Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
Има такъв план
Спомням си подобно нещо.
Мисля че се раздаваха талива тарифни планове за служители на БТК или нещо от този род.
Таксата беше много тънка 5-6лв. И разговори 0ст в групата и много Free минути към вивател и БТК, НОоооо....... таксуването беше на 1мин. Мисля че офертата се отнасяше и за някой фирми....... административни......... Не си спомням много, защото беше...... преди доста време.
Мисля че се раздаваха талива тарифни планове за служители на БТК или нещо от този род.
Таксата беше много тънка 5-6лв. И разговори 0ст в групата и много Free минути към вивател и БТК, НОоооо....... таксуването беше на 1мин. Мисля че офертата се отнасяше и за някой фирми....... административни......... Не си спомням много, защото беше...... преди доста време.
Re: Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
Дай си майла и ще тги пратя тарифата в PDF формат ;)
Иска ти се,но уви.Това да не ти е глобул и ментелчо Виж там си говори и на 2 минутно тарифиране,за да има тарикати, трябват будали-неведнъж съм го казвал.. бъди един от тях и се развивай в тази насока
Съжалявам за оффтопика, но имам въпрос към Rossoneri - от какъв пол си?
Аз да вметна,ползвам си служебна карта на Вивател не ми пука на колко ще е тарифирането и каква е цената на минута разговори.И карта на Мтел с план при тарифиране на 15сек. от старите Бизнес планове без месечна такса и разговори на 1ст. към 3 номера, и допълнителни преференциии-Пак служителска.Само глобул ми бяга ама си имам лимит от фирмата който немога да изговоря.
п.п.Ти май не си проследил/а предишните ми постове???
п.п.Ти май не си проследил/а предишните ми постове???
предложение ли искаш да ми правиш? -и аз съжалявам за оффтопика
може би, аз мисля че тук ни интересуват планове за частни лица г-н "Titan", извинявай ако си се засегнал, но лично мен не ме интересува колко пари плаща шефа ми за служебния ми телефон, а колко плащам аз за личния ми телефон .. тоест за да говоря нормално и без ограниченията на ментел или глобул, трябва да използвам вивател.Разбира се има хора за които мобилния е за украса и играчка,разговорите им се свеждат до една малка групичка и съответно използват смотаните планове на мтел и глобул за частни лица
Тогава ще се обръщаме към тебе в мъжки пол.
Все ми е тая, обръщай се както искаш, аз и без това рядко влизам за да прочета мнението на някой заблуден абонат на първия "оператор", интересно ми е до каква степен хората може да си изкривят мисленето за да им харесва когато им се налагат ограничения и какви ли не уловки от страна на оператор и на всичкото отгоре да подстрекават такова нещо.. чудна работа са такива индивиди и се забавлявам с тях :-)