"Обслужване на клиенти"-Вивател- "до няколко дни"
Re: Мудно, но ефикасно
"Защо някой казват че за Б-канект не може - незнам."
Може, но с нов номер. Глобул са малко параноична компания, понякога жертват удобството заради сигурността.
Каква е причината Вивател да ползват куриерски услуги за общуване с клиентите си, е загадка за мен. Не е важно за клиента кой е виновен, Вивател или DHL, негативите ги обира оператора.
Може, но с нов номер. Глобул са малко параноична компания, понякога жертват удобството заради сигурността.
Каква е причината Вивател да ползват куриерски услуги за общуване с клиентите си, е загадка за мен. Не е важно за клиента кой е виновен, Вивател или DHL, негативите ги обира оператора.
Единствения начин да си запазиш номера (б-канект) е ако картата има дефект само тогава ти я подновяват, но при изгубване, кражба и т.н. ти трябва да преминеш на сметка за да бъдеш със същият номер....по ясно и кратко от това не може да бъде :) А относно Вивател като си получиш картата (дано да е скоро) то пиши пак тука и ни кажи каква е била причината за забавянето.....
"глобул имат много малко тяхни офиси "
Сравнено с кого? ;)
Сравнено с кого? ;)
koi mi iztri mnenieto i za6to... da se obosnove vednaga !
Ти пък си най-големият всезнайко, като гледам, родил си се научен на всичко....Смях в залата....
Освен това Глобул имат най-добре развита дистрибуторска мрежа, не е необходимо да дрънкаш глупости, а помисли и провери преди да пишеш - това ще ти помогне и за напред в живота - един безплатен съвет от мен.
Освен това Глобул имат най-добре развита дистрибуторска мрежа, не е необходимо да дрънкаш глупости, а помисли и провери преди да пишеш - това ще ти помогне и за напред в живота - един безплатен съвет от мен.
-
- Регистриран: 14 мар 2008, 18:31
Re:
Здравейте колеги картата ми я донесиха днес,вчера е била предоставена на DHL, един колега също се оказа че чака подмяна на картата,аз я получих на 10-тия ден,той чака вече 6 дни,явно такава е практикатапод "най-скоро време" се разбира 10 дни!
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re:
Ужас наистина...че даже и пари не искат "подлеците" за подмяната.
А другите сменят за 5 мин срещу "само" 12 лв...ужас.
А другите сменят за 5 мин срещу "само" 12 лв...ужас.
-
- Регистриран: 14 мар 2008, 18:31
Re:
Е как не искат пари 12лв ми каззаха че ще струва подмяна на картата която е дефектирала,и при активацията ми го напомниха.Казаха че небило практика да се чака по 1о дена,но имали забавяне поради струпалите се почивни дни.
п.п.Представям си ако си загубя или ми се повреди картата околу 24-25 април както идват 15 почивни дни със само 2 работни дни между тях то човек отива на 20-25 дена.Ужас ,Ужас,Ужас
п.п.Представям си ако си загубя или ми се повреди картата околу 24-25 април както идват 15 почивни дни със само 2 работни дни между тях то човек отива на 20-25 дена.Ужас ,Ужас,Ужас