То по същата логика и МАНИЯ е дискиминираща за абонаметните услуги така ли!!!!
123 Вивател
Re: Дискриминация във Вивател
Какво значи дискриминация???Това не е дискриминация, а промоция за един от трите сегмента(PRE Вивател определя за кого да пусне промоцията!!!
Не съм съвсем съгласен за "Мания".Всички тарифи имат бонуси.Безплатните минути на абонаментните планове също са вид бонус към абонамента!!!
А защо при зареждане на предплатена карта по електронен път не получаваш бонусите,които се получават при зареждане на ваучер?Какъв е смисъла на зареждането през Интернет тогава?
Обясни ако можеш,защо за "Мания" може да се презарежда през Интернет и бонусите се получават,а за "Бонуси безкрай" не може???
И това ако не е дискриминация,вече вътре в даден сегмент,здраве му кажи!
Имам чувството,че сме на различни оператори( "Мания" и "Бонуси безкрай" ).
А защо при зареждане на предплатена карта по електронен път не получаваш бонусите,които се получават при зареждане на ваучер?Какъв е смисъла на зареждането през Интернет тогава?
Обясни ако можеш,защо за "Мания" може да се презарежда през Интернет и бонусите се получават,а за "Бонуси безкрай" не може???
И това ако не е дискриминация,вече вътре в даден сегмент,здраве му кажи!
Имам чувството,че сме на различни оператори( "Мания" и "Бонуси безкрай" ).
Re: 18 мин.
теб определеноте тресе параноята, струва ти се че всеки втори е Бивш служител на Вивател или БТК, не не съм това е знам някой неща за безпорядъка в БТК ГРУП е отделен въпрос- Бизнес клиент съм имам няколко карти на вивател.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
От твоята "контра" кое е дискриминация и кое - бонус към btkmobail:
"Безплатните минути на абонаментните планове също са вид бонус към абонамента!!!"
следва ре-контра:
А тогава таксите на абонаментните планове не са ли пак дискриминация спрямо предплатените тарифи?
Значи хем не ни се ще да се абонираме за Vivatel, хем искаме безплатно да си говорим с някаква предплатена карта, незареждана от 6-7 месеца...
Имам чувството, че някои хора просто така си мрънкат по Вива само за успокоение на съвестта, че още не са си преглътнали гордостта да зарежат "големите" оператори.
"Безплатните минути на абонаментните планове също са вид бонус към абонамента!!!"
следва ре-контра:
А тогава таксите на абонаментните планове не са ли пак дискриминация спрямо предплатените тарифи?
Значи хем не ни се ще да се абонираме за Vivatel, хем искаме безплатно да си говорим с някаква предплатена карта, незареждана от 6-7 месеца...
Имам чувството, че някои хора просто така си мрънкат по Вива само за успокоение на съвестта, че още не са си преглътнали гордостта да зарежат "големите" оператори.
Re: 18 мин.
Незнам защо продължавате да се карате за глупости.Нищо не е само черно или само бяло.Разберете че има хиляди нюанса на сивото :)
Не става въпрос за заяждане - еее в първия пост може би,но втория за бонусите е абсолютно сериозен.(за което все пак се извинявам)
За мен това е нарушение на условията на самия оператор.
Вивател сами си противоречат - хем никъде не се споменава,че има ограничения за някои тарифи,хем след това ти казват,че няма да си получиш бонуса защото си заредил по електронен път!!!Това какво е????
Аз принципно съм доволен от Вивател,но това си абсолютна измама.
Ако има някой с карта "Бонуси безкрай" да пробва да зареди през ePay примерно,но да не си търси безплатните минути след това от мен :)
За мен това е нарушение на условията на самия оператор.
Вивател сами си противоречат - хем никъде не се споменава,че има ограничения за някои тарифи,хем след това ти казват,че няма да си получиш бонуса защото си заредил по електронен път!!!Това какво е????
Аз принципно съм доволен от Вивател,но това си абсолютна измама.
Ако има някой с карта "Бонуси безкрай" да пробва да зареди през ePay примерно,но да не си търси безплатните минути след това от мен :)
Доста се е нажежила темата от последния пътм в който се включих в нея. Вече имаме недоволни бивши служители на БТК и нискозаплатени настоящи. Нещата са толкова прости, в случая, че нито БТК Мобайл ще направи компот от диви кестени, нито разни сантаментализми и закачки с операторките ще доведат до съществена промяна. Не знам как бих реагирал на неадекватен отговор като този за EDGE, но определено не бих пуснал жалба до Върховен Съд. Пък и момиченца са си повечето от операторките...(визирам Мтел, Глобул и Вивател накуп).Дано са хубави. :))) Бткмобайл ще каже...
Трябва да въведат видеотелефония с оператор. Тогава ще бъде интересно
Трябва да въведат видеотелефония с оператор. Тогава ще бъде интересно
Fire is Faith