Опитах се да напиша оплакване към МТЕЛ
Re: HITMANN
Не колега, не изках да кажа това, просто както и в природата има баланс едно за сметка на друго. Цените не зависят от "тарикати" като нас, а от много по-големи - тези чиято основна цел е да печелят, т.е. собствениците на мобилните оператори. А ние потребителите просто с къде малко, къде по-голямо надписване на сметките плащаме греха на дребните тарикати - просто големите не могат да си позволят лукса да пускат аванта на някого.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
За тарикатите
А аз исках да ти кажа, че дребните тарикати в случая са следствие на едрите :) Аз лично не съм плащал никакви надписани разговори, включително и 6-те месеца през 2004 когато си ползвах абонамента на Глобул. Поне затова да може човек да ги похвали...
Не знам дали щях да мога да се похваля така ако съм бил абонат на М-Тел - не ми и трябва.
Не знам дали щях да мога да се похваля така ако съм бил абонат на М-Тел - не ми и трябва.
Re: За тарикатите
МИсля си че всички недоволствате от мнението на Сапо,но ако вас лично ви надпишат сметка с 450 лв, друга пресен ще запеете )
Последно Глобул ме прецакаха с 50 лв, и само заради това спирам едната карта на 5-ти следващия месец.
Последно Глобул ме прецакаха с 50 лв, и само заради това спирам едната карта на 5-ти следващия месец.
Ех Сапа жалко че ми изтриха мненията във форума,много добре ти го бях написал за циганите и техните приятели:))
ха ха ха
ха ха ха
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
Ами кажи го на нашите приятели HITMANN и John... за мен казах че нямам такива случаи с мислълта, че не съм се подлъгал да стана абонат на М-Тел.
Но пък сега от теб чувам и за такъв случай при Глобул... е, жалко - не остана с какво да ги хваля вече ;)
Но пък сега от теб чувам и за такъв случай при Глобул... е, жалко - не остана с какво да ги хваля вече ;)
Случаят при човека с многото карти е друг, не си е изтълкувал правилно първата фактура.
Не знам за надписване на сметки, но в системите и на трите оператора стават грешки.На мен лично ми се е случвало три пъти до сега, първия път беше с вашите любимци Мтел :) В една фактура имах около 70 лева отгоре защото не ми бяха тарифирани правилно разговорите, след малко караници с оператор още същия месец получих така нареченото кредитно известие и сумата ми беше възстановена. Вторият път отново случая беше с Мтел като този път малко след като излезе те ми се обадиха за да ме уведомят за станалата грешка като получих и остъпка от месечните такси като извинение за причиненото неудобство.С Вива имах аналогичен на първия случай.Имам приятели които са имали проблеми и с Глобул което смятам за нормално. Възможно е понякога да се случва като едва ли става нарочно като се има впредвид че човешкия фактор е сведен до минимум, всички други истории за мен са градски легенди или плод на невежството на потрбителите.
-
- Регистриран: 27 фев 2008, 13:41
Re: Опитах се да напиша оплакване към МТЕЛ
Хаха човек браво!!! Така се раздава правосъдие .
Само така.
Само така.
Re: Опитах се да напиша оплакване към МТЕЛ
MTEL ... malko sa bukluci tiq ... ;) predi 1 mesec sym si dal telefona na remont 6ot e s garanciq i mi se razvali gnezdoto ( JAK za zarejdaneto na bateriqta ) i ot 1 mesec ne sa mi go varnali ... i nikvi jalbi naprao 6e gi sadq mama im ! :D
-
Грешки са възможни навсякъде. Но някъде "грешките" са така масови, редовни, системни и пословични, че вече са практика.
Между другото, ти си първият от когото чувам за такъв проблем с Вивател, но не споменаваш нищо конкретно - май не виждам основания изобщо да те записвам в "статистиката"...
Между другото, ти си първият от когото чувам за такъв проблем с Вивател, но не споменаваш нищо конкретно - май не виждам основания изобщо да те записвам в "статистиката"...