Глобул - "лична оферта" - СМЕХ!

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Re:

Мнение от m75 » 03 юни 2008, 10:49

"като лоялен клиент получавам най-много левче отстъпка при сметка 50 лева"

Една елементарна сметка:

50*5%=2.50 лв.

Прочети и това: "Отстъпката не важи за международните разговори, разговорите в роуминг, както и услугите с добавена стойност."

flow
Регистриран: 22 май 2005, 12:40

Re:

Мнение от flow » 03 юни 2008, 11:09

Да, провеждам международни разговори. И не виждам защо да не им важи отстъпката, стиснати гърчоля ниедни. Не стига, че ме чарджат 1.19 за разговор до САЩ, пък и с първоначални 60 сек...абе, хвърлям картата още тия дни, няма какво да се занимавам!

franseto
Регистриран: 03 юни 2008, 21:03

Re: Глобул -

Мнение от franseto » 03 юни 2008, 21:13

Здравейте, хора! И аз получих такова писмо и отново се ядосах. Тия от Глобул трябва да са изключително прости хора при положение, че мислят абонатите си за стадо овце с дебели портфейли и кухи глави. За сравнение в т. нар. топ оферта Самсунг Ц450 е 99,36 лв., а за нов абонат в търговската мрежа се предлага за 79 лв.. Абонат съм на Глобул от самото начало, но в най-скоро време ще ги напусна, защото лично за мен е страшно обидно да ме вземат за пълен тъпанар и да ми вдигат кръвното налягане с подобни тъпизми!
P.S.: От 3 месеца не съм получавал фактурата си, но това шибано писмо го получих.

franseto
Регистриран: 03 юни 2008, 21:03

Мнение от franseto » 03 юни 2008, 21:27

Въобще не съм съгласен с това, което казваш за сервиза на Глобул. Преди близо година и половина си от предсавителен магазин на Глобул мобилен GSM апарат SIEMENS A 70. Преди два дни при отваряне на задния капак се счупи едното му краче (телефонът не е бил отварян поне половин година, не е изпускан и не е подлаган на каквото и да е било вредно силово влияние). В крайна сметка сам си закупих панема и дори доплатих за смяната му!

fenato
Регистриран: 02 яну 2006, 17:59

Мнение от fenato » 03 юни 2008, 21:29

Това не трябваше да го пишеш. Сега и ти ставаш вече един от тия с безпочвените покрития....Щото ако беше казал - ейййй баси и готините оферти,още утре ще преподпиша, то тогава значи си нормален...:-DDD

ivo3200
Регистриран: 07 фев 2006, 16:25

Мнение от ivo3200 » 04 юни 2008, 17:39

Глупости.Точно на европейските Нокии пише в коя страна са произведени.А Германос имат официален сервиз на Сони Ериксон,100% производство и внос в БГ именно от Китай и Малайзия

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Re:

Мнение от asenna5 » 07 юни 2008, 20:02

Веднага се наемам да ти кажа колко точно е смешна офертата..
Това със сигурност е НАЙ-ДОБРАТА ПОДОБНА ОФЕРТА за лоялни клиенти. Това, че на автора на темата не му харесва, не значи, че не е добра програма!
Явно тук никой не си е направил труда да проучи какво предоставя конкуренцията! Ало, отворете си очите, МОЛЯ! Някой правил ли е сравнение с това, което предлага най-големият оператор? Май даже никой не си е помислил да направи такова!!
Айде вземете една брошура на М-тел и вижте какво се случва! За да си вземеш телефонът "X" на промоция като лоялен клиент ти взимат примерно 250/500 точки и ти го продават на цена, която е примерно 10лв. по-ниска от тази за нови абонати ( а в някои случаи цената е същата или по-висока!!!).
Това не е смешно, така ли? Пълна пародия!

За пореден път казвам - програмата "Заедно" е най-добрата програма за лоялни клиенти на някой мобилен оператор в Бг, проучете нещата малко преди да пишете подобни глупави теми и да обърквате хората!

fenato
Регистриран: 02 яну 2006, 17:59

Re: asenna5

Мнение от fenato » 08 юни 2008, 11:52

Е баси майката, ще припадна вече, чета и не вярвам на очите си. Аве, Асене, какъв ти е проблемът на теб не мога да разбера. Не асимилираш написаното като го четеш...работиш в глобул и получаваш процент за всяка хвалба към тях....опитваш се да дразниш хората като по този начин ги предизвикваш да те „поздравят” и после БАН....вярно си на 5....

