Опитах се да напиша оплакване към МТЕЛ

Arthur
Регистриран: 16 май 2008, 14:45

Re: Опитах се да напиша оплакване към МТЕЛ

Мнение от Arthur » 07 юли 2008, 14:57

http://www.cosmote.ro/en/pricelist.aspx?type=1&cid=17411&ns=-10000#17411

това ще им хареса много

изпрати им го

HITMANN
Регистриран: 08 фев 2007, 03:08

Re: За тарикатите

Мнение от HITMANN » 07 юли 2008, 19:30

Не си питал за това не съм ти казал пък и ме мързи да пиша романи :)Проблемът ми беше че имах Freedom 30 като си бях качил и Фаворити, но към един от номерата ме беше тарифирало тъй като не беше правилно въведен.Както вече написах после всичко беше коригирано :) Сега се сетих за друг проблем който имаше мой познат преди време, но в случая той си е виновен.Купил си телефон от Испания и след няколко месеца изведнъж получава доста солидна сметка.Оказало се че има настройките за интернет през CSD на испанския оператор и когато натисне бутона за интернет веднага започва да му се тарифира като за международно обаждане за данни.Това се случва и при трите оператора и малко хора го знаят, и като го видят в фактурата си почват пак да псуват, и пак някой им е виновен.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: За тарикатите

Мнение от РПГ - Sage » 08 юли 2008, 10:49

Е това е друга работа :) Ако си звънял на оператор е възможно да стане. Но в такъв случай винаги е желателно да се провери човек номерата след час-два.
С грешен номер в група имах проблем веднъж с Примата си дето почти не я ползвам напоследък. Но тогава проблемът си беше мой - бях объркал една цифра в номера на един познат - така си го бях запомнил, грешно.
Това с CSD си е голяма набутвация по принцип... но там си е виновен само абонатът.

Отговори