въпрос за абонаментния план "СИМпатия". При този план всеки месец се полагат по 50 безплатни минути към Вивател и БТК. Въпроса ми касае следното: Натрупват ли се тези безплатни минути стъпаловидно или има някакъв праг? Все пак 50 минути не са много, да не кажа доста малко. Обаждам се на оператор и той ми казва, че минутите не можели да надвишат 100, т.е. 2 месеца х 50 минути. На сайта на Вивател за това прехвърляне НЕ ПИШЕ НИЩО ПОДОБНО:

http://www.vivatel.bg/bg/consumer_tarrifs.php?t=42

За сметка на това, при абонаментен план "Vivatel Together" такова ограничение съществува и то си е описано:

http://www.vivatel.bg/bg/consumer_tarrifs.php?t=32

Е, защо мамка му, при положение, че за "СИМпатия" не пише нищо подобно, от 123 ми казват, че минутите не могат да се натрупват повече от 2 месеца? Направо съм бесен!

В момента имам около 60 останали минути и от 123 ми казаха, че от тези 60 ще ми се прехвърлят само 50 за другия месец - т.е. ще станат новите 50 минути + старите (прехвърлени) 50 минути = максимум 100 минути!

Това, ако излезе вярно, наистина не съм го очаквал от "Вивател" - поне да си го бяха написали на сайта - аз не мога за всяка една предполагаема скрита вратичка да губя време и да се разправям с оператори, 'щото поддръжката на сайта (нарочно или не) не си е свършила работата!

Моля, някой осведомен по въпроса, да ми даде смислен отговор. Благодаря.

P.S. Тъй като ми засичат сметката след около 1 седмица, няма да изговоря нито минута от останалите ми 60, за да видя какво ще се получи с новите 50 минути. Ако с натрупването станат максимум 100, вместо 110 - "Вивател" си плачат за съд - тъй като това ограничение не е описано никъде на сайта им!

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Re: Неизразходвани минути

Мнение от Vinety » 04 мар 2008, 20:11

максималния брой минути които се прехвърлят немогат да надвишават минутите по план .Значи най много 50 минути могат да се прехвърлят .Оператора ти е обяснил точно

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 04 мар 2008, 20:24

Това ми е пределно ясно - въпросът е защо на сайта, за абонаментен план "СИМпатия", нищо не пише за прехвърляне на минутите в друг месец, докато за всички останали абонаментни планове, които имат безплатни минути, това си е описано пределно ясно?!

По този начин абонатът оставя с впечатление, че минутите му се натрупват, а не че се прехвърлят!!!

savacom
Регистриран: 27 мар 2006, 14:15

Мнение от savacom » 04 мар 2008, 23:01

не гледай сайта им а си прочети договора.когато сключва договора в сайта ли гледа или подписа лист хартия???Второ и във фактурата ти е опоменато за мин по договор.ТРЕТО кой "друг лоялен"оператор (до преди 8-9 мес) ти прехвърляше минути.никого не защитавамл,ползвам и трите оператора.към вивател имам договор (от 2 год и 2 мес) на бизнес 2 с 100 мин и сам доволен.нищо лино исказвам мнение всеки има право на избор

bg007
Регистриран: 19 авг 2004, 02:11

Мнение от bg007 » 06 мар 2008, 02:14

Я ни просветли при кой оператор неизразходваните минути се натрупват?))

Отговори