"Обслужване на клиенти"-Вивател- "до няколко дни"
Re:
Какви 15 почивни дни те гонят бе, момко?
Почивните дни са 3 (2 от уикенда + 1, понеделник), след това са 2 работни дни, и след тях са 6 почивни, до 6-ти май, включително. 7-ми май вече е работен ден.
Огледай се под леглото и си намери калкулатора, явно отдавна не си го ползвал.
Почивните дни са 3 (2 от уикенда + 1, понеделник), след това са 2 работни дни, и след тях са 6 почивни, до 6-ти май, включително. 7-ми май вече е работен ден.
Огледай се под леглото и си намери калкулатора, явно отдавна не си го ползвал.
-
- Регистриран: 14 мар 2008, 18:31
Re:
Я помисли мако,сега без много почивни дни има забавяне аз чаках 10 дена,ако се обадиш за нова карта на 24-ти ,и се започва едно 25,26,27,28( събота и неделя не работят) ако на 29,30 я предадат на DHL ( в най-добрия случай ако нямат забавяне както имат сега), и след това 1,2,3,4,5,6,7, на 8-ми в най-добрия случай може човек да я получи,но ако до 29-30 не са я предали на DHL , не ми се мисли колко стават дните.Имам си календарче и междупразниците сам 2 дена отпуска :):):):):)
Re:
*kostakosta
"Представям си ако си загубя или ми се повреди картата околу 24-25 април както идват 15 почивни дни със само 2 работни дни между тях ..."
А какво остава ако се наложе да ги съдиш ;-))) и хванеш лятната почивка на съда ;-)
Та тогава се налага да чакаш......., до септември ;-)))
Какъв ужас и в съдебната система ;-)))
"Представям си ако си загубя или ми се повреди картата околу 24-25 април както идват 15 почивни дни със само 2 работни дни между тях ..."
А какво остава ако се наложе да ги съдиш ;-))) и хванеш лятната почивка на съда ;-)
Та тогава се налага да чакаш......., до септември ;-)))
Какъв ужас и в съдебната система ;-)))
Re:
Само не можах да разбера каква е връзката между съдебната система и уникалните сим карти на Рибател !!!!
Те са някакви специални в тях са кодирани безплатните минути за поколения напред и за това се чака 10 дни :)))
Но сте прави имаи по-ужасни неща на този свят.
Те са някакви специални в тях са кодирани безплатните минути за поколения напред и за това се чака 10 дни :)))
Но сте прави имаи по-ужасни неща на този свят.
-
- Регистриран: 14 мар 2008, 18:31
Re:
* Capo_69
ако ти се наложи да си чакаш сим картата 10 дена,която ти е единствена връзка към теб и нямаш алтернатива ще те питам дали ще ти е до шеги
ако ти се наложи да си чакаш сим картата 10 дена,която ти е единствена връзка към теб и нямаш алтернатива ще те питам дали ще ти е до шеги
Re: kostakosta
*kostakosta
Прав си човече ;-)))
Но представи си това не е първия оператор и от някаде трябва да се компенсира тази "загуба" на печалба в сравнение с конкурентите си.
Има неудобства, които са за сметка на евтини комуникаций.
Не може кошницата да е пълна и всичко да е евтинко в нея.
Прав си човече ;-)))
Но представи си това не е първия оператор и от някаде трябва да се компенсира тази "загуба" на печалба в сравнение с конкурентите си.
Има неудобства, които са за сметка на евтини комуникаций.
Не може кошницата да е пълна и всичко да е евтинко в нея.
Re:
Официялния срок за който трябва да бъде доставена картата е до 3 работни дни, но както всички знаят картите на вива дават страшно много проблеми и техния бек офис буквално е залят от карти които трябва да бъдат подготвени за изпращане. Допълнително влияние вероятно оказва и официялното сливане с БТК, промените които протичат във вива и масовото напускане на персонал.
Re:
"промените които протичат във вива и масовото напускане на персонал."
HITMANN,
предполагам приятел имаш предвид съкращение на персонал а не доброволно напускане?
HITMANN,
предполагам приятел имаш предвид съкращение на персонал а не доброволно напускане?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re:
HITMANN,
разбирам какво искаш да кажеш приятел,предполагам това се дължи на слабото заплащане на персонала.
Да си кажа наскоро в един от офисите на БТК отидох да си преподпиша договора им към ADSL за по високите им скорости че по Internet записването нестана макар че чаках цяла седмица и ми направи впечетление че са взели на работа жена тежаща 120 кг :)) явно доста са занижили критериите по пригледен външен вид:))
разбирам какво искаш да кажеш приятел,предполагам това се дължи на слабото заплащане на персонала.
Да си кажа наскоро в един от офисите на БТК отидох да си преподпиша договора им към ADSL за по високите им скорости че по Internet записването нестана макар че чаках цяла седмица и ми направи впечетление че са взели на работа жена тежаща 120 кг :)) явно доста са занижили критериите по пригледен външен вид:))
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black