http://www.cosmote.ro/en/pricelist.aspx?type=1&cid=17411&ns=-10000#17411
това ще им хареса много
изпрати им го
Опитах се да напиша оплакване към МТЕЛ
Re: За тарикатите
Не си питал за това не съм ти казал пък и ме мързи да пиша романи :)Проблемът ми беше че имах Freedom 30 като си бях качил и Фаворити, но към един от номерата ме беше тарифирало тъй като не беше правилно въведен.Както вече написах после всичко беше коригирано :) Сега се сетих за друг проблем който имаше мой познат преди време, но в случая той си е виновен.Купил си телефон от Испания и след няколко месеца изведнъж получава доста солидна сметка.Оказало се че има настройките за интернет през CSD на испанския оператор и когато натисне бутона за интернет веднага започва да му се тарифира като за международно обаждане за данни.Това се случва и при трите оператора и малко хора го знаят, и като го видят в фактурата си почват пак да псуват, и пак някой им е виновен.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: За тарикатите
Е това е друга работа :) Ако си звънял на оператор е възможно да стане. Но в такъв случай винаги е желателно да се провери човек номерата след час-два.
С грешен номер в група имах проблем веднъж с Примата си дето почти не я ползвам напоследък. Но тогава проблемът си беше мой - бях объркал една цифра в номера на един познат - така си го бях запомнил, грешно.
Това с CSD си е голяма набутвация по принцип... но там си е виновен само абонатът.
С грешен номер в група имах проблем веднъж с Примата си дето почти не я ползвам напоследък. Но тогава проблемът си беше мой - бях объркал една цифра в номера на един познат - така си го бях запомнил, грешно.
Това с CSD си е голяма набутвация по принцип... но там си е виновен само абонатът.