Не знам ти тогава за каква програма "заедно" говориш...Явно е някаква за хора от обкръжението на глобул...Аз ти говоря за секцията ЛИЧНА ОФЕРТА и не знам наистина как не го разбра това след като и ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА Е ТАКОВА!!!!! Да не говориме, че и Дани ти го сдъвка в две изречения, но ти не пак на своето. Значи, ама грам не ме интересува какво предлагат другите оператори...
Аз съм на абонат на глобул от 5 години и заради това получавам оферта, която е абсолютно същата като тази за нови абонати: 500+500 и 100+100/за първите 6 месеца/. Ще ти дам и друг пример от тази „оферта” SE k770 ми се предлага да го закупя за 329лв. с преподписване за една година на гл. смарт груп, а сега цъкни тук и виж за колко се предлага същия за нови абонати: http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=2191
А СЕГА МИ КАЖИ С КОЕ ОБЪРКВАМ ХОРАТА, ЧЕ ВЕЧЕ НЯМАМ НЕРВИ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ КАТО НА ....заеби мема сми, казват някои хора..Пиши си колко са велики глобул и им се навеждай, аз се отказвам да споря - безнадежден случай си....

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 08 юни 2008, 12:54

ОЧЕБИЙНО аз нямам проблем - предполагам за това не можеш да разбереш какъв е :)

Работя за дистрибутор на Глобул и НЕ ПОЛУЧАВАМ процент за хвалби към тях - а имам и доста по добър поглед върху нещата при тях, отколкото ти (не знаеш какво представлява "Заедно" !? - къде си тръгнал да публикуваш такива теми тогава !?). Глобул може да не са цвете за мирисане, но специално офертата за лояни клиенти е тяхно ОГРОМНО предимство, асимилирай го ти.

На 5 най-вероятно си ти, след като правиш такива измислени изказвания и то на база лични пристрастия.

Много добре съм запознат с цените на съответните апарати за лоялни клиенти. Това, което показваш, още веднъж допринася за моята теза, че това е най-добрата подобна програма измежду всички мобилни оператори. Не осъзнаваш ли, че този апарат принципно в големите вериги се предлага за 529лв. и съответно НА ТЕБ ти го предлагат с почти 200лв. намаление!? Какво искаш всъщност, можеш ли да си отговориш на този прост въпрос?

И имай предвид, че определено не съм фанатизиран привърженик на който и да е оператор - и НЕ ПИША колко са велики Глобул, а правя елементарни изчисления и съпоставка с това, което предлагат другите.

НЕ АЗ се опитвам да дразня, а точно ти. ДРАЗНИШ МЕ с това, че публикуваш невярна информация - ти си от този сорт хора, които обичат да казват на черното бяло, с хиляди претенций без покритие. Аман от хора, които все се опитват да минат между капките или най-тънко с няква далаверка ако може и после недоволстват защо еди-какво-си... ЕТО ТОВА Е СМЕШНОТО.

Програмата за лоялни клиенти на Глобул е три пъти по-добра от това, на което въобще можеш да се надяваш при който и да е друг, а ти след като си получил писмото си сядяш и почваш да пишеш глупости ?? Я да видим кое му е смешното, защото аз нищо смешно не виждам! Това, че на теб не ти хартесва (какво като си абонат от 4 години, след като си в най-ниската категория за лоялни клиенти - явно си на най-ниската такса и не плащаш или правиш слаб трафик - аз съм абонат от две години и вчера си взех ЗА 9ЛВ. 2600 - която е за подарък), не значи, че не е добро предложение от което много хора вече са се възползвали (вкл. и аз).

ТА РАЗБРА ЛИ най-накрая с какво объркваш хората или пак трябва да обяснявам?

vili_betz
Регистриран: 15 юли 2006, 17:53

Мнение от vili_betz » 08 юни 2008, 13:40

Изобщо няма нищо уникално и добро в тая програма "заедно".Ще ти посоча само един пример-офертите на "Вивател" за нови абонати с програмите сребърна,златна и платинена.Там условията са почти същите като при заедно,само че не се налага да чакаш 2-3 или повече години,за да ти дадат определен телефон на промоционална цена,според това какви сметки си имал през тези години,а вземаш телефона ВЕДНАГА срещу съответния срочен договор на съответната тарифа за тоя срок.Тва е като офертите на банките-някои ти дават лихвата предварително-както е при вивател,а при други чакаш до края на срока на депозита,както е при глобул.Сами преценете кое е по-изгодно.

Отговори