ГлоБул отново МАМЯТ !!!

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Re: Интересна историйка и е ВЯРНА !!!

Мнение от Vinety » 20 мар 2008, 04:06

Значи човека е поставил друг проблем а не това с колко картие .Ако иска и 1000 сим карти да си вземе това е негов избор.И от ново излиза старото мислене че оператора неможе да е виновен .Като едно време през кумонизма завода (държавата ) никога не греши.И затова има такива оператори в България дето ти съдират кожата и трябва да им се радваш затова .Наистина глупав народ сме

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 20 мар 2008, 08:20

"Наистина глупав народ сме"
Тук си прав, когато човек не си прави сметката и не чете договорите внимателно, се получават неприятни изненади. Потребителят трябва да е наясно, че операторите защитават собствения си интерес на първо място. За това, че някои не си следи валидността на картата не е виновен оператора. Незнанието не е оправдание.

golla
Регистриран: 24 фев 2008, 10:50

Re: ГлоБул отново МАМЯТ !!!

Мнение от golla » 20 мар 2008, 09:37

еми аз да те питам.....долкото разбирам зареждащ доста ваучери.....ми що си на ваучери,тарикат.................

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: ГлоБул отново МАМЯТ !!!

Мнение от Capo_69 » 20 мар 2008, 10:39

Не е предмет на разговор, какво съм аз и как искам да живея?
Нали така?
Не говорим в чсаност за мен.
Имам каквото имам и някой е прав като засяга въпроса за парадиране, но на практока ако на всеки обърна внимание и започна да конкретизирам, това така ше се възприеме.

Решил съм да имам карти.
Това е.
Както всеки има карти.
Въпроса е в корекноста на един или друг.
Никой не твърди че съм бароврц ;-))))
Аз ако съм такъв - няма да говоря с вас - нали.

Аз съм също като повечето вас потребител, на мобилни услуги и както преди ме "крадяха" на едро (30-40 до 50лв), така и сега стотинчици.
И вината не е във мен, и какво трябва да направя зада го променя. Или на какав тарифен план да мина.

И дори не е проблема, че вижте ли ми вжели велчето !
А че ме поставят (оператора ГлоБул както и преди време М-тел), в позицията на "донор" или ТЪПАК ;-)))

Това е много не приятно.
Поръчвам си 5 мин. и плащам за тях - и не ги получавам !
И отгоре на всичко, операторка ми казва от рода - ВИЕ НИЩО НЕ СТЕ "ПОРЪЧВАЛИ".
Това е все едно да седна в пицария, да си поръчам пицата - да мине след мин. сервитйорката и да ми вземе сметката, с предлог че приключва и .........., чакай си ти ;-)))

И в интерес на истината, ако ще "дарявам" (по подобен начин) пари не е ли нормално след като са мой, да избирам каде да е и на кого?

uguoma
Регистриран: 12 фев 2008, 16:58

Мнение от uguoma » 20 мар 2008, 11:41

БАРОВЕЦ-тва предполагам е човек който се занимава с питейни заведения...или ооо, да бе тва е дума друсната за хора, които се надуват със състоянието си-хмм всъщност изобщо не мисля,че човека е "баровец" съвсем нормално е да се случи да ти изпадне някъде карта или да ти я "свие" някои "познат" докато си къркаш или блееш на една страна...телефоните не са кой знае колко кичозно нещо,аз съм с 2 служебни и 2 лични (любовницата и всичко друго) имам кола и служебен автомобил,заради извънбрачната си връзка държа квартира,но имам и собствен апартамент, за съжаление на модераторите имам и свободно време през което да спамя :)))

ГлоБул всъщност са си коректни в повечето случаи, истината е,че напоследък всеки оператор пренебрегна обучението на персонала и често засичам безразличните физиономии да ми повдигат рамене, когато задавам въпроси...явно и възнаграждението което получават не ги стимулира достатъчно...Значи "ако си такъв баровец" пренасочвай всички разговори към секретарката, и си вземи един 1650- а всеки път когато усетиш, че си измамен от оператор ела в моя БАР да се напием заедно!Аз съм абонат на М-тел от 1998г. имам много критики към тях, но си прав че в такива ситуации имат по-гъвкава политика, гафа го има, но и клиента е обезщетен-Благодаря,че сподели научавам интересни неща тук!Не става дума за стотинки или колко щедър можеш да бъдеш,всеки който вижда по-далеч от носа си ще го разбере...

mario____
Регистриран: 24 мар 2006, 15:35

Мнение от mario____ » 20 мар 2008, 19:46

нямам против никой само казвам че в някой от темите се споменава пачки по 50лв и въпросните телефони да е жив и здрав милиони да има но нека да споделяме информация а не да се хвалим кой с колко пари разполага и какви телефони има :) хайде с здраве

Отговори