Какво мислите за 8-ма серия на Nokia
Какво мислите за 8-ма серия на Nokia
Какви са ви впечетлениата от тази серия на Nokia
Re: Какво мислите за 8-ма серия на Nokia
Това са фешън телефони или както се казва за тузари защото са по 1000 лева а със сапфира стигат до 2300 лева.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Не са много качествени - по сервизите е пълно с 8800 със скъсани лентови кабели ..
Моделът "сапфир арте" даже няма сапфир по него!
Това се оказва така след един тест от швейцарски бижутери.
Това се оказва така след един тест от швейцарски бижутери.
Не се очудвам вече - все пак това е компанията,която слага най-голяма надценка на телефоните си - на практика повечето телефони са от най-евтините възможни материали - като примерно "властелина на пласмасата" - N95
Хе-хе "властелина на пласмасата" - N95, това ми хареса.
Не знам за 8800 колко е качествен, но един приятел има 8210(сещате ли се оня с монохромния дисплей от 1999г). Беше го забравил върху капака на колата, но успял да види като изхвърча в банкета и спрял. Бил доста ожулен, но работел. Смени му панела и сега още го ползва. Не иска да се раздели с него. Приятелката му подари 6120 Classic, но той продължава да си ползва старата Нокиа.
Не знам за 8800 колко е качествен, но един приятел има 8210(сещате ли се оня с монохромния дисплей от 1999г). Беше го забравил върху капака на колата, но успял да види като изхвърча в банкета и спрял. Бил доста ожулен, но работел. Смени му панела и сега още го ползва. Не иска да се раздели с него. Приятелката му подари 6120 Classic, но той продължава да си ползва старата Нокиа.
Нямаш право да критикуваш Нокиа по този начин. Аз винаги си купувам Нокиа точно защото са здрави телефони и вършат ми това от което имам нужда. Е61 съм го пускал във ваната и след добро подсушаване си работеше. Е61i - излях отгоре му цяла бира и въобще не си правех труда да го подсушавам след 1-те 3 дни имаше малък софтуерен проблем но след седмица телефона си беше супер. От Ноември ползвам Н95 8ГБ него съм го изтървал минимум 15 пъти не само си работи перфектно , но и няма драскотина да не говорим за 1100, 1112 и т.н. тях кучето ми ги дъвче и си остава захапката по тях и пак си работят безотказно. А ако говорим за 8-ма серия то това са не само по шик телефони , но и с по добра конструкция и материали...
В краина сметка всичко е до стопанина на телефона ;))). Накратко 8-ма серия си е шик ако избереш телфон от тази серия то е да се лишиш от други функции и добра батерия. Всеки сам преценя от какво има нужда и тогава си купува телефон и тъй като все още няма перфектен такъв трябва да решиш какво да притежава телефона и от какво да се лишиш. Според мен ако не провеждаш много разговори и не се интересуваш от друго освен обаждания и смс-и то едно Арте би стояло добре ;))) в противен случай си вземи нещо друго.
В краина сметка всичко е до стопанина на телефона ;))). Накратко 8-ма серия си е шик ако избереш телфон от тази серия то е да се лишиш от други функции и добра батерия. Всеки сам преценя от какво има нужда и тогава си купува телефон и тъй като все още няма перфектен такъв трябва да решиш какво да притежава телефона и от какво да се лишиш. Според мен ако не провеждаш много разговори и не се интересуваш от друго освен обаждания и смс-и то едно Арте би стояло добре ;))) в противен случай си вземи нещо друго.
Loth, ти направо правиш crash-тестове с телефоните си! Много ме изкефи, че кучето ти дъвче телефона, за животните с любов!
Аз съм доволен от властелина на пластмасата като цяло, но за по-малко от година цялата повърхност на всички сребристи бутони се изтърка. А те са много. И изглежда като някой много стар телефон, както е и ожулен отстрани. Засега от iPhone нямам подобни оплаквания, всичко е ОК.
Аз съм доволен от властелина на пластмасата като цяло, но за по-малко от година цялата повърхност на всички сребристи бутони се изтърка. А те са много. И изглежда като някой много стар телефон, както е и ожулен отстрани. Засега от iPhone нямам подобни оплаквания, всичко е ОК.
Това е имиджовата серия на фините, бизнес апарати от най-високият клас (това е разликата с мениджърската 6***серия).
Може би най-добрите апарат от тази серия са 8910/8910i, 8210, 8250 (последният и аз съм ползвал, страхотен е..).
Може би най-добрите апарат от тази серия са 8910/8910i, 8210, 8250 (последният и аз съм ползвал, страхотен е..).
Аз лично съм доволен от Луната.Тази серия е с
2-годишна Nokia Premium гаранция.Когато счупих микро USB порта, в сервиза отвориха уста за пари.В крайна сметка ми смениха целия телефон без корпуса безплатно.Абсолютно същия случай имах и с Шоколадчето.
Тази серия не е за всеки.Не върви да говориш с такъв телефон в ... градския автобус.
2-годишна Nokia Premium гаранция.Когато счупих микро USB порта, в сервиза отвориха уста за пари.В крайна сметка ми смениха целия телефон без корпуса безплатно.Абсолютно същия случай имах и с Шоколадчето.
Тази серия не е за всеки.Не върви да говориш с такъв телефон в ... градския автобус.