Кой да избера SE K810i или Nokia N73
Re: Кой да избера SE K810i или Nokia N73
Ee mersi pi4 mersi za Informaciqta polezna mi be6e vapreki 4e polovinata ne6ta gi znaeh i predpolagah 4e 6te mi kaje6 tova za bateriqta 4e e otnositelno no se pak re6ih da se pointeresuvam na drugite kolko im darji i da dobavq kam tova koeto si kazal 4e ako ne se laja ima znaa4enie kolko mqsto si zael ot kartata az se pak sam zael 700 mb ot 1 GB koeto e dosta moje bi i tova smu4e dosta ot energiqta...a kolkoto do eksplataciqta napalno normalno go polzvam i sam mnogo dovolen ot telefona ka4il sam 5-6 programki antivirusni ne plzvam i si4ko e super!
Batka zimai SAMSUNG Z720 McLaren e tva e telefona drugoto e SHIT
-
- Регистриран: 18 сеп 2006, 18:07
Тук във форума май е пълно със слепци.
1 Камерата на к800 е по-добра от тази на нокиата следователно к810>н73(лично съм се убедил във това не от ревюта
2 звукът на н73 е доста по-силен, но е е много качествен. Със слушалки сонито бие;
3 Дисплеят на к800/к810 е ПО-ДОБЪР от този на н73 дори и на 50% яркост! На нокиата е по-голям, но не по-качествен;
4 на сонито батерията е по-яка;
5 сонито е тънко и изглежда доста по-добре, не е тромав като нокиата
1 Камерата на к800 е по-добра от тази на нокиата следователно к810>н73(лично съм се убедил във това не от ревюта
2 звукът на н73 е доста по-силен, но е е много качествен. Със слушалки сонито бие;
3 Дисплеят на к800/к810 е ПО-ДОБЪР от този на н73 дори и на 50% яркост! На нокиата е по-голям, но не по-качествен;
4 на сонито батерията е по-яка;
5 сонито е тънко и изглежда доста по-добре, не е тромав като нокиата
Spored men trudno moje da sravnqvame telefon ot k seriqta na sony ericsson s telefon ot n seriqta na nokia...ako priemem,che kato kameri sa na edno nivo,ottam natatuk ne smqtam,che vuobshte ima smisul da komentirame koi e po dobur....n73
Koe tochno na zvuka na k810 e po-dobro ot zvuka na n73?po koi pokazatel displeqt na k810 e po-dobur ? (rezolucuq,golemina,cvetove )
Koe tochno na zvuka na k810 e po-dobro ot zvuka na n73?po koi pokazatel displeqt na k810 e po-dobur ? (rezolucuq,golemina,cvetove )
-
- Регистриран: 18 сеп 2006, 18:07
повече пиксели на по-малко място=по-добра картина
abe mom4ence ne se obqsnqvai nokite sa nai hubavite telefoni az jiveq v angliq a tuka absolutno vsi4ki hora sa s nokia do sega sma vidql 4 sony ericssona i to k800 pravi si idvot v svetoven ma6tabb nokite sa na prodavani kvi oma k800 samo kamera ni6ty drugo a nokia n73 ima i kamera i symbian i optika nai dobrta optika v sveta a sonyto nema ni6ty taka zamislise edinpat pipne6 li nokia krai tova e NokiaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA imal sam sony ericsson i samsung nokiqt e nai dobra taka 4e nokia n73 pravi mn hubavi snimki az sma s neq ako izka6 ti pratq i ve4er i denen snima apak i da ne snimak kato k800 snima po hubavi klipove v tova spor nema nokiata prvi po hubavi klipove i snimki tova e krai............. abe kvi gluposti si pisal .... hora koito za razlika ot tebe razbirat i sa obektivni nezavisimo ot markata koiato predpochitat. vij horata kakvo kupuvat v svetoven ma6tab sony smao v bg 6tot ima mn raboti i sam malko parii nokiate sa nai dobrite telefoni v sveta
mogata ti kaja 4e sony to sa bokluci s-klasa nai golemite bokluci v svtea taka 4e kvo mi razpra6 az sma s nokia n73 ima golqm hubav dislei ne kato k800 ima symbian i originalnat Carl Zeiss оптика nai dobrata v sveta a hora po sveta kupuvat nokia za6to nokia... nokia connecting people nokia svarzva horata po sveta a ne bagnatite sony ericssoni vij v svetove ma6tab kvo kopuvat horata nokia! ne sonyta
Лично аз бих предпочела К 810 заради по-добрата камера,но нокиата им повече предимства...koi te izlaga 4e sony imat po hubava kamera zemi si go sony to i nai mnogo sle 1 mesec 6te go hvarli6 na bokluka a nokite sa ve4ni kato kazvah po dobra kamera kakvo izka6 da kaje6 s tova 4e sony snima po huboli dai da srabnim snimki i nai ve4e klipove ot k810 i n73 nokia 100 projenta bie a da vi kaja tova e nokia N-Seria demek S-kalska nai dobrite v sveta a i drugi vij nqkoi ot nai-hubavite telefoni na nokia eto link http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=8477 vijte sami kvo mo6tno 4udovi6te tva ne kato smenite ericsson4eta hahahahaa laina pred nokia
Ami qvno priqtelite ti sa tolkova tapi 4e ne znae kak se izpolva symbian
SE-to pravi po-dobri snimki hahah 4uva6 li se we zika6 li ti pratq snimki ve4er na lunata i v ka6ti s svetkavi da vidi6 koi sni po hubavo!