Sony Ericsson K800
Sony Ericsson T300
i taia sedmica mislia da si vzema edna nokiika za 29 lv
Plearcheto na Creative veche go izpolzvam vse po-riadko, a aparat ne mi se nosi, shtoto tozi na telefona mi e dostatuchen.
По колко мобилни устройства използвате и какви са те?
Лелееее.... мислех че съм най-зле.
От тези телефони в джобовете ми си мисля постоянно, че аз сам най......., голямото муле с телефоните в джобовете.
1. Nokia N95 8GB, с адаптор за две сим
2. Nokia N76
3. Nokia N70, с адаптор за две сим
4. vodafone 225, с адаптор за две сим
В очакване сам операторите да понамалят ценичките, но обмислям в скоро време да ХВЪРЛЯ всичко друго и да си остана с един (с адаптор за две сим).
Говоря много и то поработа иначе бих се навил да платя 50-80 кинта допалнително на месец, само да се отърва от това досадно "мъкнене" на телефони.
Ама те операторите ни правят на маймуни!
1. Nokia N95 8GB, с адаптор за две сим
2. Nokia N76
3. Nokia N70, с адаптор за две сим
4. vodafone 225, с адаптор за две сим
В очакване сам операторите да понамалят ценичките, но обмислям в скоро време да ХВЪРЛЯ всичко друго и да си остана с един (с адаптор за две сим).
Говоря много и то поработа иначе бих се навил да платя 50-80 кинта допалнително на месец, само да се отърва от това досадно "мъкнене" на телефони.
Ама те операторите ни правят на маймуни!
Re: По колко мобилни устройства използвате и какви са те?
Zdraveyte,
poradi golqmoto mi jelanie da opoznaq modela na Nokia N810 si poru4ah takuw ot USA. Priqteli mi spomenaha 4e moje da imam problem s razkodiraneto. Ta dali imate info otnosno problema?
blagodarq
poradi golqmoto mi jelanie da opoznaq modela na Nokia N810 si poru4ah takuw ot USA. Priqteli mi spomenaha 4e moje da imam problem s razkodiraneto. Ta dali imate info otnosno problema?
blagodarq
Какво разкодиране?
С 2 съм:
С Motorola L7 - Вивател бонуси безкрай
Нокиа 1600 - Мтел - хит смс
Гледам един телефон да е лек и батерията да държи :) А за това тези 2 gsm-a просто нямат грешка :)
С Motorola L7 - Вивател бонуси безкрай
Нокиа 1600 - Мтел - хит смс
Гледам един телефон да е лек и батерията да държи :) А за това тези 2 gsm-a просто нямат грешка :)
Ама какво разкодиране, N810 не е телефон, той няма слот за SIM карта, интернет-таблет е.
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
В момента използвам:
-SonyEricsson M600i - с него ходя на работа (телефони с камера не са позволени :-()
-SonyEricsson T650i - почти не го ползвам, тези дни ще бъде сменен със Palm Centro.
-SonyEricsson W850i - резервният ми телефон. В случай, че някой от другите "полудее".
-Palm LifeDrive - без Palm не излизам от вкъщи :-) - за момента е и музикалния ми плеър, когато съм на път.
-ThinkPad T61 - най-добрият лаптоп, който някога съм имал.
-SonyEricsson M600i - с него ходя на работа (телефони с камера не са позволени :-()
-SonyEricsson T650i - почти не го ползвам, тези дни ще бъде сменен със Palm Centro.
-SonyEricsson W850i - резервният ми телефон. В случай, че някой от другите "полудее".
-Palm LifeDrive - без Palm не излизам от вкъщи :-) - за момента е и музикалния ми плеър, когато съм на път.
-ThinkPad T61 - най-добрият лаптоп, който някога съм имал.