Защо Вивател ни оставиха без обслужващ център??
Re: Защо Вивател ни оставиха без обслужващ център??
Нека споделя като клиент на абонаментен план: Да, наистина има проблеми, но след няколко опита се свързваш със 123. Наистина проблема най-вероятно е от наплива заради въпроси относно лятната им промоция. Самият аз имах няколко въпроса вчера - споделих ги в другата тема за промоцията. Днес реших да си проверя сметката на два пъти и се свързвах едва от 2-3 път.
Айде да не ми държиш тон А???Не си ми никакъв за да ми обясняваш, ясно ли ти е???
По темата :
При положение,че всички са решили днес да звъннат да си проверят фактурата или да видят как и защо са новите промоции е нормално да има затруднение със свързването!!!!Предполагам,че утре всичко ще е ОК!
По темата :
При положение,че всички са решили днес да звъннат да си проверят фактурата или да видят как и защо са новите промоции е нормално да има затруднение със свързването!!!!Предполагам,че утре всичко ще е ОК!
самият им call centar е една пародия, каквато всъщност е и тяхната мрежа , покритие, и интернет услуги
Дани не си прав,
досега никога не съм бил обслужван от тях кофти винаги са много мили.
Днеска им е много тежък ден и нека да проявим търпение към тях.
досега никога не съм бил обслужван от тях кофти винаги са много мили.
Днеска им е много тежък ден и нека да проявим търпение към тях.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Всичко вече е наред и си работи добре.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Случва се винаги на билинг датите,когато ви засичат сметката.Само тогава не можете да се свържете.Най-късно на следващия ден вече няма проблем.Нормално...не се плашете
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Интернет услугите им са на порядъци по-добри от Глобул. За М-Тел нямам поглед, сега си правя абонамент за Vodafone Live "Евро 2008" и "Евроспорт"- дотук съм доволен, да видим по време на мачовете как ще е... Изобщо имаш ли представа що е то услуги от Вивател?
Е аз имах проблеми и вчера и днес,но не се сърдя на никой,можеби съм един от клиентите използвал най-много карти на Вивател,ползвам ги за SMS паркиране,за 8 лв получаваш 10лв за СМС-и,a да не говоря за Промоцията "Огледала" ( аз имах 5-6 такива карти) за 15лв получаваш 30лв за разговори или 0,50лв за 1 час паркиране,ползвам картата докато има пари и я изхвърлям,купувам нова лагам я в телефна който си стои в колата и така.Да са живи и здрави само тази промоция ОПА ми бърка работата!