"Обслужване на клиенти"-Вивател- "до няколко дни"
-
- Регистриран: 14 мар 2008, 18:31
"Обслужване на клиенти"-Вивател- "до няколко дни"
"до няколко дни", "в най-скоро врема"
Здравейте колеги искам да споделя разочарованието си от Вивател, вече 10-ти ден чакам да получа новата си сим карта от Вивател,картата ми се повреди,както си работеше изведнъж изписа "Постави Сим".Обадих се аз на 23.03.08г да съобщя за проблема,казаха ми че картата е дефектирала и трябва да бъде подменена( добре щом е дефектирала!!!), но това ще ми струва 12лв,тъй като е втора одмяна(предишния път ми откраднаха апарата), добре няма проблем да заплатя 12лв, но да чакам цели 9 дена и всеоще да не съм получил картата си нее нормално.
Някой сблъсквал ли се е със същия проблем, до колко дни е нормално да си получа картата,особенно след като си заплащам таксата(знам че в Мтел е 3 дни и се взима от офис).
Надявам се да споделите практиката си.
п.п.Аз продължавам да си чакам,и утре пак ще се обаждам на 123, да чуя новата лъжа!
Здравейте колеги искам да споделя разочарованието си от Вивател, вече 10-ти ден чакам да получа новата си сим карта от Вивател,картата ми се повреди,както си работеше изведнъж изписа "Постави Сим".Обадих се аз на 23.03.08г да съобщя за проблема,казаха ми че картата е дефектирала и трябва да бъде подменена( добре щом е дефектирала!!!), но това ще ми струва 12лв,тъй като е втора одмяна(предишния път ми откраднаха апарата), добре няма проблем да заплатя 12лв, но да чакам цели 9 дена и всеоще да не съм получил картата си нее нормално.
Някой сблъсквал ли се е със същия проблем, до колко дни е нормално да си получа картата,особенно след като си заплащам таксата(знам че в Мтел е 3 дни и се взима от офис).
Надявам се да споделите практиката си.
п.п.Аз продължавам да си чакам,и утре пак ще се обаждам на 123, да чуя новата лъжа!
Re:
Да получава се картата на адреса който си дал когато си се обаждал на оператора....тя идва в колет от куриерската фирма DHL поне при мен така беше, защото сестра ми си беше изгубила картата....на 5-ят ден я получих....като я получиш трябва пак да се обадиш на оператор да съобщиш 20 цифрения номер на новата сим карта....активират ти я до 15 минути и си готов :)
Re:
Е логиката седиш и чакаш :) Колкото до GloBul там може да извадят нова карта единствено, ако си на сметка...така че не сравнявайте GloBul i Vivatel, защото са много далеч един от друг като оператори за сравнение и то специално за тази им услуга...
Re:
Предавам се разбихте ме с вашата логика щом казвате че е по-добре да чакаш 5 дни вместо да си вземеш веднага карта от някой офис така да бъде :)))))))
Или пак попадам на хора безпаметно защитаващи един все още не истински мобилен оператор :))))))
Или пак попадам на хора безпаметно защитаващи един все още не истински мобилен оператор :))))))
Мудно, но ефикасно
Това наистина е недостатак на вивател.
НО все пак DHL си има собственно управление ;-))) и едва ли не са ти я пуснали от вивател (картата).
DHL може да бавят.
А това за кулиер и пратки......., не мисля че във всички случай е добре.
Ами ако човека е АНГАЖЕ ??? Да се "закотви" и да чака картата си ли?
Не ми харесва това.
Във М-тел това става за секунди и то докато ти попълват молбицата или заявлението...... (то служителя се занимава с това).
Единственото си носиш личната карта и готово.
За ГлоБул не знам, но мисля, че може да се вземе дубликат на Б-канект. Само трябва да си знаеш клиентския номер и готово. И то това го е имало още от самия "старт" на оператора. Защо някой казват че за Б-канект не може - незнам.
НО все пак DHL си има собственно управление ;-))) и едва ли не са ти я пуснали от вивател (картата).
DHL може да бавят.
А това за кулиер и пратки......., не мисля че във всички случай е добре.
Ами ако човека е АНГАЖЕ ??? Да се "закотви" и да чака картата си ли?
Не ми харесва това.
Във М-тел това става за секунди и то докато ти попълват молбицата или заявлението...... (то служителя се занимава с това).
Единственото си носиш личната карта и готово.
За ГлоБул не знам, но мисля, че може да се вземе дубликат на Б-канект. Само трябва да си знаеш клиентския номер и готово. И то това го е имало още от самия "старт" на оператора. Защо някой казват че за Б-канект не може - незнам.