123 Вивател
Re: 123 Вивател
Телефон 112 е на г-жа бедствие Метем Ебем ,
хе хе хе :))
анадолска кранта от селско потекло:)Толкова е заблудена тая к***ва че днеска едвам не измори хората след гърмежите в складовете на армията. Неадекватна и нагла пръдла няма ли най после да си подаде оставката.
дано на следващите избори бате Бойко и Волен да ни управляват а не тези гад жали от ДПС:)
и още нещо ,
аз пък не мога да ви се начудя какво толкова има да им звъните на обслужващия център на Вивата ,
аз за 3 години само 2 или 3 пъти съм им звънял и всичко е било ок.
Май някой хора си нямат работа и се чудят каква дивотия да направят.
Вместо да го подкрепяме новия оператор и да му влизаме в положение ние търсим под вола теле,ей прости хора сме не може да ни се угоди ,май забравихте какви бяха цените преди Вивата да стъпи на пазара за мобилни услуги.
Я се засрамете малко !!!
хе хе хе :))
анадолска кранта от селско потекло:)Толкова е заблудена тая к***ва че днеска едвам не измори хората след гърмежите в складовете на армията. Неадекватна и нагла пръдла няма ли най после да си подаде оставката.
дано на следващите избори бате Бойко и Волен да ни управляват а не тези гад жали от ДПС:)
и още нещо ,
аз пък не мога да ви се начудя какво толкова има да им звъните на обслужващия център на Вивата ,
аз за 3 години само 2 или 3 пъти съм им звънял и всичко е било ок.
Май някой хора си нямат работа и се чудят каква дивотия да направят.
Вместо да го подкрепяме новия оператор и да му влизаме в положение ние търсим под вола теле,ей прости хора сме не може да ни се угоди ,май забравихте какви бяха цените преди Вивата да стъпи на пазара за мобилни услуги.
Я се засрамете малко !!!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
"...какво толкова има да им звъните на обслужващия център на Вивата ,..."
Който има нужда звъни, нали за това е тоя център?
"...да го подкрепяме новия оператор и да му влизаме в положение..."
Защо, защото взе лиценза без пари?
Който има нужда звъни, нали за това е тоя център?
"...да го подкрепяме новия оператор и да му влизаме в положение..."
Защо, защото взе лиценза без пари?
Прав си че трябва да вдигат по бързо М75 но явно персонала не е актуализиран според нуждите на оператор,Но това не е проблем за да си на него.
А за лиценза мога да ти кажа че Мтел си го върнаха хиляди пъти както и Globul с високите цени който подържаха толкова много години и затова Вивата заслужава да го вземе лиценза за много по малко пари от тях ,нали именно те бяха инициаторите на понижаването на цените на мобилните разговори!
А за лиценза мога да ти кажа че Мтел си го върнаха хиляди пъти както и Globul с високите цени който подържаха толкова много години и затова Вивата заслужава да го вземе лиценза за много по малко пари от тях ,нали именно те бяха инициаторите на понижаването на цените на мобилните разговори!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Наистина в последно време има сериозен проблем. Точно вечерта след като ти пусна новината за pre2post им звъннах и... "подобрих" рекорда си на чакане на 15 мин. Преди 1-2 седмици пак ми се наложи да чакам 4 минути. А само до 2006-2007 вдигаха на 2-та секунда!!!
Естествено, рекордът до сега - от 13 мин. ми беше с М-Тел - тях съм ги търсил максимум 5 пъти въобще, и средно съм чакал по 6-7 мин.
Естествено, рекордът до сега - от 13 мин. ми беше с М-Тел - тях съм ги търсил максимум 5 пъти въобще, и средно съм чакал по 6-7 мин.
ДО: btkmobail
Не ми отговори на моя въпрос, ще си позволя да го задам отново, предварително се извинявам ако ще те засегна.
Слад като при набиране на 087123 се изписва мрежата заета, означава че няма достъп до IVR-a на оператора, да разбираме ли че IVR-a на Вивател е с крайно ограничен капацитет, не отговарящ на броя на клиентите и предлаганите услуги?
Мерси предварително.
п.п.Днес се обадих на 123, попитах в кой БТК център мога да си купя EDGE и каква е цената, казах че сам ходил в офиса на Илиенци но там нямат, казаха ми да отида в друг магазин, но да изчакам за момент да направят справка( аз не звъня на спраски на на 087123).Затворих реших да спестя агонията на момичето.
Как би се почуствал ти btkmobail след такъв разговор?
Не ми отговори на моя въпрос, ще си позволя да го задам отново, предварително се извинявам ако ще те засегна.
Слад като при набиране на 087123 се изписва мрежата заета, означава че няма достъп до IVR-a на оператора, да разбираме ли че IVR-a на Вивател е с крайно ограничен капацитет, не отговарящ на броя на клиентите и предлаганите услуги?
Мерси предварително.
п.п.Днес се обадих на 123, попитах в кой БТК център мога да си купя EDGE и каква е цената, казах че сам ходил в офиса на Илиенци но там нямат, казаха ми да отида в друг магазин, но да изчакам за момент да направят справка( аз не звъня на спраски на на 087123).Затворих реших да спестя агонията на момичето.
Как би се почуствал ти btkmobail след такъв разговор?
Не искам да защитавам никой, но btkmobail си е напълно прав, ако нямаше хора които постоянно да званят за глупости на операторите и не говоря само за Вива но и за другите оператори нямаше да се чака толкова много и сътрудниците нямаше да се изнервени както понякога се случва. Трите оператора за мен имат най-добрите кол центрове в България ако не вярвате званете например на повреди на БТК или например на Булсатком.
Човек, на говорим само за "Добрини" има много добри хора на този свят.Ти прослушвал ли си Автоматичното меню ( IVR-а) на Вивател, какви възможноси се предлагат през него,Просушвал ли си Автоматичното меню ( IVR-а) на Мтел или Глобул, ако неси направи го,ако на Вива IVR-а е разработен нормално обажданията ще им паднат според мен с 25-30%.
И още нещо при Вивател така наречените "предплатени клиенти" говорят безплатно към 123 и неограничено,една голяма част от тях ( не казвам всички да няма засегнали се) са хора който звънят за щяло и нещяло.
И накрая,ако НИЕ не звъниме в Центровете за обслужване на клиенти, защо тогава да ги има????
И още нещо при Вивател така наречените "предплатени клиенти" говорят безплатно към 123 и неограничено,една голяма част от тях ( не казвам всички да няма засегнали се) са хора който звънят за щяло и нещяло.
И накрая,ако НИЕ не звъниме в Центровете за обслужване на клиенти, защо тогава да ги има????
-
Едно лирично отклонение - какво точно искаш да си купиш? Нещо не разбрах... (~EDGE ???)
-
В тоя ред на мисли, понеже 112 в Русе е тръгнал точно в 0:00 на 3 юли - е нормално операторите да са били не съвсем ошлайфани с процедурата и особено с този ефект на "преливане на обажданията". Така, че не виждам повод за нерви и недоволство нито от Вивател нито от Русенския център евентуално :)