Проблеми с преносимостта на номерата?!?
Re: Проблеми с преносимостта на номерата?!?
Това за мен ли беше?
ТЪПО е да нямаш да изкажеш мнение относно някоя тема и пак да се включиш в нея, макар и да се излагаш...
Такааа...проблема който съществуваше при мен приключи с HAPPY END (най-после) :) ...дори за извинение от страна на Мтел за това, че ме разкарваха толкова пъти получих скромно подаръче (да не очакваш) :)....ами това е :) вече съм ''горд'' притежател на Гл. номер в мрежата на Мтел :D Айде..ако има някой нещо да пише ОТНОСНО темата да заповяда ;)
Такааа...проблема който съществуваше при мен приключи с HAPPY END (най-после) :) ...дори за извинение от страна на Мтел за това, че ме разкарваха толкова пъти получих скромно подаръче (да не очакваш) :)....ами това е :) вече съм ''горд'' притежател на Гл. номер в мрежата на Мтел :D Айде..ако има някой нещо да пише ОТНОСНО темата да заповяда ;)
-
- Регистриран: 25 апр 2008, 11:05
и аз имам един глобулски номер ще го прехвърля в мтел че да вземат да се научат да ги оправят
Сега като те търсят чува ли се съобщение, че номера е пренесен?
Ами никакво предупредително съобщение няма за това, че номерът е пренесен в друга мрежа...явно ако пожелаеш може да ти го активират...но все пак е нужно време за активацията, защото съм им абонат кажи речи едва от един ден :)
Как може такова нещо, от страна на операторите (да не информират абоната към кой оператор звани) ???
Представи си "изненадата" на човека, когато си погледне фактурата ;-)
И особенно ако е с абонаментни карти на М-тел и ГлоБул и оптимизира разговорите си.
Голям БАРДАК !!!
Заслужават СЪД до дупка!
Представи си "изненадата" на човека, когато си погледне фактурата ;-)
И особенно ако е с абонаментни карти на М-тел и ГлоБул и оптимизира разговорите си.
Голям БАРДАК !!!
Заслужават СЪД до дупка!
"...но все пак е нужно време за активацията, защото съм им абонат кажи речи едва от един ден :)"
Не разбирам, очакваш предупредителни съобщения на пренесения си номер? Би трябвало да има такова съобщение когато звънят към него от предишния оператор.
Не разбирам, очакваш предупредителни съобщения на пренесения си номер? Би трябвало да има такова съобщение когато звънят към него от предишния оператор.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Kato go tursqt nali trqbvashe da ima suobshtenie ako go tursqt ot drug operator.
Ами всеки които звани от ГлоБул (ако пренесения номер е от глобул) трябва да разбира, че не е абоната на този оператор вече.
А тези от Вива......., те са си наясно, и за тях е все една дали е М-тел или ГлоБул ;-)))
(не е на вива)
А тези от Вива......., те са си наясно, и за тях е все една дали е М-тел или ГлоБул ;-)))
(не е на вива)
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
To i pri Globul e vse taq :)