123 Вивател

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: 123 Вивател

Мнение от РПГ - Sage » 05 юли 2008, 11:55

За pepsikola
------------------------------------
Значи тръгваш да купуваш нещо, ама не знаеш какво е. Защо не се обади в цветарски магазин? Кол-центърът за обслужване на клиенти все пак не е онлайн енциклопедия за безплатни технически лекции по телефона.
А обучението е процес, който продължава поне първите 2 месеца във всяка нова работа и фирма.

P.S. (извън темата)
за администратора и/или www.m3bg.com
------------------------------------
Пиша отговора си втори път... поддръжката на този сайт да вземе най-после да оправи логиката на изтичане на сесията. Сесията трябва да изтича еди-колко-си време (примерно 1 час) след ПОСЛЕДНАТА заявка/активност от браузъра на потребителя. А не след момента на логване.

Така ако забравя превантивно да щракна CTRL+A и CTRL+C преди да щракна "Публикувай" (както и стана) - изведнъж се оказва, че сесията е изтекла, иска ми се парола за логване и отново заставам пред празната форма за редактиране на постинга. И, разбира се BACK също не възстановява писаното в текст-контролата.
Поне съдържанието, което така или иначе е изпратено към сайта да бъде възстановено в контролата след повторното логване.

bg007
Регистриран: 19 авг 2004, 02:11

Re: 18 мин.

Мнение от bg007 » 05 юли 2008, 15:01

АКо нямаш договор със сегашната карта мисля няма да има пречки. И аз звънях вчера да прехвърляме картата на платинена тарифа към фирмата на профи 360 или 600. Минутата до всички пада от 20 на 15 ст ). Трябвали данните на фирмата и договор в бтк център... стига да имаме време. Щеше да е добре ако изпращаха документи по пощата до точен адрес, да не губим време в центрове)

m0aner
Регистриран: 23 апр 2006, 03:06

Мнение от m0aner » 05 юли 2008, 16:06

Niakolko neshta:

1. Broiat na sutrudnici e ogranichen poradi tekushti podobrenia v procesa na naemane na personal. Skoro tova niama da e problem.

2. Raboti se po vuprosa s dokumentite po poshtata... razbira se, che za mnogo klienti (osobeno biznes) taka bi bilo po-udobno.

3. Obuchenia ima i shte ima vinagi. Postoianno.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 05 юли 2008, 18:44

off/ моя браузър си го възтоновява - Opera.

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 05 юли 2008, 20:09

Ето това е отговор - признавате,че има проблем и скоро той ще бъде отстранен - а не нападки към хората,че звъняли неоснователно.

В крайна сметка имате ли инфо дали може да се смени тарифния план за бизнес абонамент само с обаждане на 123 и разбира се паролата ?

btkmobail
Регистриран: 22 фев 2007, 13:42

Мнение от btkmobail » 05 юли 2008, 21:20

"Nistel" - аз доста отдавна казах,че на всички ни е ясно,че персонала е недостатъчен, но пак повтарям,че някой хора прекаляват с обажданията към 123!!!!
Не можеш да звъниш да питаш как да си купиш EDGE, да питаш в колко часа има рейс за перник или друг тип безмислени обаждания!!!!
Такива обаждания причиняват неудобството на хората с истинските проблеми да чакат повече на линия!!!!

Иначе по въпроса ти да възможно е!!!
Всчико зависи все пак от това колко време ти остава от договора!!!

pepsikola
Регистриран: 20 мар 2008, 17:38

Мнение от pepsikola » 05 юли 2008, 23:57

Стига оправдавал персонала на Вивател ако клиента неснае какво е EDGE то човек работещ в сферата не телекомуникациите трябва да знае, вместо да се засрамите от неадекватните си колеги вие само ги оправдавате.Всички знаем че във Вивател персонала не достига,прави ми впечатление че напоследък само застаряващи лелки ( сигурно от БТК) ме обслужват.Вчера даже една ми се развика, и след като и казах да не ми вика че я чувам и ако тя има проблеми със слиха (Дом Здраве :) я зове.По тези въпроси мисля скоро да драсна едно писамце на човека който ми благодари че вече 2г използвам услугите на Вивател( Иван Коцев и Г-н. Грант),само btkmobail би ли ми казъл теб как да те опиша като човека оправдаващ неадекватните служители,като защитника на Вивател, като човек който ни призовава да несе обаждаме или като........просто..........?( ти ми кажи).
Утре даже съм подготвил друг експеримент.......ще пиша по-късно за резултата. :):):):)Само скоро 087123 да не стане част от 0800100 и да не отпатувате за Бургас,а може би и за ваше добро е по-добре с тези 500лв заплата кой е стимулиран да работи.!!!!!!!!!
Поправи ме ако греша !!!
Лека нощ!
VIVATEL - >>>

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 06 юли 2008, 00:22

Моите (IE7, Firefox 3) - не.

Farscape
Регистриран: 08 май 2006, 12:26

Re: Дискриминация във Вивател

Мнение от Farscape » 06 юли 2008, 11:53

Здрасти,
btkmobail,ако наистина работиш във Вивател,можеш ли да кажеш защо има дискриминация спрямо потребителите на предплатени услуги?Става въпрос за промоцията с безплатните разговори от Вивател към БТК и от БТК към Вивател.

От сайта на Вивател :
"Обхват на промоцията

1. Промоцията е валидна за всички частни лица – абонати на vivatel, ползващи абонаментен план.
2. Промоцията не се прилага за частни лица, ползващи предплатени услуги на vivatel, както и за юридически лица на абонаментен план.
3. Физическите лица – абонати на vivatel могат да провеждат безплатни разговори в рамките на 600 минути на месец към фиксираната мрежа на БТК за периода на промоцията.
4. Не изговорените от предходния месец минути по т. 3 не се прехвърлят в следващия.
5. Минутите по т. 3 не намаляват включените в абонаментния план безплатни минути към фиксираната мрежа на БТК.
6. След изчерпване на минутите по т. 3, разговорите към фиксираната мрежа на БТК през почивните дни за периода на промоцията се таксуват според абонаментния план на абоната.
7. Разговорите към фиксираната мрежа на БТК се отчитат съгласно принципите за таксуване абонатите на vivatel като разговор в рамките на първите 30 секунди се отчита като 30 секунди, след което отчитането е на всяка секунда."

Даа - точки 1 и 2 са доста интересни!!!Те тези дето са на предплатени тарифи,те не са към Вивател!!!А има и други случки!А - те и фирмите са аут!!!

btkmobail
Регистриран: 22 фев 2007, 13:42

Мнение от btkmobail » 06 юли 2008, 12:19

Уффффффф друже,запази си експериментите за теб ако обичаш!!!!
Ще защитавам който си искам, не си ти човека който ще ми каже какво да правя!!!!
Лелки деца или извънземни наема Вивател си е тяхна работа!!!Ти май си нямаш приятелка или работа та по цял ден експериментираш като звъниш на 123 да се заяйдаш!!!Ама от такива пубертети като теб!!!
Отиди да си купиш от Мтел малко EDGE,че ми омръзна от теб!!!
Такива като теб злобата ги изяжда отвътре!!!
Имам чувството,че си бивш незадоволен служител на БТК (дори мога да се обзаложа)!!!
Може и в Плевен да отида ако искам, проблем ли има нещо???Само да ти спомена,че не съм оператор друже!!!
Айде лек ден!!!!!

Отговори