Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
Re: Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
Разни хора, разни идеали. То има и такива които се опитват да ни убедят коя марка е най - най с какви ли не подходи...
А има и такива които само дрънкат, но нищо полезно не са написали, а има.....
ВСЯКАКВИ ГИ ИМА.
А има и такива които само дрънкат, но нищо полезно не са написали, а има.....
ВСЯКАКВИ ГИ ИМА.
Re: Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
Ако визираш мен за полезните неща, то не чакай да ти търся линкове за да потвърждавам написаното, просто време нямам за това и нищо не е съчинено
Re: Rossoneri
ми щом съм привърженик на милан, би следвало да съм от мъжки, но едва ли ще се опознаем повече като ми знаеш пола :-) пък и не взимам този форум толко насериозно,защото като чета някои наивни мнения на хора се ядосвам до къде го докарахме с това мислене.. (участвам предимно в теми за оператори),но има всякакви хора и всякакви идеали и понякога ми се струва безсмислено да пиша
"Titan" ли си какъв си не те знам!!!
Престани да дрънкаш глупости!!!
Какво общо имат новите тарифи с това,че вече няма да има БТК Мобайл ,а ще се казва БТК ОК???
Тарифирането няма да ес променя на една минута!Цените на плановете няма да се повишават!!!
Вивател и БТК бяха препродадени няколко пъти и не съм видял от това да са загубили клиентите на оператора, а напротив!!!!
И бонузи безкрай беше пусната с цел увеличаване на клиентите и интригантите като теб обясняваха как ще се спре промоцията като се продаде компанията ама не виждам подобно нещо!!!!
Ако обичаш задръж за себе си комплексарското си мнение и не ръси лъжи из форума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Темата не е кой оператор е най-добър,а харесват ли ви новите планове на Вивател!!!
Баси, тоя форум се е превърнал в пълен кенеф с извинение!Спряха да пишат умните хора и само спамери останаха!!!!!
Престани да дрънкаш глупости!!!
Какво общо имат новите тарифи с това,че вече няма да има БТК Мобайл ,а ще се казва БТК ОК???
Тарифирането няма да ес променя на една минута!Цените на плановете няма да се повишават!!!
Вивател и БТК бяха препродадени няколко пъти и не съм видял от това да са загубили клиентите на оператора, а напротив!!!!
И бонузи безкрай беше пусната с цел увеличаване на клиентите и интригантите като теб обясняваха как ще се спре промоцията като се продаде компанията ама не виждам подобно нещо!!!!
Ако обичаш задръж за себе си комплексарското си мнение и не ръси лъжи из форума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Темата не е кой оператор е най-добър,а харесват ли ви новите планове на Вивател!!!
Баси, тоя форум се е превърнал в пълен кенеф с извинение!Спряха да пишат умните хора и само спамери останаха!!!!!
Здравей Цветане,
благодаря че се намеси и внесе малко свежа информация за това какво става в централата на Vivatel.
Искам да те попитам има ли нещо вяено от това което се писа а именно че ще се продава отделно Vivatel?
Наскоро прочетох информация че се обединяват звената в БТК и Vivatel?
Иначе поздравления за правилната посока в която се развивате. Аз от самото начало на Vivatel винаги съм бил на ваша страна защото благодарение на вас разбрахме какво е конкуренция на мобилния пазар.
И полсден въпрос би ли ни казал предвижда ли Vivatel безплатни видео разговори и неограничен Internet ?
Браво на Vivatel!!!
благодаря че се намеси и внесе малко свежа информация за това какво става в централата на Vivatel.
Искам да те попитам има ли нещо вяено от това което се писа а именно че ще се продава отделно Vivatel?
Наскоро прочетох информация че се обединяват звената в БТК и Vivatel?
Иначе поздравления за правилната посока в която се развивате. Аз от самото начало на Vivatel винаги съм бил на ваша страна защото благодарение на вас разбрахме какво е конкуренция на мобилния пазар.
И полсден въпрос би ли ни казал предвижда ли Vivatel безплатни видео разговори и неограничен Internet ?
Браво на Vivatel!!!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Да браво на тях .Плановете са супер за хора които говорят много във всички мрежи .На кобрети за 30 часа какво да кажа аз продължавам да ги говоря а ти с мтел скоро няма да ти се случи такова щастие .Ама всеки си знае и избира на какво да бъде.И не почвайте с ироничните изказвания че нямало какво да си кажа и че секс съм правил по телефона.Аз ги правя вие неможете
"Тарифирането няма да ес променя на една минута!"
Не могат, нямат достатъчно прираст. Затова и пробват тук-там с 60 сек., но не са конкурентоспособни при такова тактуване.
"...как ще се спре промоцията..."
Бонуси безкрай вече няма, който взел, взел, останалите на вторичния пазар.
offtopic>
"Баси, тоя форум се е превърнал в пълен кенеф с извинение!"
Успокой се, употребявай по-малко препинателните знаци, сложи си коректор да ти оправи правописа и току виж форумът се поизчисти.
vinety:"Плановете са супер за хора които говорят много във всички мрежи"
...и горе-долу равномерно разпределени между Глобул и Мтел.
Не могат, нямат достатъчно прираст. Затова и пробват тук-там с 60 сек., но не са конкурентоспособни при такова тактуване.
"...как ще се спре промоцията..."
Бонуси безкрай вече няма, който взел, взел, останалите на вторичния пазар.
offtopic>
"Баси, тоя форум се е превърнал в пълен кенеф с извинение!"
Успокой се, употребявай по-малко препинателните знаци, сложи си коректор да ти оправи правописа и току виж форумът се поизчисти.
vinety:"Плановете са супер за хора които говорят много във всички мрежи"
...и горе-долу равномерно разпределени между Глобул и Мтел.
Пич, получавам достатъчно пари да говоря колкото си поискам дори само с една карта на който и да еоператор и на която и да е тарифа... Не ме ограничават парите. Просто говоря толкова, колкото ми е необходимо...
При всички положения 30 часа на месец никога няма да говоря, защото това си е чиста загуба на време.
Дори ако трябва да съм честен, картата на Вива ми е най-малко необходима. През нея говоря най-много, но предимно с един номер - а тя има карта с напълно безплатни разговори в Мтел, така че мога да мина на варианта клипване и да изхвърля картата на Вива. Пазя я засега единствено защото я ползвам за радиовръзка със съотборника ми, когато карам картинг...
Цената определено не е на първо място в приоритетите ми.
При всички положения 30 часа на месец никога няма да говоря, защото това си е чиста загуба на време.
Дори ако трябва да съм честен, картата на Вива ми е най-малко необходима. През нея говоря най-много, но предимно с един номер - а тя има карта с напълно безплатни разговори в Мтел, така че мога да мина на варианта клипване и да изхвърля картата на Вива. Пазя я засега единствено защото я ползвам за радиовръзка със съотборника ми, когато карам картинг...
Цената определено не е на първо място в приоритетите ми.