Да опазим природата!!! >>> by M-Tel

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Re: Да опазим природата!!! >>> by M-Tel

Мнение от Nistel » 04 юли 2008, 20:32

Незнам ама Вивател поне при мен бая се охарчват за подробната фактура.Телефона ми е настроен всеки 15 минути да проверява и да тегли пощата ми.Съответно всеки ден през 15 минути се осъществява конекция,която се отразява във фактурата.

Общо взето над 10 страници само за интернет.На бизнес група сме от 3 карти и ако някой от другите реши да си пусне автоматично изтегляне на пощата си сигурно няма да може да влиза вече плика в пощата :)

Ще заприлича на Yellow pages кажи речи.

Та ако Вивател започнат такава кампания нямам нищо против да се откажа от статистиката за мобилния интернет стига да може да проверявам всичко подробно онлайн.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: Аз съм ЗА, но по мой вариянт

Мнение от Capo_69 » 04 юли 2008, 20:43

Нека опазваме природата по друг вариянт ;-)
Да намалят цените на телефонията от М-тел. Така ще печелят по-малко пари и ще харчат по-малко, следователно и замърсяването ще е по-малко от тяхна страна ;-)))
По-малко бензин за тях ;-) по-малко яхти и сумати излишни "фекалий" - също от тях.
Мисля че бая са се "угоили" и ще е полезно за природата да се ограничат с "изпускането" на вредни "газове" от тях ;-)))

Ами дааааа, тръгнали да търсят икономий които са в пряка полза на тях.
Ами да направят нещо ЗА природата и от това да е печелифш крайния клиент!
Защо все те трябва да печелят и то от всичко...... От всичко да извличат печалби и ползи и отново за сметка на потребителя.
Да това е за сметка на потребителя.

Другия и още по-нагъл вариянт е да повишат цените на разговорите, за да финансират зелени програми ;-)))
Вариянти много, стига да им е богато въображението.

goplay89
Регистриран: 29 дек 2007, 01:49

Мнение от goplay89 » 04 юли 2008, 20:54

''Другия и още по-нагъл вариянт е да повишат цените на разговорите, за да финансират зелени програми ;-)))''

Пепел ти на устата Capo...ай са го видели, аи са го направили :D :D :D

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 04 юли 2008, 21:15

e to v bg kakvo ina4e da stane... osven tova... drugiq varqt e da po4nat da sekat zelenite plo6ti zada pe4atat hartiqta si :D

pepsikola
Регистриран: 20 мар 2008, 17:38

Мнение от pepsikola » 05 юли 2008, 01:04

А защо Вивател не го предлагат????????????
Защо когато си получавам фактурата ( някой месеци не я получавам, налага се да искам дубликат) то е с 2-3 дни след датата за плащане,не че несъм си я платил доста по-рано???

Loоper

Мнение от Loоper » 05 юли 2008, 01:41

za6toto pri vivatel nqma elektronna faktura i ako ti sprat i hartienata syvsem 6te mogatda te cakat ;)

o6te dosta ne6ta imat da razvivat vivatel v sistemite si.. noza momenta ne im e izgodno.. i ne go pravqt.. tva sa im izli6n razhodi..

doktor4e_to
Регистриран: 17 апр 2006, 21:53

Мнение от doktor4e_to » 05 юли 2008, 09:41

да те поправя > М-Тел работят с български пощи! Поне така ми потвърдиха в техен офис, а и след това проверих на *88....там ми казаха същото! Преди бяха куриери, но май вече не се занимават с тях!

Marseille
Регистриран: 10 фев 2005, 18:55

Мнение от Marseille » 05 юли 2008, 11:20

може да не се обръщаш към мене за боклуците, защото аз боклуците освен че не си ги Фърлям (пише се Хвърлям) си ги Фърлям и разделно, това за колите е невъзможно, ако ти живееш в някой град дето е 1 на 1км ок може да си прав, но всеки нормален човек който живее в по голям град ползва или кола или друг вид транспорт, а с твоето елементарно мислене, нищо няма да спаси природата, но хората са казали капка по капка... така или иначе тая детайлна сметка не ти трябва, но както и да е

Loоper

Мнение от Loоper » 05 юли 2008, 11:55

spored men to4no tvoeto mislene e ELEMENTrno ... DAI KATO IMAME KOLI VSI4KI DA GI POLZVAME.. DALI NI TRQBVAT VSEKI DEN NEE VAJNO... I NI6TO 4E SE VOZIM PO 1 4OVEK V 1 KOLA KOQTO SUBIRA 5 ...

i spored teb nqma zna4enie dali 6tese vozqt 100 4oveka v 1 avtobus ili 100 koli s po 1 4ovek... tva ne e li elementano mislene a ?

a 6tose otnasq do bulgarski po6ti .. nikyde ne sum kazval 4e m-tel ne polzvat tehnite ulugi... prosto kazah 4e bulgarski po6ti sa vinovni za NEdostavqneto na redica fakturi.. nezavisimo dali na m-tel vivatel globul ili koi li ne..

i marselle .. poslednoto ne6to koeto bih napravil e da se obry6tam kym tebe za kakvoto ida bilo... prekaleno mnogo vajnost si pridava6 mise struva... mnenieto mie ob6to za vsi4ki potrebiteli.. ;)

Marseille
Регистриран: 10 фев 2005, 18:55

Мнение от Marseille » 05 юли 2008, 13:12

важност си придаваш ти като казваш ДА СПРЕТЕ, НЕ ДА СПРЕМЕ, СЕЩАШ ЛИ СЕ? също така никъде не казваш да се ползва градски транспорт като алтернатива на колите а казваш да спрете да ползвате коли, все едно никога не си ползвал или не ползваш кола... и да елементарно ти е мисленето защото всеки си вика ей какво фактурите те не са важни, за много хора използването на автомобил не е чак толкова неекологично и да един автомобил сам по себе си не замърсява, а 10000 взеи заедно замърсяват, но с такова единично мислене.... вземи 100000 абоната на мтел по 3-4 листа най малко е подробната разпечатка колко листа са? СЕЩАШ ЛИ СЕ? и да поразгледах ти мненията за да видя що за човек си и ще те помоля да се държиш малко по културно!

Отговори