Какво става във форума война между застъпници на различните оператори.
Едните твърдо защитават един оператор и едва ли не смятат, че останалите хората са малоумници да ползват останалите два оператора.
Други път се опитват на черното да кажат бяло.
Мисля си, че всичко излиза извън контрол. Няма нищо лошо да се коментира дадена програма или оператор, но тук във форума се води словестна война, често се стига до обиди и личностни нападки. Не съм аз човекът, който трябва да контролира нещата, но нещата май вече излизат извън контрол.
Според мен всеки си има глава на раменете и може сам да си прецини какво му е необходимо.
Разберете няма да Ви намалят сметката, само защото сте защитили оператора който ползвате и сте убедили клинтите на другите опратори, че не са направли правилният избор (освен ако не сте някой PR агент на даден оператор и не извличате някаква финансова изгода).
P.s. Извинете ме за офтопика и дългия пост. Приятна вечер!
Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
Re: Rossoneri
Необходима или не въпросната карта на Вивател, ти просто ръсиш нонстоп неадекватни мнения в този форум, с цел да изтъкнеш Ментел ..уви, обаче хората не са чак толко наивни и прости за да ти вярват на изкривените представи за оператор и да подхвърляш,че си с Бизнес план на Мтел.Вземи си за частен абонат и тогава ръси глупости че можеш да говориш без да плащаш голями суми
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Re: Нови планове от Вивател - 7 часа към всички!
"Мисля си, че всичко излиза извън контрол. Няма нищо лошо да се коментира дадена програма или оператор, но тук във форума се води словестна война"
Това е абсолютно правилно - аз, например, просто се отказах да пиша. Безмислено е да говорим за "дискусия" при наличието на самовлюбени елементи като SX_1000 или spiderman_ot_selo. (Последният е и модератор, о боже на махмурлука!). Просто не мога да кажа нещо хубаво за МТел, за българските оператори като цяло, или нещо лошо за Вива, без да бъда наречен идиот (и как ли още не). При такава ограниченост, просто не виждам смисъл - тук явно няма да науча нищо ново (а нали това е целта)...
"Според мен всеки си има глава на раменете и може сам да си прецини какво му е необходимо. "
Под това се подписвам с двете ръце.
Лека вечер!
Това е абсолютно правилно - аз, например, просто се отказах да пиша. Безмислено е да говорим за "дискусия" при наличието на самовлюбени елементи като SX_1000 или spiderman_ot_selo. (Последният е и модератор, о боже на махмурлука!). Просто не мога да кажа нещо хубаво за МТел, за българските оператори като цяло, или нещо лошо за Вива, без да бъда наречен идиот (и как ли още не). При такава ограниченост, просто не виждам смисъл - тук явно няма да науча нищо ново (а нали това е целта)...
"Според мен всеки си има глава на раменете и може сам да си прецини какво му е необходимо. "
Под това се подписвам с двете ръце.
Лека вечер!
*number_320
".........при наличието на самовлюбени елементи като SX_1000 или spiderman_ot_selo. (Последният е и модератор, о боже на махмурлука!). "
Даааааа, то на тебе все някой ти е виновен!
И какво ново да научиш (от форума)?
Аз останах с впечетление, че всичко ти е ясно - всичко знаеш ;-)))
Недей да обиждаш никого, spiderman_ot_selo и SX_1000 не са ти направили нищо!
".........при наличието на самовлюбени елементи като SX_1000 или spiderman_ot_selo. (Последният е и модератор, о боже на махмурлука!). "
Даааааа, то на тебе все някой ти е виновен!
И какво ново да научиш (от форума)?
Аз останах с впечетление, че всичко ти е ясно - всичко знаеш ;-)))
Единствената причина да има словесна война в този форум са хора като теб "number_320", които дразнят с тяхното неадекватно и невярно излагане на информация която кара хората да реагират така.Няма нормален човек който да иска да плаща повече пари на даден оператор, а ти излизаш пред хората с тезата че виждате ли, мтел са това, мтел онова,а в същото време те държат неоснователно най-високите цени и най-тъпите абонаментни планове.Какво очакваш? Да ти ръкопляскаме ли,че ни взимат парите за никакви услуги.. и после като не можеш да отговориш, почваш да намесваш европейските оператори.. ама пропускаш да отбележиш че 80% от българите са мизерници с 20 пъти по ниска заплата от нормален европеец.. човек понякога трябва да се усеща, но ти продължаваш и продължаваш да ядосваш хората които искат да плащат по малко пари,а да говорят повече-не да им надписват сметки и да губят време и нерви в разправии и да броят номерцата дали са 3 или 5
Напротив, явно му е казана истината и това го дразни изключително много,че дори пише цели романи за да обяснява надълго и нашироко :-)
Напротив, явно му е казана истината и това го дразни изключително много,че дори пише цели романи за да обяснява надълго и нашироко :-)
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
И тая тема ли съсипахте?
Няма да трия нищо да не бъда обвинен в цензура.
Заключвам я,и без това вече никой нищо смислено не казва.
Няма да трия нищо да не бъда обвинен в цензура.
Заключвам я,и без това вече никой нищо смислено не казва.