моля ви се препорачайте ми телче за моята приятелка
може и малко над 600
тя има следните изисквания:
да е със много качествена музика
да идва със качествени слушалки в комплекта
да е слайд или мидичка
без Сони ериксон само моля
може всякакви модели без претенции
благодаря на всички отзовали се
препоръка за телефон за момиче до 600,музикален
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: препоръка за телефон за момиче до 600,музикален
може ли някои други модели може и не на нокиа
че 5610 не и хареса цвета нито синия модел нито червения
че 5610 не и хареса цвета нито синия модел нито червения
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
При тези изисквания-"да е със много качествена музика,да идва със качествени слушалки в комплекта,да е слайд или мидичка,без Сони ериксон само моля" какви отговори точно очакваш?
Ако търсиш качествена музика и слушалки се ориентирай към СЕ,особено W моделите,просто добър sound и SE са две синонимни думи.
Иначе има и други варианти-да си вземеш някоя хубава Нокиа и отделно да си купиш едни наистина качествени слушалки.
Може също така да се ориентираш и към iPhone,но той не е нито слайд,нито мида,както и цената му е малко повече от 600 лв(засега),но звука (казват) е качествен.
Та,ако решиш все пак да отпадне последното условие,все си мисля,че това ще е най-добрия вариант.
Успех все пак!
Ако търсиш качествена музика и слушалки се ориентирай към СЕ,особено W моделите,просто добър sound и SE са две синонимни думи.
Иначе има и други варианти-да си вземеш някоя хубава Нокиа и отделно да си купиш едни наистина качествени слушалки.
Може също така да се ориентираш и към iPhone,но той не е нито слайд,нито мида,както и цената му е малко повече от 600 лв(засега),но звука (казват) е качествен.
Та,ако решиш все пак да отпадне последното условие,все си мисля,че това ще е най-добрия вариант.
Успех все пак!
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1578
Това, хем ще ти останат парички :)
Това, хем ще ти останат парички :)