Глобул отвръща на удара
-
- Регистриран: 17 фев 2008, 17:24
Re: Глобул отвръща на удара
Като ги пуснат до цялата им мрежа се обади да си взема))
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Похвално ама късно
Да са се сетили когато им бях абонат аз. И пак ми се вижда невероятно ама щом казваш...
Re: Похвално ама късно
Правят ти такава отстъпка, разбира се - това се отбелязва в месечната фактура и можеш да го провериш и в интернет.
Да ти кажат каква е точно отстъпката могат и в централните офиси на оператора!
Освен това тази седмица в сила влизат нови промоции за ретеншън абонатите, така че ще има и още преференции..
;))
Да ти кажат каква е точно отстъпката могат и в централните офиси на оператора!
Освен това тази седмица в сила влизат нови промоции за ретеншън абонатите, така че ще има и още преференции..
;))
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
asenna5, ретеншън абонати са старите абонати,които трябва да преподпишат,нали?
Значи от вторник ще има нови предложения,така ли да разбирам?
Нещо по интересно очертава ли се?
Всъщност в една от темите бе казал,че абонатите с безсрочни договори получават по изгодни предложения и мисля,че си абсолютно прав.
Пред бях дал един пример за предложение по програма "Заедно" и колко неизгодни бяха те.
Когато договора не бе преподписан и стана безсрочен изведнъж телефон,който го предлагаха за 299 лв,следващия месец бе с цена 249 лв,без цената му да е променяна в ценовата листа на Глобул!
Та моя съвет е:За бога,братя,не преподписвайте.Изчакайте договора ви да стане безсрочен и тогава вижте какво ви предлага Глобул.Уверявам ви,че ще е доста по изгодно.Просто не преподписвайте на 11-ия месец,тогава когато от Глобул ви поканят да го направите.
Значи от вторник ще има нови предложения,така ли да разбирам?
Нещо по интересно очертава ли се?
Всъщност в една от темите бе казал,че абонатите с безсрочни договори получават по изгодни предложения и мисля,че си абсолютно прав.
Пред бях дал един пример за предложение по програма "Заедно" и колко неизгодни бяха те.
Когато договора не бе преподписан и стана безсрочен изведнъж телефон,който го предлагаха за 299 лв,следващия месец бе с цена 249 лв,без цената му да е променяна в ценовата листа на Глобул!
Та моя съвет е:За бога,братя,не преподписвайте.Изчакайте договора ви да стане безсрочен и тогава вижте какво ви предлага Глобул.Уверявам ви,че ще е доста по изгодно.Просто не преподписвайте на 11-ия месец,тогава когато от Глобул ви поканят да го направите.
Ретеншън абонатите са тези, които преподписват, да.
Тъй като със сигурност имаш предвид 6300, то имай предвид, че цената си е точно 249лв. и това е национална промоция на Глобул.
Да, от тази семица влиза в сила промяна на класификацията на ретеншън групите
В нея са включени повече и по добри оферти за клиентите с високо потребление, за клиентите с по-дълъг престой в мрежата и
за клиентите с двугодишен договор.
Най-добри оферти има за тези които са на безсрочен договор от минимум година нагоре..
Тъй като със сигурност имаш предвид 6300, то имай предвид, че цената си е точно 249лв. и това е национална промоция на Глобул.
Да, от тази семица влиза в сила промяна на класификацията на ретеншън групите
В нея са включени повече и по добри оферти за клиентите с високо потребление, за клиентите с по-дълъг престой в мрежата и
за клиентите с двугодишен договор.
Най-добри оферти има за тези които са на безсрочен договор от минимум година нагоре..
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Това е добра новина.
Дано наистина отдадат заслуженото на лоялните си клиенти и разберат,че освен да се трупат числа за статистиката,трябва да се обръща внимание и на хората,които реално им носят месечните приходи.
И нямах предвид 6300,а Самсунг D900i.
Вероятно скоро и в ценовата им листа ще е с нова цена,но все пак засега е доста по изгодно...
Дано наистина отдадат заслуженото на лоялните си клиенти и разберат,че освен да се трупат числа за статистиката,трябва да се обръща внимание и на хората,които реално им носят месечните приходи.
И нямах предвид 6300,а Самсунг D900i.
Вероятно скоро и в ценовата им листа ще е с нова цена,но все пак засега е доста по изгодно...
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Nishto ne razbrah, ama aide ...
А аз мисля да отвърна на Globul с това :да им изпея тази песен.. сбогувам се .....с теб любов ,сбогувам се ...двапъти любов в живота няма:)) това е от песен на голямата Лили Иванова ...тн :)) спирам си номера на сметка и оставам на Vivatel и Mtel.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Отдавна зарязах Globul, сега съм с Мтел и Вивател, а ако ми изтече договора на Мтел, може и тях да отсвиря.