Опитах се да напиша оплакване към МТЕЛ

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: Опитах се да напиша оплакване към МТЕЛ

Мнение от Capo_69 » 27 юни 2008, 14:44

И мен ме надписаха 1999г
с 450лв
Не сам ги плащал и нямам намерение.
След това се "снабдих" с тяхна карта на името на едно цигане.
Ползвах е 2 год и към 2002г в роуминг наговорих към 1800лв.
Голям смях и след месец се снабдих с подобна когато посетих Чехия.
Пак на някакво име, но там ситуацията беше по-различна.
Имаше си лимит и когато получих известие, че ще ми бъдат ограничени разговорите заради надвишаване на лимита АЗ направих следното.
Набрах БГ номер и говорих с часове (без да прекъсвам разговора).
Батерията на телефона ЗАГРЯ, и след 30-40мин. разговор помолих авера с когото говоря да не затваря телефона, а да го сложи в джоба си.
Моя телефон го закачих на зарядното и го зарязах в къщи.
Таааааа, това е начина да си го "върна" на този оператор М-тел.
Това заслужават.

HITMANN
Регистриран: 08 фев 2007, 03:08

Мнение от HITMANN » 27 юни 2008, 15:48

Радвам се че живея в една държава с хора като вас :) и особено браво на Capo_69 обвиняваш Мтел че са те ограбили но не даваш никакви доказателства.Най ми харесва обаче, че ти с нищо не си по добър от тях даже си мн по-зле и като си такъв газар защо не правиш тези мишкарски номера с карти които се водят на някои от близките ти.На българина винаги някой му е виновен и някой го краде :)

жоро
Регистриран: 03 фев 2006, 15:01

Мнение от жоро » 27 юни 2008, 16:27

не знам сега как е при глобул, но докато им бях абонат съм пускал няколко жалби и те са били уважавани. Иначе за 30тия ден си абсолютно прав.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: HITMANN

Мнение от Capo_69 » 27 юни 2008, 18:56

@ HITMANN

"....като си такъв газар защо не правиш тези мишкарски номера с карти които се водят на някои от близките ти......"

Направих това, защото МОГА ;-)))

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 27 юни 2008, 19:29

Приятелю, критиката ти е добра по принцип, но за съжаление изобщо не пасва на действителността в България. Тук далаверите са с много по-голям мащаб заради голямата корупция. Да обвиняваш единичен потребител, че е "прецакал" М-Тел с някакъв остаен телефон след всички безобразия които знаем като "публична тайна" за този оператор ... е просто нелепо.
Не ти ли пука, че българите са като овце и изобщо не си знаят правата, търпят да ги тъпчат като говеда и си създават лош имидж на Запад? В САЩ като излезеш от 2-днесвен престой в болнично заведение те наобикалят адвокати да те питат дали не си бил недоволен или ощетен с нещо по време на престоя си. Тук могат да ти затрият жената в родилното и само да се разминат с 1-месечно наказание...
Срам за България че има такива българи.

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 27 юни 2008, 19:41

are ako obi4a6 da ne kvalificira6 kvi sa horata stava li.. 6toto moito mnenie puk e to4no obratnoto..

bg007
Регистриран: 19 авг 2004, 02:11

Мнение от bg007 » 28 юни 2008, 02:27

АМи добре си постъпил с Мтел,мен не са ме надписвали понеже не съм ползвал роуминг.
Но си спрях 10 годишната карта понеже до последно предлагаха неизгодни условия-15 лв такса за 30 минути до Мтел, и то на Мклас дето уж трябваше да бъде привилегирована тарифа )

preview
Регистриран: 15 фев 2006, 20:18

Мнение от preview » 29 юни 2008, 13:41

еми аз от 6 години съм на Мтел и са ме лъгали и надписвали фактурите ;) а относно игрите им, наградите всичко е една голяма лъжа ;)

vanko_sh
Регистриран: 03 авг 2004, 11:11

Мнение от vanko_sh » 29 юни 2008, 18:07

От много време чета мненията на различни хора във форума относно това кой е по-по-най. Защо всички тарикати които си мислят, че по един или друг начин са прецакали някой от мобилните оператори не си зададат въпроса, кого всъщност прецакват???
Та нали този или онзи оператор къде с монополно положение къде с хитри лавирания и разни псевдо промоции ни цакат и заради това, че имат да избиват пари по една или друга причина/и заради такива които са ги прекарали с големи неплатени сметки/.

Ако всички четем внимателно какво пише с малки букви/те повечето договори са с такъв шрифт/ и не се разписваме на договорите си като кметски намесници може би щеше да има много по-малко такива теми във форума.

П.П. Ползвам карти /тарифни/ и на трите оператора и твърдя, че поне към мен до момента не съм забелязал някакъв проблем. Говоря-плащам, не говоря-плащам само такси /рядко се случва - телефоните си съм ги взел за да си върша работата, а не да парадирам, че имам такива/.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 30 юни 2008, 10:33

Аз поне в този форум не съм забелязал някой, който просто така да се е абонирал с едничката цел да измуфти или "прецака" съответния мобилен оператор. Прав си, че никой частен абонат не би могъл да "навърти" сметка на мобилен оператор която да има някакво значение за бюджета му. Но от думите ти оставам с усещането че едва ли не, ако се справим с "тарикатите" цените на родните оператори изведнъж ще паднат.

Отговори